http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 17. lokakuuta 2022

Haitilainen 41 vuotias laulaja Mikaben kuoli lavalle kesken konsertin Pariisissa





41 vuotias Haitilainen laulajatähti Mikaben, oikealta nimeltään Michael Benjamin (kuvassa) kuoli kesken konserttinsa lavalle Pariisisa.

Kuolinsyytä nyt tuskin on kovin vaikea selvittää, kun mies oli käynytkeikalla viime kuussa Yhdysvalloissa, Charlottessa, josta mies ihan Twitter seinällään mainitsi.


Ja kun sinne Yhdysvaltoihin on 8.11.2021 lähtien päässeet lentämään vain myrkkypiikitetyt matkustajat, joten silloin tämä Haitilainen Mikabe oli myös 100 varmasti koronarokotettu, eli oli ottanut myrkkypiikit itselleen.

Tämähän tässä tilanteessa onkin älyttömintä, että jos joku terveen immuniteetin myrkkypiikitön rokottamaton ulkomaalainen haluaisi päästä nyt Yhdysvaltoihin ilman rokotuksia, niin silloin sinne pitäisi melkein sukeltaa rajanylityspaikan kohdalta rajavalvonnan selän takaaa tai mennä aidan läpi, kuten Meksikolaiset.

Mutta mitään todellista uhkaa ei näistäkään terveen immuniteetin ihmisistä olisi sielläkään kuin vain korkeintaan he uskaisivat terveellä immuniteetillaan lääketeollisuuden BIG PHARMA:n lääkejättien liikevaihtoa tuomalla sinne liian vähän rahaa.

Mutta sen sijaan koronarokotettujen sairastuneiden ihmisten sydänlihastulehdukset ja sydänoireet tuottavat myös voittoja lääketeollisuudelle, koska niistä seuraa aina sydänleikkauksia ja sepelvaltimotautipotilaiden operaatioita, jotka ovat voittoa tuottavaa bisnestä lääketeollisuudelle. 

Koronarokotteilla kun on tarkoitus harventaa maailman liikaväestö pois, joka on tällä hetkellä n. 7,1 miljardia ihmistä.