http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 28. syyskuuta 2021

Totuus Britannian polttoainepulasta


Britanniassa väitetään olevan polttoainepula ja ihmiset on saatu lähes yhtä hysteerisesti nyt hamstraamaan bensaa, kuin ihmiset täällä Suomessa 2020 keväällä laitettiin hamstraamaan vessapaperia.

Eli kyseessä on liikkeelle laitettu perätön huhu, että bensa olisi muka loppumassa siellä.

Mutta joku tässä kuitenkin Britannian osalta on tämän takana ja siellä on kokonaisia bensa-asemia tyhjentyneet bensasta, kun ihmiset ovat paniikinomaisesti hamstranneet ne tyhjäksi bensasta.

Nyt Britannian hallitus kaavailee armeijan säiliöautonkuljettajia toimintavalmiuteen, jotta heitä voitaisiin tarvittaessa käyttää polttoaineen kuljettajina.

Englannin parlamentin puolustusasioiden puheenjohtaja Tobias Ellwood vaati nyt The Guardianin mukaan tiistaina sotaväkeä jo kaduille.


Ranskan salainen koronasuunnitelmahan vuodettiin jo medialle viime vuonna 2020 ja siellähän mainitaan tuo armeijan käyttöönotto liikkumisen kontrolloimiseksi. Joten tässä tuo Britannian "bensa-asemien" tyhjentyminen selittyy.

Seuraavaksi nämä paskiaiset alkaa sitten tuhoamaan valtioiden talouden painostamalla eri alan työntekijöitä piikille ja työnantajat laitetaan uhkaamaan palkattomalla vapaalla, jos ei suostu rokotukselle.

Tämäkin on täysin laiton toimenpide.


Työoikeuden emeritusprofessori Seppo Koskinen Turun yliopistosta jo sanoi, että työnantajalla ei ole Suomessa oikeutta tiedustella työntekijän koronarokotustietoja.


Klaus Schwab seuraa Britannian tilannetta kuin James Bondin pahis 

Tämä Davosin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwab seuraa tätä Britanniaan aiheutettua polttoainekriisiä tuolistaan, kuin James Bondin pahikset.


Tämä maailmantalouden nollaaminen on näille illuminatseille aina sairas pakkomielle, koska heillä on nyt kova kiire tuhota koko maailman talousjärjestelmä.

Ihmisiä nämä elitistit pitävät lähes torakan asemasta, jotka täytyy murskata pois ja siihen hommaan he kehittivät nämä koronarokotteet, kun taas tämä koronatauti on pelkkä kulissi. Toki ne rokotteet tuhoavat verisuonet ja immuniteetin sekä rokotetut levittävät vaarallista piikkiproteiinia hengityksensä kautta.

Nämä kuvan konnat eivät ole kiinnostuneita teidän kenenkään hyvinvoinnista.

Maailman talousfoorumi koostuu näistä liituraitarikollisista, joiden yhteinen agenda on maailman väestön hävittäminen ja sitä varten he ovat luoneet sen kulissiksi mm. ilmastokriisin sekä koronakriisin.


Se heidän lopullinen rokotekattavuus on tuo 500 miljoonaa, jota täällä saisi olla maailmassa ihmisiä jäljellä. Koska muuten meitä on liian vaikea hallita. Kun noilla sadistisilla psykopaateilla on tuo ainainen pakkomielle hallita alamaisia.

Heidän aseensa tähän on nyt lääketeollisuuden fasismi ja nämä koronapassit ovat näiden samojen roistojen juoni koko maailman orjuuttamiseksi tuon UUDEN NORMAALIN (Uusi maailmanjärjestys / NEW WORLD ORDER) alaisuuteen.

Australiassa tämän pilotti on parhaillaan jo käynnissä ja siellä ihan tv:ssä uutisankkurit ovat jo alkaneet käyttää tätä kieltä, että nyt on Uuden Maailmanjärjestyksen ensimmäinen päivä.


Jacob de Rothschild on yksi näistä rosvoista, joka vetää näitä tapahtumia niistä kuuluisista naruista. 

Rockefellerien pankkisuku taas käärii näistä koronarokotteista miljardien voitot. Siksi heidän omistamansa Rockefeller Foundation on ollut jo vuosikymmenet sitten suunnittelemassa tätä koronavedätystä sekä ihmisten koronarokottamista.

Esimerkiksi tämä ihmisten karanteeniin laittaminen on näiden Rockefeller säätiön keksintöä.

Ennen laitettiin vaaralliset eläimet karanteeniin, nyt tämä otettiin käyttöön ihmisillä vuonna 2020.

Tämä elitistit pitävät eri maiden ihmisiä puhtaina koe-eläin rottina, jotka joko ovat hyödyllisiä tai hyödyttömiä.

Työttömistä ja eläkeläisistä he käyttävät nimitystä hyödyttömät suursyömärit (Eng. Useless eaters). Vaikka nämä tätä termiä käyttävät elitistit ovat itse niitä hyödyttömiä suursyömäreitä, koska heistä ei ole tälle planeetalle kuin vain pelkkää harmia. 


Siksi näiden sadistien psykopaattien ajama Uusi Maailmanjärjestys (NEW WORLD ORDER) ei tule koskaan onnistumaan lopulta, koska on aina riittävä määrä ihmisiä vastustamaan sitä.

Juuri tämän takia nämä Illuminatin psykopaatit joutuvat toteuttamaan tuota hankettaan edelleen salaisesti, koska muuten heidät lynkattaisiin julkisesti, jos he tämän sadistisen ja sairaan hankkeensa paljastaisivat nyt maailmalle.


Joten nämä druidipuvuissaan hihhuloivat psykopaatit tulevat aina näkemään miten tämä heidän suunnitelmansa kuivuu kasaan, koska aina on riittävä määrä ihmisiä, jotka tietää heidän juonensa.


Jo muinaisessa Babyloniassa oli tämä porukka, joka uhrasi lapsia Moolokille ja he ovat näiden koronanatsien esi-isiä.

Näiden sairaiden sadistien pillin mukaan ei yhdenkään valtion tulisi tanssia, mutta koska heillä on niin valtavat rahavarannot ja koko lääketeollisuus pyörii heidän käsissään. 

Niin siksi tämän valepandemia koronan edessä niin moni lääkäri ja sairaala taipuu näiden maksamista lahjuksista.

Siksi öljy-yhtiöt lähtivät mukaan tähän bensapolttoainekriisi juoneen, joka on tämän koronavedätyksen seuraava vaihe, joka nähdään nyt Britanniassa.


Nyt olisi kuitenkin jo aika viheltää tämä korona huijaus ja vedätys lopetetuksi.

Mutta kuka sen uskaltaisi tehdä, kun jos se on lääkäri, niin silloin hänet irtisanotaan kostoksi ja kurinpitokeinona.

Presidentti taas joutuu silloin CIA:n salamurhayrityksen kohteeksi, jos hän kertoo totuuden koronasta jne.


Uusi-Seelantihan on vielä näiden koronavedätyksen takana olevan eliitin turvasatama, jonne he ovat rakentaneet kalliita bunkkereitaan.


Miten voit suojautua heitä vastaan ? 

Mutta tässä onkin nyt se miljoonan euron kysymys, että miten voit suojautua näitä sairaita psykopaatteja vastaan ? 

No jos sinulla on ensinnäkin maatila ja pystyt siellä jotain viljelemään, niin silloin olet jo heitä askeleen edellä. Kun ainakaan vielä ei ole EU:n komissio tullut ja ilmoittanut, että kaikki EU-maiden yksityisetkin pellot siirtyvät EU:n omistukseen.

Mutta EU liittovaltiossa tällainenkin kommunistinen toimenpide saatetaan jo nähdä ja sitten maatilat muutettaisiin EU-kolhooseiksi.


Tässä se heidän kupletin juoni on tiivistetysti tuossa kuvassa.

Voin heittää tähän suht. akuutit vuosiennusteet.

Korona vedätys on tarkoitus kestää tarkalleen 31.03.2025 asti.

Talouskriisin on tarkoitus tulla siihen mennessä.

Euroopan union liittovaltio tuodaan siihen talouskriisin loppuun ratkaisuksi.

2025 vuonna EU:sta on tarkoitus tehdä yhteinen liittovaltio ja kaikki jäsenmaat luopuvat valtionvarainministeriöstään sekä valuutoistaan. Euro tulisi käyttöön joka maassa.

Tämän jälkeen EU alkaisi kasaamaan omaa armeijaansa, joka tehtäisiin Saksan johdolla.


Tässä vaiheessa Saksa alkaisi raottamaan tuota naamariaan, jonka nämä natsi-saksan johto laittoi naamalleen silloin II-maailmansodan jälkimainingeissa. Koska nykyinen EU oli heidän salainen suunnitelmansa.

Lähde: HS