http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 27. syyskuuta 2021

Tässä selviää mitä Koronapassi pitäisi sisällään


Tässä on kattava selvitys siitä mitä tuo Koronapassi tulisi pitämään sisällään.

Kyseessä olisi täysin ihmisoikeudet polkevat uudistus, jota ennen vielä Suomen yhdenvertaisuuslailla pitäisi hallituksen pyyhkiä persettä. Eli pyyhkiä se pois Suomen perustuslaista.

Tätä korona natsipassia ei tule missään nimessä vapauttaa, koska kuten tämä amerikkalainen toimittaja-kirjailija Naomi Wolf totesi jo viime keväänä, että "jos hyväksytte tuon passin, niin sen jälkeen ette saa enää ihmisoikeuksianne takaisin".

Se on selvää, että nämä joukkopsykooseissaan pelkäävät ihmiset käyvät vielä kolmannella ja neljännelläkin koronarokotuspiikillä. Heidän immuniteettinsa ei siitä yhtään parane, vaan heidän vastustuskyky heikkenee ja veren punasolut tuhoutuu. Se on heidän valinta, jos he ovat uskoneet lääketeollisuuden ja terveysviranomaisten valheisiin koronarokotusten turvallisuudesta.

Jos tämä koronapassi tulee voimaan lähikuukausina, niin se tulee romahduttamaan Suomen talouden täysin, koska satamatyöntekijöiltä sitä natsipassia aletaan vaatimaan 1.12.2021 lähtien.

Tässä asiassa on vaan sellainen pieni ongelma, että nämä arkadianmäen korruptoituneiden puolueiden puheenjohtajat on voideltu ja kiristetty tuon koronapassin taakse. Kun heitä uhkailevat ja kiristävät sekä lahjovat isokenkäiset miehet saavat tarvittaessa tuon natsipassiäänestyksen tuloksen sellaiseksi miksi he sen haluavat.

Ja nämä kyseiset Suomea salaisesti isoista pöydistä ohjaavat miljardöörit eivät ole huolissaan yhdenkään koronarokotetun terveydentilasta. Eikä heitä kiinnosta heidän  rokotettujen työmarkkinatilanne.

Muutaman vuoden päästä Suomen väestö voi olla useita miljoonia vähempi näiden rokotteiden takia ja näitä ihmisiä ei mikään korona tappanut, vaan heidän henki lähti näistä kokeellisista geenipiikeistä.

mRNA-rokotteet ovat myös näitä samoja biologisia aseita, joita nyt Rockefeller Foundation käyttää maailmalla koko planeetan väestön harvennukseen.

Mutta tämä väestön eliminointi piti vain naamioida jonkun taakse ja siksi he keksivät sille nimen KORONA.

Vanha fasistivaltio Italia ilmoitti jo, ettei rokottamattomille saa maksaa enää palkkaa.

Tässä nyt näkyy jo tämä tulevaisuuden agenda, että rokottamattomista ihmisistä aiotaan tehdä täydellisiä yhteiskunnan hylkiöitä, joilta vielä evättäisiin lopulta vielä sosiaaliturvakin pois, kuten Itävallassa ollaan nyt ilmoitettu, että jos ei suostu koronarokotukselle, niin silloin ei makseta enää sosiaaliturvaa.


Mutta samalla nyt tuli selville tämän Davosin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin lanseeraama "kyberpandemia". No se on sitä, että jatkossa myös etätyömahdollisuus evätään rokottamattomilta. Eli ikään kun se korona voisi levitä heidän kauttaan myös etäyhteyksienkin kautta netissä. 

Joten tässä se eliitin märkä päiväuni toteutuisi rokottamattomien ihmisten internet etäyhtestöiden torpedoinnissa.

Nämä jesuiitta demonit ovat jo niin kovassa vauhdissa, että he joutuvat kohta etsimään itselleen turvapaikkaa ja Uusi-Seelantihan se on jo valmiiksi valittu paikka, jonne he tulisivat pakenemaan bunkkereihinsa.

Joten ilmeisesti juuri sen takia Australiasta ja Uudesta-Seelannista ollaan tällä hetkellä tekemässä tällaista täydellistä poliisivaltiota, koska nämä Illuminatin nilkit haluavat olla siellä sitten turvassa, jos heille tulee ns. tiukka paikka ja joutuvat lähtemään maanpakoon.


Mitä tässä on vielä tulossa ? 

Toisaalta ei nämä ajat mitenkään yllätyksenä tulleet, kun olen minä näitä juttuja tutkinut jo yli 30 vuotta.

Kun nämä Klaus Schwabin kaltaiset teknokraatti elitistit ovat tehneet kaikkensa, jotta he saisivat toteutumaan tuon dystooppisen Uuden Normaalin, eli Uuden Maailmanjärjestyksen, jossa valtioiden ihmisten itsemääräämisoikeus poljettaisiin tällä valepandemialla maan tasalle. Josta nyt Australia on täydellinen esimerkki siitä, ettei mistään pandemiasta ollutkaan kyse, vaan kyse oli näiden vallan verhojen takaisten elitistien vallankaappaushanke poliisivaltion pystyttämiseksi. Jotta he saisivat lopulta alistettua koko maailman sen alle ja juuri tämän takia tämä valepandemia KORONA piti luoda jokaikiseen maailman kolkkaan.

Tai jos sen jonkun maan johtaja ei suostu hyppimään näiden Klaus Schwabin kätyrien pillin mukaan, niin silloin heidät siirretään syrjään CIA:n shakaalien avulla ja murhataan pois tämän globaalin tyrannisen suunnitelman tieltä.

Mutta kyllä se on kuitenkin päivän selvää, että nämä nilkit häviävät tämän sodan, vaikka heillä on yksityisiä armeijoita käytössään. Kuten YK:lla on vielä nämä omat NEW WORLD ORDER rauhanturvajoukot. Jotka eivät mitään rauhaa turvaa, vaan ovat näitä Uuden Normaalin (UUSI MAAILMANJÄRJESTYS) erikoisjoukkoja, joita sitten tarpeen tullen lähetetään minne tahansa päin maailmaa, jos on vain tarvis.

Australia on tällä hetkellä kaikkein kriittisin paikka tämän poliisivaltion kannalta, koska siellä tehtiin jo tämä temppu, että poliiseiksi värvättiin näitä väkivaltarikollisia varijoita. 


Suomessahan nyt näitä poliisien määrärahoja leikattiin juuri nyt ja tod. täällä Suomessa yritetään vielä tuota samaa temppua, eli väkivaltarikostaustaisia vartijoita aletaan kouluttamaan ja heille annetaan poliisin kuteet päälle ja heidät päästettäisiin pahoinpitelemään rauhanomaisia siviilejä jossain mielenosoituksissa?

Mutta näihin väkivaltarikollispoliisijoukkojen provokaatioihin ei pitäisi liikaa provosoitua, koska muuten se taas ruokkii väärää energiaa väärään suuntaan.

Koska nämä vastapuolen elitistit ovat jo häviämässä tämän sodan, koska kyseessä on tietoisuuden evoluution esiinmarssi ja tämä korkeampi värähtely tuottaa jo sen verran valoa tänne, että ihmiskunta on alkanut heräämään.

Mutta vasta sydäntietoisuus on se, jonka jälkeen tämä väkivallan energiat jäävät pois.

Sen jälkeen myös ihmisestä tulee yksilö, joka alkaa ymmärtämään vastuunsa tässä suuressa palapelissä.

Sitten kun ylittyy kriittinen massa, niin nämä Illuminatsit häviävät tämän pelinsä ja tämä tapahtui jo vuonna 2018, että riittävä määrä kriittisen massan ihmisiä heräsi kollektiivisen tietoisuutensa kautta. Jolla tarkoitan sydäntietoisuuden avaamista.

Nämä ihmiset kykenevät ajattelemaan jo laatikon ulkopuolelta ja he eivät enää mene tyhmien ihmismassojen mukana. Vaan he esimerkillään johtavat nyt muita, kuten tuokin rohkea suomalainen nainen nyt laittoi oman kortensa kekoon, tuon videon kautta. Jolla hän kertoi nyt tästä koronapassista, mitä se tulisi pitämään sisällään.

Nämä väkivaltamonopolilla valtioita murjova eliitti pelkää näitä heränneitä ihmisiä todella paljon ja ei voi enää heitä vastaan taistella, koska tietoisuus ja totuus on jo niin suuri ase, että se murtaa suuren padonkin näiden psykopaattien edessä.


Joten silloinhan tämän taistelun lopputuloksenkin voi jo nähdä ennalta, että näille isokenkäisille valtioita alistaville satanisteille käy lopulta kuten siellä 1300-luvun Ranskassa. Eli joutuvat lähtemään maan pakoon toiseen maahan ja tällä kertaa he ovat jo valinneet pakopaikakseen Uuden-Seelannin.

Eivät tällä kertaa enää lähde pakoon Maltalle, jonne nämä Illuminatin esi-isät Temppeliritarit pakenivat silloin 1300-luvun alussa.


Nämä Illuminatin elitisti ovat satanisteja ja käyttävät vallan välineinään mm. mustaa magiaa.

Tämän vuoksi mm. nämä Korona-valepandemiaan liittyvät toimet mm. hallinnon tahoilta ovat tätä jatkuvaa vedätystä muka jostain Uuteen Normaalin palaamisesta.

Mutta jos katsoo esim. Australian tai Uuden-Seelannin koronatoimia, niin ne ovat olleet aivan samaa vedätystä vuodesta toiseen. 

Ei siellä enää mihinkään Uuteen Normaaliin palata, vaan kyseiset valtiot uudistetaan nyt väkivaltaisiksi poliisivaltioiksi ja siellä tullaan nyt kokeilemaan jo tätä Kiinasta tuttua sosiaalista pisteytysjärjestelmää, jonka nämä kontrollifriikit psykopaatit haluaisivat ottaa käyttöönsä myös EU-maissa.

Mutta Euroopan Unionin osalta juuri tämän tiellä on usean maan perustuslailliset sopimukset kuten yhdenvertaisuuslaki, jotka täytyisi riisua pois ennen koronapassin tuloa.

Joten tämän takia EU:n tulevaisuuden siirtymävaihe kohti poliisivaltiokehitystä liittyy myös 2025 perustettavan liittovaltion uudistukseen, joka on ennalta suunniteltu salaisesti.

Tämän vuoksi mm. Ruotsia on painostettu, että heidän täytyy luopua kruunu-valuutastaan vuoteen 2024 mennessä, koska tämä EU:n euro valuutta halutaan sinnekin väkisin viimeistään 2024 voimaan.

Sitten EU rupeaisi kasaamaan yhteistä armeijaa.

Kaikki tämä on jo salaisesti suunniteltu vuosikymmeniä sitten. Kun EU:n perustamisestahan pidettiin jo vuonna 1971 salainen kokous britanniassa.