http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 27. syyskuuta 2021

Laulaja R Kelly tuomittiin pedofiliasta


Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuin on tuominnut laulaja R. Kellyn (oik. nimeltään Robert Sylvester Kelly) pedofiliasta, eli alaikäsiin kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Syytteiden mukaan Kelly käytti 25 vuoden ajan seksuaalisesti hyväkseen alaikäisiä tyttöjä, joita hän poimi uhreikseen mm. konserteistaan.

Mutta R Kellyn vankeusrangaistuksen pituus selviää vasta ensi vuoden toukokuussa.

Kolmea uhria edustanut asianajaja Gloria Allred sanoi tuomion olevan varoituksena kaikille muille, jotka saattavat käyttää asemaansa hyväkseen saalistaakseen fanejaan.

Kelly taas on kiistänyt syyllisyytensä oikeudelle.


Ei mitään uutta tämän monikansallisen musiikkiteollisuuden auringon alla

Tämä tapaus ei ole kyllä mitään uutta monikansallisen musiikkiteollisuuden auringon alla. Sillä näitä lukuisia artisteja siellä mm. kiristetään juurikin sillä, että heistä on kuva sekä videomateriaalia, kun he käyttävät seksuaalisesti hyväkseen alaikäisiä fanejaan.


R. kelly käytti seksuaalisesti hyväksi Aaliyah nimistä artistia, kun tämä oli vasta 13 vuotias

Nyt New York Times paljasti, että R. Kelly käytti seksuaalisesti hyväkseen Aaliyah nimistä artistia, kun tämä oli vasta 13 vuotias.

Mutta tämä on tuolla alalla hyvin tyypillistä, että siellä nämä pedofiiliartisti käyttävät alaikäisiä fanejaan seksuaalisesti hyväkseen ja luovat heihin näin Tukholman syndrooman tyyppisen suhteen.

Aaliyah vihittiin myöhemmin R. kellyn kanssa, kun hän oli vasta 15 vuotias. 

Mutta nainen kuoli vuonna 2001 mystisessä lento-onnettomuudessa, hänen ollessaan vain 22 vuoden ikäinen. Tuolloin häntä kyydittänyt Cessna 402 pienkone tuli tonttiinsa heti nousun jälkeen ja kaikki koneessa olleet 9 henkilöä kuolivat sen jälkeen tapahtuneessa maahansyöksyssä.

Joten voihan olla mahdollista, että Aaliyah piti hiljentää, koska hän olisi muuten saattanut kieliä julkisuuteen näitä musiikkiteollisuuden ihmiskauppajuttuja.

Se nyt vaan on puhdas tosiasia, että nämä naispuoliset superstarat miltei toinen toisistaan lähtien ovat miltei jokainen joutuneet levittämään haaransa auki alaikäisenä. Sillä muuten heillä ei olisi ollut pääsyä tuohon show business maailmaan. Elleivät he sitä kautta myisi sieluaan paholaiselle.


Kuinka pitkä kakku R. Kellylle tulee ?

Tähän R. Kellyn tulevaan tuomion pituuteen vaikuttaa monet eri asiat. Se mm. että suostuuko hän olemaan hiljaa muista musiikkialan pedofiili kolleegoistaan. Eli näistä levypampuista, jotka ovat myös näitä alaikäisten lasten haistelijoita.


Mutta Kellyn diili on tällä hetkellä Jive Records nimisellä levy-yhtiöllä, joka on Sony Music Entertainmentin omiastama brittiläinen levy-yhtiö, jonka jakelijana taas toimii RCA Records.

Syytteiden laatu ratkaiseen sen, että tuleeko JIVE Recordsille mainehaittaa tästä sopasta ja tod. kyseisen levy-yhtiön johto yrittää nyt painostaa tätä R. Kellyn oikeudenkäyntiä venymään näiden syytteiden osalta.

Miten R. Kelly sai panna alaikäisiä fanejaan yli 25 vuotta ? 

Tämä on kanssa mielenkiintoinen asia, että miten R. Kelly sai panna alaikäisiä fanejaan viranomaisten siihen puuttumatta yli 25 vuoden ajan ? 

Hän oli siis musiikkiteollisuuden eliitin suojeluksessa ja todennäköisesti jos osat hänen alaikäiset hyväksikäytön uhrinsa turvautuivat poliisiin, niin heidät maksettiin hiljaiksiksi.

Mutta nyt taisi käydä näin, että R. Kellystä tehtiin  musiikkiteollisuuden pedofiilirinkien kilpimies.


Tähänhän mm. vaatmiljardööri Peter Nygård turvautui menestyksekkäästi aina 80-luvulta saakka. Mutta lopulta hän joutui tutkintavankeuteen.

Nygård raiskasi neljänkymmenen vuoden sisällä lukuisia naisia ja yksi hänen uhrejaan oli jopa suomalainen nainen, joka tapasi Nygårdin Hesperian yökerhossa, jonne hän pääsi vuonna 1987 väärillä papereilla 17 vuotiaana. 

Siellä Nygård pudotti hänen juomaansa jotain tippoja, joka vei naisen muistin ja lopulta hän heräsi hotellihuoneesta anestesian kaltaisesta tilasta. Sitten Nygård jätti hänelle korvaukseksi tuosta yöstä tuhannenmarkan setelin.

Nygård on nyt tämän ihmiskauppaeliitin kilpimies, jonka oikeudenkäyntiä yritetään aivan tahallisesti viivytellä, jotta syytteet ehtisivät vanhenemaan pois. 

Kilpimies on alamaailman käyttämä termi syntipukista, joka ottaa kaikki syytteet niskaansa, jolla aina suojellaan ringin roistoja. Mutta myös nämä illuminaatit käyttävät tätä samaa metodia hyväkseen, koska ovathan nämä ihmiskauppiaat suurimman mittaluokan roistoja tässä maailmassa.

Kilpimieheksi joutuu aina roistoporukan hierarkiassa alempana oleva henkilö.

Heidän tarkoituksenaan on aina suojella roistoporukassa ylempänä olevia konnia.

Jopa Nygårdin 38 vuotias poika Kai Bickle kertoi Helsingin Sanomille alkuvuodesta tehneensä kuukausia salaa työtä, jotta hänen isänsä joutuisi telkien taakse. 


Mutta kuten Nygårdin sekä Jeffrey Epsteinin tapauksessa, kun nämä herrat osallistuivat ihmiskauppaan, niin tuollaista toimintaa kun aletaan harrastamaan jo ammattimaisesti, niin siihen on jo silloin melkein hommattava jku yksitynen saari ja sitä varten myös Peter Nygård hommasi tuon yksityisen saarensa sieltä Bahamalta.

Hänen miljardinsa tulivat ihmiskaupalla, jolle tämä vaate- ja muotibisnes oli vain pelkkä peite, eli kulissi.

Lähde: IL