http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 7. tammikuuta 2020

Ukraine International Airlinesin kone on pudonnut Iranissa


Teksti: Teemu Vehkala

Ukrainalaisen lentoyhtiön Ukraina International Airlinesin Boeing 737 kone on tippunut maahan Iranissa muutama tunti sitten kertoo iranilaisuutistoimisto Isna.

Koneen kyydissä kerrotaan olleen n. 180 matkustajaa ja miehistön jäsentä. 




Kone nousi ilmaan Khomeinin lentokentältä ja iskeytyi nousun jälkeen Parandin lähiöön, joka sijaitsee aivan muutaman kilometrin päässä Khomeinin kansainväliseltä lentoasemasta.

Mutta mikäli muutaman vuorokauden kuluttua USA:n hallinto syyttää Irania tuon koneen alasampumisesta, niin luultavasti kyseessä on silloin Iraniin hyökkäyksen tehostettu provokaatio, jonka järjestivät tod. Israelin tiedustelupalvelu Mossad ja CIA laittamalla sinne koneeseen pommin.

Mutta ainakin vielä tällä hetkellä iranilaiset tiedotusvälinet väittävät että kone olisi tullut maahan teknisten vaikeuksien vuoksi ja olisi maahan tullessa kärsinyt sen verran vaurioita, että kone on tulessa.

Iranin alueellisen hätäkeskuksen johtaja Pirhossein Koulivand kertoi Iranin valtiolliselle tv-yhtiölle alle tunti sitten, että kone on tulessa ja he ovat lähettäneet pelastuslaitoksen väkeä paikalle, joten he saattavat onnistua pelastamaan sieltä vielä matkustajia.

Kone oli matkalla Kiovaan ja sen oli tarkoitus lähteä matkaan klo 5:15 aamulla, mutta sen lähtö kuitenkin viivästyi tuntemattomasta syystä lähes tunnin. 

Mistäs sen tietää, jos sen pommin lastaamiseen kului se ylimääräinen tunti aikaa ? 


Lento-onnettomuuden todennäköisyys

Lento-onnettomuuden todennäköisyys on ihan laskettavissa ja kymmenen vuoden aikana tapahtuu kuolemaan johtava lento-onnettomuus keskimäärin joka kolmannella miljoonalla lennolla.

Mutta kuinkas ollakkaan kun Iran ja USA päätyivät keskinäiseen ohjusten vaihtoon, niin juuri samana vuorokautena kun Iran ampui USA:n lähi-idän kahteen tukikohtaan yli 10 ohjusta, niin juuri sinä samana vuorokautena Ukrainaan päin Kiovaan noussut kone tippuu maahan ? 

Mutta taas sille on aivat omat todennäköisyydet, että milloin CIA tai Mossad lastaavat pommin johonkin matkustajakoneeseen. 



Näitä on tapahtunut useita kertoja ja Ukrainan ilmavoimat mm. ampui alas tämän MH17 lennon vuonna 2014 Itä-Ukrainan yläpuolella, josta sitten syytettiin Venäläisiä.

Että kyllä Ukrainan juntta on aiemminkin syyllistynyt tällaiseen tekoon, että ampuivat matkustajakoneen alas ja syyttivät siitä Venäjää. 

Mutta mikäli tällä kerralla tästä lento-onnettomuudesta syytetään Irania, niin tämä oli aivan puhdas false-flag operatio, jolla haluttiin kiihdyttää USA:n ja Iranin välejä. Tai itse asiassa Ukrainaan päin tämä viesti kyllä myös suunnattiin Kiovaan, koska siellä menee se Krimin niemimaan kautta oleva rajalinja suoraan Venäjälle, jota tuleva EU:n yhteinen armeija haluaa silloin tulevaisuudessa käyttää hyökätessään vielä Venäjälle.



Ukrainassa kun tapahtui jo vuonna 2014 tämä vallankaappaus, jonka toteutti CIA ja Puolalainen kenraali koulutti ne Maidanin tarkka-ampujat, joiden taas väitettiin olleen silloisen Presidentti Janukovitsin joukkoja.

Ukraina on siis nyt länsivaltojen hallussa ja sen nykyinen Presidentti Volodymyr Zelenskyi on CIA:n nukkejohtaja, joka tottelee vain Pentagonin käskyjä.

Zelenskyi on vielä loistava Presidentti tottelemaan CIA:n ja Pentagonin käskyjä, koska hän on entiseltä ammatiltaan näyttelijä, koomikko, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Joten tämä hänen presidenttiys on silloin Pentagonille täysi WIN WIN tilanne.

Lähteet: MTV Uutiset

IS

 https://www.abc.net.au