http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 10. tammikuuta 2020

Iran myöntää ampuneensa alas ukrainalaiskoneen ja väittää sen olleen "inhimillinen erehdys"


Teksti: Teemu Vehkala

Nyt Iranista kuuluu kummia, sillä Iran väittää nyt ampuneensa alas ukrainalaiskoneen ja väittää sen olleen inhimillinen erehdys.

Paikallisen armeijan mukaan ukrainalaiskone olisi lentänyt liian lähellä heidän sotilasaluetta, minkä vuoksi sitä kuulemma luultiin viholliskoneeksi.

Iran oli vielä aiemmin kiistänyt ampuneensa koneen alas, mutta Yhdysvallat ja Kanada kuitenkin ilmoittivat, että tiedustelutietoihin perustuen Iran ampui koneen alas.



Ohjuksen osuminen koneeseen saattoi päätyä tälle paikallisen kuvaamalle videolle.

Mutta edelleen on hyvin mielenkiintoinen yksityiskohta, että koneessa oli matkustajana 63 kanadalaista matkustajaa, jotka ilmeisesti olivat lentämässä Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan vain vaihtaakseen siitä jatkolennolle kohti Kanadaa.

Joten jos tämä alasammuttu kone on tiedetty etukäteen, niin onko tämä kenties provokaatio yllyttää Kanadaa tähän USA:n ja Iranin väliseen konfliktiin ? 



Ukrainan Presidentti Volodymyr Zelenskyi tosiaan uhitteli muutama päivä sitten, että he jotka tämän ukrainalaiskoneen putoamisen kyseenalaistavat, niin voivat joutua siitä vastuuseen.

Eli tavallaan jo koira älähti, ennen kuin ensimmäinen kalikka kalahti.

Yksi toinen mielenkiintoinen juttu, joka voi liittyä tuon ukrainalaiskoneen alasampumiseen on se, että kuinka nämä Ukrainan nationalistit tukevat tätä Kansan mujahedin järjestöä, jota taas Irak ja Iran pitävät terroristijärjestönä.

Kun siinä turmakoneessa oli kyydissä myös 4 afganilaista turvapaikanhakijaa, joiden ruokakunta oli Saksassa. Joten mitähän nämä uussaksalaiset miehet oikein tekivät Iranissa ? 

Kyydissä oli myös 11 ukrainalaista ja olisi hyvinkin mielenkiintoista tietää, että oliko heillä yhteyksiä Ukrainan nationalisteihin ja mujahedin terroristijärjestöön ? 

Lähde: Iltalehti