http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 24. tammikuuta 2020

Koronavirus pelottelukampanja alkoi maailmalla


Teksti: Teemu Vehkala

Valemedian (valtamedia) lehdet syöksevät nyt kohuotsikoita, joissa pelotellaan Kiinassa levinneellä koronaviruksella.




Kyseessä on ihan laboratorioissa patentoitu virus, jonka patentti löytyy Googlesta osoitteesta: https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en

Onko syytä paniikkiin ? 

Kaikki ne jotka muistavat vielä sikainfluenssa aikaisen historian vuodelta 2009-2010, jolloin Suomen terveyden ja hyvinvoinninlaitos, sai rokotevalmistaja Baxterilta peräti 6 miljoonaa euroa silloin myöhemmin Suomeen ostettujen sikainfluenssarokotteiden lobbausrahaa.

Tuolloinkin lehdissä peloteltiin kansa piikille ja lopulta huomattiinkin, että kyseisistä rokotteista tuli potilaille mm. narkolepsiaa.



Feikkirokotteita on tulossa markkinoille

Maaplaneetan ihmisten massateurastus ei kuitenkaan ala edelleenkään, koska muuten tässä kuolisi tämä deep staten eliitti samalla. 

Joten tässä koronavirus-pelottelukampanjassa ei ole kyseessä kuin BIG PHARMA:n bisnes. Mutta kun kyse on miljardien koronavirus-rokotteista, niin pakko näiden terveysviranomaisten on kuitenkin pukeuduttava noihin viruspukuihin ja antamaan ulospäin kuva, että maailmanloppu on käynnissä. 

Muuten taas kävisi tilanne, että ne KORONA-piikit jäisivät ostamatta.

Tämäkin on aivan puhdasta teatteria, että tuohon koronavirukseen nyt yritetään juuri nyt tehdä laboratorioissa vasta-antidoottia. 

Koska sellainen on jo tehty ajat sitten...



Steve Jackson kehitti vuonna 1995 tämän ILLUMINATI korttipelin, jossa yksi kortti oli nimellä Popularion Reduction (väestön vähentäminen viruksella), jossa tällainen oikeasti vaarallinen ja tappava virus päästettiin leviämään eteenpäin.

Tällainen suunnitelma maailman salaisella eliitillä kyllä on, mutta he eivät kuitenkaan uskalla laskea liikkeelle liian tehokasta virusta, koska muuten he kuolisivat siinä itse samalla.



Tämä salainen maailmanhallitus, tai Illuminati jne. rakkaalla lapsellakin on monta nimeä, mutta tässä tapauksessa kyse on terroristejakin vaarallisimpien psykopaattien kabinettikerhoista, joiden motiivina ja tavoitteena on saada vähennettyä maailmanväestöä niin monta miljardia, että jäljelle jäisi enää lopulta 500 miljoonaa ihmistä ja sen tavoitteen he ovat jopa kaivertaneet Georgiassa sijaitsevan Guidestonesin monumenttiin:

Se 500 000 000 ihmistä maailmassa loppuväestönä ja kaikki loput teurastettuina mm. viruksilla pois... Tämä on se heidän märkä päiväunensa, joka ei ole vieläkään toteutunut. 

Syy tuohon depopulaation intoon liittyy siihen, että heidän mielestään tällä pallolla on liikaa väestöä, joista mm. työtä tekemättömät köyhät ovat heidän mukaansa puhtaita suursyömäreitä, joista tulisi päästä heidän mukaansa eroon keinolla millä hyvänsä, joten tämän vuoksi meillä on Suomessa mm. tämä Aktiivimalli, jolla pyritään pääsemään köyhistä eroon mm. itsemurhien johdolla.

Sillä nämä Illuminaatit ajattelevat ihmisestä vain puhtaasti kapitalistisina veronmaksajina, jotka edustavat tälle suurpääoman eliitille puhdasta lypsylehmää. Mutta jos kansalainen ei tuota, niin silloin hänestä kuuluu päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja tästä syystä eliitillä on käytössä sitä varten Talouden Nollakasvuohjelma, jonka tavoitteisiin kuuluu mm. maasatyöttömyyden luominen. Mutta monikos poliitikko uskaltaa puhua massatyöttömyyden luomisetsa ja kasvusta ? 

He puhuvat aina päinvastaista mitä tapahtuu...

Suomessa lisääntyy massatyöttömyys joka vuosi, mutta poliitiikot puhuvat vain työpaikkojen lisäämisestä. 

Jos kansalaiset tietäisivät sen riittävänä enemmistönä, että mitä tuolla kulissien takana myös Suomessa meidän jokaisen veronmaksajan päänmenoiksi juonitaan, niin syntyisi kapina. Eli aivan tämä sama juttu, josta Timo Soini muutama vuosi sitten sanoi julkisesti ääneen.

Auvo Rouvinen, joka on perehtynyt Suomen ja Saksan talouskasvuun selvitti juuri äsken, että kuinka monta sataatuhatta euroa per nuppi / per suomalainen on Suomelle maksanut tämä EU-jäsenyys ja luku on hirvittävä.

Kokonaissumma on peräti hurjat 1700 miljardia taalaa, joka tekee per suomalainen sellaiset 331 067,19 euroa maksettavaa.

Kauanko kestäisi tuollaisen lainaerän maksamiseen vaikka Mcdonaldsin hampurilaisen paistajalta tai porrassiivoojalta ? Joten nyt varmaan ymmärrätte sen, että tämän Euroopan unionin pankkiirihuijarien aiheuttaman 1700 miljardin taalan laskun maksaa meidän lapsen lapset ja heidän lapsen lapset.



Suomi ei olisi velkaantunut EU:ssa, jos täällä olisi ollut edelleen käytössä se vanhan vahvan markan politiikka. Mutta Sauli Niinistö valtionvarainministerinä ja Paavo Lipponen pääministerinä vuonna 1998 lahjottiin tekemään se päätös, joka sinetöi Suomen euroon liittymisen. Mutta eivät he silti sitä päätöstä tehneet, vaan he olivat vain marionetteina, joita Suomen silloinen isokenkäisten teollisuusmiesten ryhmä ohjasi ylhäältä, joissa hyvin vaikutusvaltaisessa asemassa toimi tuolloinkin Nokian silloinen pääjohtaja Jorma Ollila.

Ollila on edelleen niitä miehiä, joiden poliittinen valta menee tälläkin hetkellä yli eduskunnan ja vain fasistisessa valtiomuodossa voidaan puhua tällaisesta valtarakenteesta, jossa teollisuusyhtiöt sekä pankit saavuttavat ylemmän valtarakenteen. 

Mutta tämä on kuitenkin tuhokapitalistisessa valtiomuodossa aivan normaali käytäntö, että eduskunnan kaltainen organisaatio ei päätä oikeasti mistään, vaan heitä ohjataan vallan näkymättömän käden toimesta. 

Puhuihan myös Jutta Urpilainen vuonna 2014, kuinka vallan näkymätön käsi ohjaa euroryhmää.