http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 22. lokakuuta 2019

Seuraavasta pakolaisaallosta ovat jälleen jääneet pois hädänalaiset naiset ja lapset


Eurooppaan vyöryy tällähetkellä yli 100 000 kpl pakolaisaalto. Mutta jälleen joukosta ovat poissa hädänalaiset naiset ja lapset, koska liikkeellä ovat vain n. 30-vuotiaat miehet, joista suurin osa tulee taas valehtelemaan iäkseen alle 16-vuotta, jotta saisivat sosiaaliturvashoppailupaikan helpommalla.

Yksinkertaisesti syy tähän miksi naiset ja lapset on jälleen pudotettu pakolaisaallon kelkasta johtuu siitä, että nämä lähi-idän naiset eivät lisäänny kuin pääosin omien miestensä johdosta. 

Mutta taas nämä muslimimiehet kyllä laittavat rodun jalostumaan hyvinkin nopeasti ja koristavat kohta jälleen Pohjoismaiden ja muiden EU-maiden sisäisiä naisten raiskaustilastoja.


Irakin sotarikollisia turvapaikanhankijoina

Yllätys ei ole, että tässäkin pakolaisaallossa monet ovat Irakin sotarikollisia, jotka tekeytyvät turvapaikanhakijoiksi. Ei heillä siellä mikään oikea hätä ole ja osa heistä lähtee myöhemmin lomailemaan Irakissa KELA:n rahoilla.

Norjan tilastoskeskus selvitti jo aiemmin tänä vuonna kuinka 75 prosenttia turvapaikanhakijoista ilmoittaa vierailun kotimaissaan syyksi lomailun.

Jos kyse olisi hädänalaisista turvapaikanhakijoista, niin jos heillä on henki vaarassa kotimaissaan, niin sinne ei kyllä tasan lähdetä edes lomalle. Mutta tässä onkin nyt kyse sosiaaliturvapaikkaturismista, joka on käynnissä. 

Irakissa ei ole KELA-maksatusjärjestelmää... Siellä ei makseta asumistukia eikä toimeentulotukia tai työmarkkinatukia. 

Lisäksi nämä sotarikolliset tulevat tänne väärillä papereilla, koska eivät halua paluukyytiä ja lennätystä takaisin Irakin vankiloihin.



Tässä ei luulisi tarvitsevan paljoakaan aivoja päätelläkseen sen, että mikä tässä on koko humanitaarisen maahanmuuton päätavoite ? 

Sen on määrä tehdä loppu koko Euroopasta ja hajoittaa kaikki Euroopan maiden vahvat kansallisidentiteetit, jotka eliitti näkee uhaksi uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle. 

Käynnissä on siis etniset rodunjalostustalkoot, jossa valkoinen Eurooppalainen rotu pyritään nyt hävittämään keinolla millä hyvänsä ja kohta lähitulevaisuudessa nämä ilmastonmuutoksesta saarnaavat ja jeeustelevat viherfasistit alkavat levittämään sellaista propagandaa, että olisi ilmastoteko jos et lisäänny. Mutta huom. tämä ei koske muslimeja tai maahanmuuttajien ja kantaväestön kesken syntyvää rodunjalostusta.


Globalisteilla on kuitenkin ongelma turvapaikanhakijoiden pakkosijoittamisessa

Näillä turvapaikkarallin pääpiruilla on kuitenkin muutama ongelma EU:ssa, jotka tuottavat näille globalisteille suunnattomasti päänvaivaa ja ne ovat Unkari, Puola sekä Viro ja Itävalta.

Viro ei suostu tällä hetkellä edelleenkään ottamaan vastaansa yhtään pakolaisia, mutta Suomessa taas rajat avataan näille maahantunkeutujille jo valmiiksi.

Unkaria Euroopan komissio uhkaa sakoilla, joita pitäisi heidän maksaa per pakolainen, jos he eivät suostu ottamaan pakolaisia vastaan. Unkarin pääministeri Viktor Orbán on kieltäntynyt maksamasta näitä sakkoja.

Mutta jos olette lukeneet valemediaa viime vuosina, niin olette varmaan huomanneet kuinka Suomi ja muut EU maat ovat alkaneet arvostelemaan Unkaria julkisesti heidän turvapaikkapolitiikasta.

Että eikö tämä jo hieman avaa sitä totuutta tästä Euroopan unionista, että kyseessä on kommunistinen liittovaltio, jossa EU-maat puuttuvat toistensa ulkopoliittisiin asioihin.



Kun näiden EU-globalistien viimeisin tavoite on sitten lakkauttaa jokaisen EU-maan itsenäisyys ja tuoda lopulta kaikki Euroopan liittovaltion jäsenmaat yhden liittovaltion lipun alle.

Saksan demarijohtaja Martin Schultz kertoi, että tämän liittovaltion deathline on päämääränä toteutua vuoteen 2025 mennessä.



Olisiko hienoa jos ei olisi enää kotimaata, vaan enää tämä pelkkä sinikeltainen kommunistinen tähtilippu ? 

Ette vieläkään välttämättä älyä sitä, että mistäköhän nämä EU:n keltaiset tähdet ovat peräisin, kun ne ovat samat tähdet, jotka loistavat myös Kiinan kommunistisen tasavallan lipussa.



Etkä välttämättä ymmärrä, että mikä okkultistinen symboli tämän kommunistisen tähtisymbolin taakse kätkeytyy.

Kun nuo tähdet EU:n lipussa symboloi jokaisen EU:n 28:n jäsenvaltion altistumista saatanalle. Sitä tuo pentagrammi (keltainen tähti) siellä Euroopan unionin lipussa todellisesti symboloi.

Koska nuo EU:n jäsenmaat ovat jokainen luovuttaneet pentagraitsenäisyytensä avaimet näille Frankfurtissa sijaitsevan Euroopan Keskuspankin tyranneille. Tosin Unkari, Ruotsi, Tanska, Bulgaria, Tsekki, Puola, Romania, Iso-Britania ja Kroatia eivät ole vielä luopuneet omasta valuutastaan.


Lähde: https://mvlehti.net/2019/10/21/paivan-video-invaasion-uusi-aalto/