http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 9. lokakuuta 2019

KRP:n poliisi trollasi viesteillään Ilja Janitskinin vankilaan



Teksti: Teemu Vehkala

MV-lehden perustaja Ilja Janitskin tuomittiin 2018 lokakuussa 22 kuukauden ehdottomaan vankeuteen nettikirjoittelusta. 

Helsingin käräjäoikeus katsoi, että MV-lehdessä julkaistiin tapahtuma-aikoina lukuisia loukkaavia ja rasistisia kirjoituksia.

Kuitenkin osa tuomiosta tuli MV-lehden keskustelufoormilta, jonne oli myös kirjoiteltu erilaisia viestejä. 



Nyt kuitenkin selvisi sellainen käänteentekevä uutispommi, että osa näistä Janitskinin tuomioita koskevat viestit ohjautuivat Tikkurilassa sijaitsevan Vantaan keskusrikospoliisin ip-osoitteeseen, joten poliisi trollasi näitä viestejä MV-lehden keskustelufoorumille.

Mutta kysymys kuuluu, nyt kun KRP jäi kiinni lavastetuista rasistisista viesteistä, niin mikää poliisi ryhtyisi nyt tutkimaan näitä KRP:n tekemiä rikoksia ? 

Kun Suomen poliisilaitos on jo valmiistaan aivan läpeensä korruptoitunut laitos, joka vain halveksii poliittisesti vainottuja toisinajattelijoita.

Jos kuka tahansa poliittisesti vainottu toisinajattelija Suomessa joutuisi vaikkapa henkirikoksen yrityksen kohteeksi, niin jos hän tekisi siitä rikosilmoituksen, niin niitä ei nyt vain koskaan tutkita tai tutkittaisi.

Koska suomalaisen toisinajattelijan oikeusturva on sellainen asia, ettei sellaista ole olemassa.




Englantilainen kirjailija George Orwell totesi jo aikanaan näin: "Mitä kauemmaksi ajaudumme totuudesta, niin sitä enemmän heitä vihataan jotka puhuvat sitä". 

Ilja Janitskin on erittäin hyvä esimerkki tällaisesta julkisen valemedian parjaamasta henkilöstä, jota on lyöty jo vuosi kaudet kuin vierasta sikaa, ennen kuin hänet saatiin telkien taakse.

Tiedän, että itse allekirjoittanutkin olisi muuten joutunut samankaltaisen jo vuosia kestäneen poliittisen mustamaalauksen kohteeksi, ellen olisi lehdistön mustalla listalla.



Putinien trollijahtiaan käyvä Jessikka Aro mm. säästi minun herjaukseni tuoreessa kirjassaan. 

Mutta päädyin kuitenkin jo vuosia sitten hänen Twitter estoon, vaikka en ollut koskaan kirjoittanut riviäkään hänen seinälleen. Että kertoohan tämä nyt jo jostain.



Eräs tuttava oli asettanut tämän Aron tuoreimman PUTININ TROLLIT kirjan sille kuuluvaan hyllyyn Fantasia -kirjallisuuden osastolle, jonne se oikeastikin kuuluisi.



Mutta toisinajattelijoiden ajatusmaailma kun on OUT OF THE BOX kaltainen ja tavalliset ihmiset, jotka vielä ovat sen laatikko todellisuuden sisällä eivät ymmärrä tätä laajempaa tietoisuutta, jossa omien aivojenkin käyttö sallitaan jo tietoisella mielellä.

Niin sitten syntyy näitä reaktioita, että monet häiriintyneet nettihäiriköt ottavat silmätikuiksi näitä bloginpitäjiä ja alkavat vittuilemaan heille aamusta iltaan eräillä internetin-foorumeilla.



Ylilauta foorumin häirikkö-Jonneja tämä sivusto on erityisesti viime vuosina hyvinkin paljon kiinnostanut ja jos siellä edes yksikin tämän blogin artikkeli on esillä, niin se aiheuttaa siellä suunnatonta vastustusta.


Informaatiosota on eliitin suuri huolenaihe

Verkossakin käytävä informaatiosota on kuitenkin tämän eliitin suurin huolenaihe, koska he eivät kykene kontrolloimaan verkossa tapahtuvan esim. Facebook some-keskustelujen sisältöä.

Joten tästä syystä nämä pelästyneet vallanpitäjät ovat keskittyneet viime vuodet keksimään uusia lakeja, joilla voitaisiin kiristää vihapuheeseen liittyvää lainsäädäntöä kireämmäksi.

Kun vielähän tätä itse vihapuhetta ei ole juuri edes tarkemmin kirjattu tämän maan perustuslakiin.



En kyllä yhtään epäilisi, että jos allekirjoittaneeseen kohdistuneista nettiherjauksista olisi myös tullut myös KRP:n IP-osoitteesta. 

Mutta joukkovainoaminen (Eng. Gang stalking) metodeihin kuuluu se, että kohteesta levitetään jatkuvasti herjaavaa tietoa. 

Targetin ei edes tarvitse olla mikään nettijulkkis, vaan näitä herjauksia voidaan myös levittää esim. kohteen työpaikalle jne.

Mutta suurin ongelma on se, että koska hallitukset ovat siinä mukana, niin poliisin puoleen on silloin enää turha kääntyä. 

Tiedän jo Suomesta lukuisia tapauksia, että joukkovainonnan kohteena ollut henkilö on mennyt poliisille tekemään rikosilmoituksen ja siinä vaiheessa kun nämä ihmiset ovat uskaltautuneet puhumaan poliisille, että heitä on joukkovainottu, niin paikalle on kutsuttu sitten valkotakkiset ja nämä ihmiset on sitten toimitettu lähimpään terveyskeskuspäivystykseen, josta heidät on sitten lähetetty suoraan lähimpään sairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon.

Mutta m1-pakkohoitolähete on aina laiton, jos siinä eivät täyty pakkohoitolain mukaiset vaatimukset, jotka on että kyseisen henkilön tulee olla silloin todistettavasti vaaraksi itselleen tai muille.




EU-kriittisten toisinajattelijoiden vainonta tulee Saksasta

Vaikka EU:n päämaja onkin Brysselissä, niin silti tämä EU-kriittisten toisinajattelijoiden vainonta tulee täysin Saksasta päin ja se johtuu ihan täysin siitä, että tämä Euroopan union on natsi-saksan jo 40-luvulla suunnittelema ja alullepantu projekti heidän neljännestä valtakunnasta.


Tämä salainen neuvonpito käytiin 7. marraskuuta 1994 Strasbourgissa natsi-saksan silloisten teollisuusjohtajien kesken. Mutta paikalle pääsi myös britannian tiedustelupalvelu, joka laati tästä salaisesta palaverista muistion nimeltä Red House Report.




EU maiden toisinajattelijat merkitään salaiseen Europolin tietokantaan

Toinen asia mitä monet eivät tiedä on se, että EU maiden toisinajattelijat on merkitty kaikki nämä vuodet Europolin ylläpitämään ja seuraamaan salaiseen tietokantaan.

Kun tämän Europolin pitäisi keskittyä vain kansainvälisen rikollisuuden torjuntaan, niin jossain vaiheessa se alkoikin jahdata toisinajattelijoita.



Tässä Ilja Janitskinin tapauksesta hyvin oudon tekee se, että kun Anne Berner tuolloin muutama vuosi sitten tuurasi pääministeri Juha Sipilää, niin hän laittoi Janitskinistsa Europolin B-notice luokan etsintäkuulutuksen, joka on tarkoitettu vain vaarallisimmille rikollisille, kuten vaikkapa terroristeille.

Tämä Europolin salainen toisinajattelijarekisteri seuraa mm. heistä elämäntyylit, arkirutiinit, suositut vierailukohteet, poliittiset mielipiteet, terveydentila, seksielämä jne. 

EU on siis alkanut jo muistuttaa hyvin paljon Neuvostoliittoa, jossa toisinajattelijoiden seuraaminen ja vainonta oli arkipäivää.

Ilja Janitskinin oikeudenkäynnit jatkuvat kohta hovioikeudessa

Ilja Janitskinin oikeudenkäynnit jatkuvat kohta Helsingin hovioikeudessa ja korostan sellaisen huomion, etteivät nämä aiemmatkaan tuomiot joita hän on saanut ole vieläkään lainvoimaisia.

Mutta Helsingin poliisit tekivät hänelle jo vuosi sitten todella pirullisen tempun, kun he ottivat häneltä passin pois takavarikkoon, jos hän aikoisi viedä tapauksensa valitusoikeuteen.

Passin evääminen tuollaisessa tilanteessa, jossa olet jo kärsinyt tuomiosi on jo poliisin taholta törkeää vallankäyttöä ja vähintäänkin virkarikos. Mutta läpimätä ja korruptoitunut Suomen poliisihallitus ei anna edelleenkään oikeutta yhdellekään poliittisesti vainotulle suomalaiselle toisinajattelijalle.






















Lähteet: https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilja_Janitskin