http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Dianan kuolonkolarin silminnäkijän käskettiin vaieta


Teksti: Teemu Vehkala

Amerikkalaisessa dr. Phill-ohjelmassa oli äskettäin vieraana kaksi toimittajaa Dylan Howard ja Colin McLaren, jotka kertoivat kuinka Prindessa Dianan kuolonkolarin silminnäkijän Le Van Thanin käskettiin vaieta.

Hän siis näki mikä oli totuus tuosta Mercedes-Benz törmäyksessä. 

Viranomaiset kuitenkin syyttivät ensiksi törmäyksestä paparazzeja, mutta paparazzit liikkuivat skoottereilla, joiden nopeus ei mitenkään riittänyt 160 km/h kiitäneen mersun perässä.

Tämän jälkeen viranomaiset vaihtoivat peitetarinan siihen, että kuski olisi ollut tolkuttomassa humalassa. 




Diana aavisti salamurhansa

Prinsessa Diana aavisti tulevansa salamurhatuksi autokolarissa ja kertoi tämän kirjeessä.

Tämä kyseinen kirje paljastettiin julkisuuteen vasta vuonna 2003, mutta se ketä Diana epäili salamurhan suunnittelijaksi sensuroitiin mustalla tussilla. 

Siitä kun oli pyyhkäisty Kuningatar Elisabeth II:n nimi yli.



Turmatunnelissa oli paikalla eräs Ranskan tunnetuimpia paparazzeja, jolla oli yhteyksiä britannian tiedustelupalvelu MI6:seen

Turmatunnelissa oli paikalla eräs Ranskan tunnetuimpia paprazzeja Jean-Paul Adanson, jolla oli yhteyksiä britannian tiedustelupalvelu MI6:seen.



Hänet sai selville vasta Egyptiläisen Dodi al-Fayedin isän liikemies Mohammed al-Fayedin palkkaamat yksityisetsivät, jotka selvittivät että Adansonille kuului tuo Dianan turmapaikalta löytynyt FIAT UNO henkilöauto.

He saivat myös selville, että Dianaa kuljettaneen mersun koneisto oli varastettu hieman ennen turmaa ja auto vietiin eräälle huoltamolle korjattavaksi, jossa siihen asennettiin uusi elektroniikka, jolla saatiin auto laukeamaan kesken ajon.



Adanson kuitenkin tiesi Dianan salamurhasta liikaa, koska hänellä oli siitä vielä sellaisia valokuvia, joita ei ollut paljastettu julkisuuteen. Joten vuonna 2000 hänet löydettiin kuolleena autostaan palaneena. 

Kuolinsyyksi kuitenkin väitettiin itsemurha, vaikka likaisen keikan hoiti tiettävästi Mi6, jonne Adansonilla oli myös aiempia yhteyksiä. 


Dianan autoturman silminnäkijöiden lausunnot poistettiin virallisista poliisin tutkintapöytäkirjoista

Vaikka Prinsessa Dianan autoturman silminnäkijät kuulivat voimakkaan pamauksen, joka muistutti räjähdystä, niin silti näitä silminnäkijähavaintoja ei kirjattu lopulliseen poliisin tutkintapöytäkirjoihin. 

Eli käsky oli käynyt ylempää, että todisteet oli hävitettävä keinolla millä hyvänsä.


Prinsessa Dianan murhan tilasi britannian kuningashuone itse

Tämä Prinsessa Dianan salamurhan selvittäminen ei ole kovinkaan vaikeaa, koska hän oli turman aikaan vielä raskaana Dodi al Fayedille, jonka kanssa seurusteli jo tuolloin.

Näin ollen Dianasta olisi tullut tulevaisuudessa kuningashuoneen ulkopuolinen tavis, joka olisi vielä ollut tulevan kuningas Williamin äiti ja tällainenhan olisi ollut todella suuri imagohaitta Englannin kuningashuoneelle. 

Lisäksi hän olisi synnyttänyt muslimilapsen, joka olisi myös ollut Englannin kuningashuoneelle pyhäinhäväistys.



Diana oli muutenkin koko elämänsä aikana Britannian kuningashovissa suora musta lammas.



Häneltä kysyttiin mm. että uskooko, että hänestä tulee vielä jonain päivänä Kuningatar, niin hän vastasi, ettei usko.

Sitten kun toimittaja kysyi, että "miksi uskot niin" ? 

Johon Diana vastasi takaisin: "Haluaisin olla Kuningatar ihmisten sydämissä heidän sydämissä. Mutta en näe itseäni tämän maan Kuningattarena. Enkä usko että monet ihmiset haluaisivat nähdä minua Kuningattarena. Itse asiassa, kun sanon monet ihmiset, niin tarkoitan perustusta, johon avioiduin, koska he ovat päättäneet että minä olen mahdottomuus".

Toimittaja taas jatkoi: "Miksi ajattelet heidän päättäneen näin" ?

Prinsessa Diana: "Koska teen asioita toisella tavalla, koska en noudata sääntöjä kuten kirjasta, koska minä johdan sydämelläni, enkä päälläni ja se onkin johtanut minut vaikeuksiin minun työssäni ja minä ymmärrän sen. Mutta jonkun on mentävä sinne ja rakastettava ihmisiä sekä näytettävä se".

Dianan sielulla oli hyvin suuri tehtävä Englannin kuningashuoneessa valontuojana

Prinsessa Dianan elämäntehtävä oli tuoda Englannin kuningashuoneen sisälle valoa ja koska hän oli niin valoisa sielu, niin jos tuollainen tapaus tulee näiden lapsia murhaavien kuningashuoneiden keskelle, niin heidät todellakin nähdään siellä suureksi uhkaksi.



Sillä nämä Euroopan kuningashuoneet eivät ole mitään humanisteja, vaan aina Hollannin kuningashuone on ollut mukana näissä lapsintapporituaaleissa, jossa metsään laitetaan lastenkodeista kidnapattuja lapsia juoksemaan huumattuna, joita sitten kuninkaalliset vieraat teurastavat aseilla hengiltä hauskanpitona.



Scopions yhtyeen ex basisti Ralph Rieckermann kertoi aikanaan osallistuneensa näihin Snuff juhliin, mutta joutui myöhemmin kertomaan, ettei osallistunut kuitenkaan näihin lapsen teurastuksiin.



Vielä 1600-luvulla oli voimassa laki, että jokainen Englannin Kuningatarta herjanneet saivat suoran hirttotuomion.

90-luvulla Kuningatar Elisabethia piinasi eräs englantilainen mies herjauskirjeillä peräti 15 vuoden ajan. Hän lähetti kuningattarelle mm. säädyttömiä kuvia, pitkiä kirjeitä sekä satoja paketteja.

No lopulta kyseisen 69-vuotiaan Robert James Mooren paloitellun ruumiin jäänteet löydettiin Lontoon Buckinghamin palatsin edustalla olevan lammen saaresta, joka on aivan näköetäisyydellä kuninkaallisesta palatsista.

Poliisi ei kuitenkaan saanut kuulemma mitään selville ja väitti, ettei ruumiissakaan ollut merkkejä ulkoisesta väkivallasta.

Että kyseinen mies oli varmaan paloitellut ja kompostoinut itsensä Buckinghamin puistoon.

Tämä on vaan esimerkki siitä, ettei Kuningatar Elisabeth II:lle kannata vittuilla kirjeillä, sillä hän on aiemminkin tilannut murhia. 



Lähteet: https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/64b8c737-23a5-43c2-afca-2811ccbc20c1

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kirje-paljasti-hyytavan-ennustuksen-prinsessa-diana-aavisti-kuolevansa-auto-onnettomuudessa/7481074#gs.95wol1

https://mvlehti.net/2015/06/05/myontaako-tassa-videossa-scorpionsin-ex-basisti-olleensa-eliitin-ihmistentappojuhlissa/

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2011100414508414