http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Vihdin piirityssurman takana virkamiesrikollisten perintämafia

Karhu

Vihdissä tapahtui eilen piiritystilanne yksityisellä omakotitalo alueella, joka sai alkunsa perjantai-iltana n. yhdeksän aikaan illalla. Vihtiläisen n. 67-vuotiaan miehen väitettiin ampuneen kohti liikkeellä ollutta naapuriaan, joka oli traktorilla liikkeellä. Mies oli naapurin sukulainen, jota kohtaa miehellä oli median mukaan päällä lähestymiskielto. 

Poliisi lähetti paikalle yksikön ja poliisit menivät epäillyn taloon n. klo 23.30, jolloin epäilty alkoi tulittaa kohti poliiseja, johon poliisi vastasi myös laukauksilla. Tilanteessa toinen poliiseista kuoli ja toinen haavoittui. 

Tässä tilanteessa poliisijohto teki uuden uhka-arvion ja lähetti alueelle enemmän miehiään sekä karhu-ryhmän. 

Lopulta tilanne päättyi Karhu-ryhmän johdosta epäillyn tappamiseen, josta KRP julisti nyt, että mies teki itsemurhan. Koska karhu-ryhmän maine ei saisi enää mennä näissä tapauksissa. 


Tapauksen taustalla Nordea pankin pankkimafia 


Vaikka tästä tragediasta ei ole edes vuorokausi kulunut, niin iltapäivälehdet herkuttelevat otsikolla ja myyvät irtonumeroitaan. Mutteivat kerro vieläkään tämän piirityssurman tragedian todellisia taustoja. Mutta sitä varten onkin MV-lehti, joka paljasti tapauksen taustat.

Tämän omalle tontilleen Karhu ryhmän luodista kuolleen miehen Jorma Nyforsin puolison Pirkko Nyforsin Nordean säästötililtä katosi aikanaan 70 000 euroa. Hänellä oli ollut Nummelan Nordeassa kaksi tiliä, joista toisessa oli rahaa 70 000 euroa.


4. toukokuuta 2015 Pirkko Nyfors meni käymään pankissa tekemään yhtä tilisiirtoa ja pankkivirkailija sanoi, että siirtoa ei voitu tehdä, kosko tililtä oltiin tehty 70 000 euron tilisiirto 30. huhtikuuta 2015. 


70 000 tilisiirron saajana näkyi vain pelkkä numerosarja. Nyfors vaati pankkia selvittämään, että minne rahat olivat kadonneet ja halusi tietää, että oliko hänestä olemassa jokin oikeuden päätös, jonka verukkeella rahat vietiin tililtä.


Tuolla samalla pankkireissulla oli myös mukana tämä eilen Vihdissä tontilleen ammuttu mies Jorma Nyfors. 


Tunteet kuumenivat pankissa jopa niin paljon, että virkailija  yritti saada poliisin sinne paikalle. Lopulta konttoriin tulikin kaksi poliisia, koska pankinjohtaja oli soittanut ne paikalle, koska asiakkaan katsottiin häiritsevän muita pankin asiakkaita. 


Lopulta Nummelan Nordea pankki ei suostunut palauttamaan tililtä kadonneita rahoja ja Pirkko joutui lopetamaan molemmat tilinsä ja nostamaan loput rahat sieltä ulos shekkinä.


Kuka vei Nyforsien rahat ? 


Tämä Ruotsalainen Nordea pankki on tunnettu röyhkeistä tavoistaan kohdella asiakkaitaan, kun jopa yrittäjiä jotka ovat tehneet käteistalletuksia talletusautomaateilla on saatettu kutsua pankkiin ristikuulusteluihin ja tivata, että mistä he ovat rahansa saaneet. 


Edesmennyt tanssilegenda Åke Blomqvist ja hänen Leena-vaimonsa saivat muutama vuosi sitten huomata, kuinka heidän Norean sijoitustililtä oli kadonnut miljoona euroa sijoituksia. 


He haastoivat lopulta Nordea pankin oikeuteen ja hävisivät lopulta kiistan korkeimmassa oikeudessa vuonna 2011.  




Huijarit ovat kalastelleet Nordea pankin tiliavaimia


Mediassa on viime vuosina ollut lukuisia uutisointeja, jotka ovat liittyneet juuri Nordea pankin asiakkaiden kokemuksiin, kun huijarit ovat kalastelleet heidän verkkopankkitunnuksiaan ja vieneet tileiltä raha useita tuhansia euroja. 





- Lähes 5000 euroa menettänyt pariskunta vaati Nordealta korvauksia Helinsingin käräjäoikeudessa


- Huijausviestejä liikkeellä


- Huijarit himoitsevat Nordean pankkitunnuksia


Nordean huijari käyti muuleja


Huijarit jälleen liikkeellä: Nordean nimissä lähetetty kalasteluviestejä


Huijarit kalastelevat tietoja Nordean, OP:n ja Aktian asiakkailta - jopa puhelimitse   



Miksi juuri Nordea on huijareiden suosiossa ?



Jos kerta näitä verkkopankkitunnuksia kalastelevia huijareita on ollut koko viime vuodet liikenteessä, niin miksi juuri Nordea pankki on näille rikollisille helpoin paikka saalistaa suomalaisten työssäkäyvien ihmisten tilejä tyhjäksi ? 


Nordea pankki ei ole siis luotettava ja sen tietoturva on hyvin heikolla tasolla, vai onko Norean pankin yksityinen omistusjohto lanseerannut pankkiinsa ylimääräisiä sijoitusinstrumentteja eliitin finanssirikollisille, joilla asiakkaiden tileiltä voidaan käydä viemässä rahat ja maksunsaajan kohdalla näkyy pelkää numerosarja ? 


Nordean hallitukseen kuuluva Nalle Wahlroos on provosoivasti todennut Nordean suomalaisten keskituloisten asiakkaiden tuovan konttoriin lähinnä vain hiekkaa kengissään.  


Viekää rahanne pois Nordeasta ja lakkauttakaa tilinne, jos haluatte suojata omaisuutenne 


Jos haluatte vielä suojata tilinne ja rahanne, niin nyt on jo korkea aika lakkauttaa kaikki tilit Nordeassa, sillä tämä ruotsalainen rosvopankki ryövää vielä tilinne tyhjäksi ennen pitkää. Tähän ei nimittäin tarvita kuin pelkkä euron kriisi, jossa ensimmäisenä pankit joutuvat pulaan ja he suojaavat toimintansa lopulta ryöväämällä asiakkaiden tilit tyhjäksi.


90-luvun laman aikana presidentti Mauno Koiviston kanssa pankit tekivät salaisen konklaavisopimuksen, jonka johdolla varmistettiin pankkien selviytyminen lamasta ja tällä konklaavilla suomessa silloin toimineet pankit saivat laillisesti ryöstää yksityisyrittäjiltä 120 miljardin euron vakuudet itselleen ja irtisanomalla heidän lainansa.


Eräskin Raumalainen merikapteeni Tatu Hoikkala oli ostanut pankkilainalla itselleen vuonna 1988 saksalaiselta varustamolta n. 420 000 eurolla risteilijän, jolla alkoi pyörittämään omaa varustamoaan. 


Mutta sitten kun lama koitti, niin yhtäkkiä vuonna 1992 Rauman osuuspankki vaati välitöntä n. 348 000 markan maksusuoritusta välitömästi ja kun tuollaisia rahoja ei yhtiöltä löytynyt, niin pankki julisti yhtiön konkurssiin ja irtisanoi Hoikkalan n. 170 000 euron lainan ja  järjesti välittömän pakkohuutokaupan, jossa ainoana ostajana huusi tämän saksalaiselta varustamolta vuonna 1988 ostetun 420 000 eurolla ostetun aluksen itselleen vain 100 000 eurolla.  





Heti tämän jälkeen Rauman osuuspankki myi tämän aluksen samalla saksalaiselle varustamolle 400 000 eurolla, josta se aiemmin ostettiin vuonna 1988 n. 420 000 eurolla.


Näin toimii pankki ja väittää noudattavansa reilua pankkilakia.


Hoikkala on käynyt omaa oikeustaiteluaan Rauman osuuspankkia vastaan, mutta tuloksetta koska Koiviston salaisessa kassakaappisopimuksessa (konklaavi-sopimus) on määritelty, ettei pankit saa koskaan hävitä näitä oikeustaisteluja oikeudessa.




Iltalehti väittää, että vihtiläismies katkeroitui yhteiskuntaan ulosottoon menneestä arpavoitosta. 
Kaksi iltalehden haastattelemaa ystävää kertoo, että mies oli saanut muutama vuosi sitten arpavoitolla 200 000 euroa. 
Hän oli siirtänyt voitosta vaimolleen Nordean tilille reilut 70 000 euroa, joista ulosottomies kävi viemässä 70 000 euroa, jotka ulosmitattiin miehen velkojen vuoksi, jotka olivät käräjäoikeuden asiakirjojen mukaan 71 017,47 euroa.
Miehen vaimo oli aiemmin kertonut julkisuudessa, kuinka hänen Nordea pankin tililtä katosi tuo 70 000 euroa ja maksunsaajan kohdalla näkyi pelkkä numerosarja. 
Mies oli Iltalehden mukaan yrittänyt hakea ulosoton kumoamista, mutta juttu käsiteltiin käräjä sekä hovioikeudessa, mutta ulosoton kumoamiseen ei nähty syytä. 
Mies oli lopulta katkeroitunut arpavoittorahojen kavalluksesta niin paljon, että se vei hänen yöunensa. Hän koki jatkuvasti vääryyttä viranomaisia kohtaan ja oli sitä mieltä, ettei rahoja enää työnteolla saatu takaisin. 



Lain mukaan arpajaisvoitosta vouti voi viedä vain puolet

Vihdin ulossottomies toimi Nyforsien tapauksessa väärin, koska lain mukaan arpajaisvoitoista voi viedä vain puolet. Eli tässä tapauksessa tuo 200 000 euron arpavoitosta voutin olisi kuulunut ulosmitata 100 000 euroa, mutta vouti veikin vain 70 000 euroa ja jätti Pirkko Nyförsin tilille suojaosuudeksi vain 1021,05 euroa.
Nyforsin velkaantumisen historia

Karhu ryhmän piirittämäksi ja ampumaksi joutunut Jorma Nyfors kertoi vuosi sitten Luoteis-Uusimaa lehdelle, kuinka hänen velkaantuminen sai alkunsa pitälti perusteettomana. Hän oli osakkaana Uudenmaan Kuljetus Oy:ssä, joka teki konkurssin toissa vuonna.

Vakuutusyhtiö Pohjoja ja A-vakuus korvasivat oikeudenkäyntikuluja, joita ne sitten alkoivatkin perimään ulosottoteitse.

Vakuutusyhtiöt OP-Pohjola ja A-Vakuutus maksoivat myöntämästään oikeusturvavakuutuksesta korvausta KTK-yhtiölle. Sitten vakuutusyhtiöt päättivät periä maksamansa korvauksen takaisin Jorma Nyforsilta sekä kahdelta muulta henkilöltä, jotka Nyfors ja kolleegansa olisivat muuten saaneet samasta vakuutuksesta vakuutettuina osakkaina KTK:ssa.

Kuitenkin Länsi-Uudenmaan ulosottoviraston ulosottomies Eija Ståhl hyväksyi asian lainvastaisesti aloittamalla vuonna 2009 edellämainittujen vakuutusyhtiöiden toimeksiannon pohjalta ulosottotoimet.

Tästä alkoi sitten vuosia kestänyt taistelu, jonka aikana ulosottomiehet alkoivat varastamaan Nyforsien omaisuutta. 








Nyforseilta ulosottomies vei myös kiinteistön


Jorma Nyforsilta vouti vei myös kiinteistön, jonka hän omisti sisariensa kanssa yhteisomistuksessa olevasta maatilast, joka sijaitsee Vihdissä. Tilan nimi on Lehtimäki ja se ulosmitattiin kiinteistöineen. Tilan koko on 20 hehtaaria ja se oli Jorma Nyforsin syntymäkoti.


Ulosmitattu tila myytiin 86 000 euron alihintaan, sillä pelkän metsän arvo oli suurempi kuin myyntihinta. 


Nykyinen koti jossa Nyforsit asuivat oli Peltola, jossa Nyforsit asuivat, joka sijaitsee aivan tämän ulosmitatun maatilan kupeessa.


Peltolakin oli ulosmitattu hukkaamiskieltoon ulosottomiehen toimesta ja sen kiinteistön varovasti arvioitu käytä hinta-arvio on n. 220 000 euron tietämillä.  


Länsi-Uudenmaan ulosottovirasto laittoi heilumaan 


Länsi-uudenmaan ulosottoviraston ulosottomies Eija Ståhl laittoi sitten vuonna 2014 viuhumaan ja vahvisti kirjallisella maksukuitilla numerolla A601027250514 Jorma Nyforsin velan jäännössaldoksi 60 474,85 euroa. 


Sen jälkeen toinen ulosottoviraston ulosottomies Fredik Karlsson pisti hihat heilumaan 30.04.2015 ja vaati, että Jorman vaimon tililtä olisi luovutettava ulosottomiehelle kymmenentuhatta euroa enemmän kuin ulosottomies Ståhlin ilmoittama velkasaldo on.


Tästä sitten ulosottomies kävi kahmaisemassa samaan väitettyyn velkaan vielä 10 542,62 euroa ylimääräistä, kun vouti vei nuo 71 014,47 euroa rahaa Pirkko Nyforsin Nordean säästötililtä. 


Tuolta 13.12.2014 ja 30.04.2015 väliseltä ajalta Jorma Nyforsille ei oltu ilmoitettu mistään, että mistä tuo velka olisi paisuut yhtäkkiä alle vuodessa 10 000 euroa suuremmaksi. 


Mutta koska perintäbisnes perustuu virkamiesrikolliseen toimintaan, niin nämä virkamiesrikolliset kuvittelevat pystyvänsä tekemään mitä tahtovat ja perintäyhtiöt korottavat velallisten velkasummia miten tahtovat. 


Miksi media esittää Vihdin tilalle ammutun Jorma Nyforsin huonossa valossa ? 


Vaikka kyseessä onkin myös poliisisurma, niin miksi media esittää tämän poliisin surmaneen miehen joksikin yhteiskunnalle vaaralliseksi sekopääksi, vaikka taustalla on syvä katkeruus ja viha virkamiesrikollisia kohtaan. 









Tapauksen tutkinnanjohtajana on julkisuudestakin tunnettu RKP-puoleen mies Thomas Elfgren (kuvassa), joka virkamiesrikollisten hyvä kaveri. MV-lehtikin kertoo, että uskottavuus meni heti kättelyssä





Elfgren tutki aiemmin poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiseen kohtistunutta virkarikosepäilyä ja Elfgren tunnetaan poliisijohton sisällä poliisiylijohdon virkarikosten putsaajana.




Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaista epäiltiin aiemmin käyttäneen väärin virka-asemaansa Poliisiammattikorkeakoulun projektipäällikön viran täytössä vuosina 2010-2011.