http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 8. joulukuuta 2023

Missä on ihmisten medialukutaito ?


Tein tuossa pari päivää sitten someen tällaisen satiirijutun, jonka otsikkoonkin kirjoitin vielä, että satiiri news tiedottaa.

No eipä mennyt kuin alle tunti, niin juttua alettiin jo levittää Facebookissa ja Twitterissä, johon hyvin monet uskoivat jo samantien, kun vuosia sittenhän mediassa puhuttiin jo siitä oireettomasta koronasta ja sekin valhe uskottiin samantien, niin nyt näille samoille herkkäuskoisille ihmisille tämäkin satiirijuttu vedettiin todesta yhtä helposti.

Mutta mitä tämä kertoo ihmisten medialukutaidosta ? Kun heillä ei näytä löytyvän edes 0.5 prosenttia siitä omasta aivokapasiteetista, jolla he kykenisivät filtteröimään ja kyseenalaistamaan uutisjuttujen todenperäisyyden. 

Mutta perus idiootilta ihmiseltä tämä kyky puuttuu kokonaan, koska hän on jo pelkästään sitä päivittäistä televisiota katsoessaan luovuttanut aivojensa käyttöoikeudet aivan muualle. Ne on kytketty täysin OFF- tilaan.

Mutta sekin on lopulta länsimaisen koulujärjestelmän aivopesulaitoksen lopputulos. Sillä yleensä mitä parempi aivopesu syntyy peruskoulussa, lukiossa ja yliopistossa. Niin sitä menestyneempi idiootti on lopputuloksena ja on viimeisen kolmen vuoden aikana ollut todella sääli katsoa, kuinka näistä tyhmistä ihmisistä varsinkin suurin osa on käynyt jo rokottamassa immuniteettinsa koronarokotteilla sille tasolle, että heidän immuniteettinsa on jo noiden myrkkyjen jälkeen lähes samalla tasolla, kuin jollain 90-vuotiaalla vanhuksella. 

Ja sitten kun nämä vielä ennen perusterveet ihmiset sairastuvat jatkuvasti, niin heidän älykkyytensä ei edelleenkään riitä välttämättä näkemään sitä, että he kärsivät koronarokotteiden haitoista. Vaan idiootti luulee vielä sairastuneensa lopulta siihen koronaan. Eihän se nyt niistä piikeistä voisi johtua, kun THL ja Suomen valtion päättäjät niitä meille tyrkytti ja mainosti tutkittuina ja turvallisina.

Mutta ikävä kyllä asia on näin, että Suomen kuolintilastoja ollaan tähänkin päivään asti salattu, koska se totuus niistä olisi niin suuri pommi, että syntyisi jo kapina.

Uudessa-Seelannissa nämä salatut kuolinluvut julkistettiin juuri äsken, kun selvisi että siellä tosiaan jopa 20 % koronarokotetuista ihmisistä kuoli aika nopeasti piikkien ottamisen jälkeen. Nyt sitten niiden salaisten kuolintilastojen vuotaja käytiin sitten vielä pidättämässä poliisin toimesta.

Äsken myös USA:n laivaston lääkäri paljasti, kuinka kammottavat koronarokotushaitat olivat lisääntyneet rokotusten antamisen jälkeen USA:n armeijassa jopa 1000 % ylös. 

Marraskuussa Romaniassa pidettiin koronaan liittyvä huippyukokous, jossa eräs huippututkijat sanoi, että 75 % näiden koronarokotteiden ottajista tulee kuolemaan ja vammautumaan 5-10 vuodessa.


Mutta tilannehan on tosiaan se, että eri maiden hallitukset ovat käytännössä huijanneet kansalaisensa pelaamaan kuin oikeaa Venäläistä rulettia, kusettamalla heitä jollain tartuntataudilla tai viruksella, jota ei oikeasti ole ollut edes olemassa.

Sillä eihän nämä salaisen maailmaneliitin elitistit niin vauhtisokeita ole, että he laittaisivat jonkun oikeasti hengelle vaarallisen viruksen leviämään maailmalla. Koska silloin siihen sisältyisi se suuri riski, että nämä elitistit kuolisivat siinä myös itse.

Mutta jo siitä näkee sen, että miten kovalla vimmalla he edelleen suosittelevat ja tyrkyttävät näitä myrkkypiikkejä kaikille mahdollisille ihmisille eri puolin maailmaa. Kausiflunssa rokotteistakin on tullut nyt varsinaisia "OTA OTA" markkinointikohteita.

Mutta kuinka moni lähtisi sinne piikeille, jos THL mainostaisikin niitä, että "OTA OTA NYT ITSELLESI MYOKARDIITTI".

"TULE NYT HANKKIMAAN ITSELLESI SYDÄNLIHASTULEHDUS, JOS KUULUT RISKIRYHMÄÄN, NIIN SILLOIN SUOSITTELEMME SYDÄNLIHASTULEHDUSTA, KOSKA KUULUTTE SEN RISKIRYHMÄÄN".

Luulisitteko, että olisi yhtä suuret tungokset terveysasemien rokotusjonoissa ?