http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 9. joulukuuta 2023

Krematoissa ollut niin paljon ruuhkaa rokotteisiin kuollleiden ruumiskasoilla, että monet krematoriot ovat jopa palaneet

Nyt koronarokotettuja ihmisiä on viime vuodet kuollut kuin kärpäsiä, mutta kuolintilastoja salataan edelleen, ettei vaan totuus tulisi ilmi. Mutta tämä julmetun suuri rokotettujen ihmisten määrä on kuitenkin näkynyt esimerkiksi krematorioissa, joissa on ilmennyt samanlaisia ongelmia juuri koronarokotusvuosina 2020-2023.


Lokakuussa Helsingin, Hietaniemen krematorioon jouduttiin hälyttämään aina poliisi paikalle, koska sinne alkoi muodostumaan likaa savua.  

Honkanummella sijaitseva krematorio jouduttiin sulkemaan tämän vuoden kesäkuussa, kun sekin kärsi myös "savuvaurioista".



Oulussa aiemmin tänä vuonna huhtikuussa paikallinen Intiön siunauskappelin krematorio alkoi myös savuttamaan liikaa, jolloin paikalle jouduttiin kutsumaan palokunta paikalle. 


Tämän vuoden elokuussa myös Porin, Käppärän hautausmaan krematorion savuhormissa syttyi tulipalo, joka johtui myös samasta syystä, kuin näiden toistenkin krematorioiden palovauriot. Eli siellä oli liikaa ruumiita kerralla, kun koronamyrkkypiikitettyjä ruumiita on ruumishuoneilla ja krematorioissa ollut todella paljon, niin paljon että niitä on yritetty survoa sinne liikaa kerralla, niin lopulta käy näin.

Mutta valitettavasti koronarokotusvaurioista ja koronarokotettujen massiivista kuolemista peittelevä ja salaava valemedian ei saa tästä asiasta kertoa ja niputtaa näitä krematorioiden savutustapauksia yhteen. Joten siksi sen kertominen jää taas meille palkatonta tutkivaa journalismia tekeville blogisteille.

Koronarokotteilla tehty kansanmurha on edelleen käynnissä ja ihmisiä houkutellaan edelleen näihin valtiollisiin teurastamoihin, jotka tunnetaan koronarokotusten antamispaikkoina.

Mitään muuta eivät nuo myrkkypiikit sinulle anna, kuin tuhoavat sinun immuniteettisi, eli kehosi luonnollisen valkosoluihin perustuvan vastustuskyvyn, jolloin sairastut helpommin ja saatat myös sairastua mm. sydänlihastulehdukseen, vaikka juuri ennen rokotuksia olit vielä täysin perusterve kolmekymppinen työssä käyvä ihminen.

Mutta kaikki nämä uutiset jostain koronaviruksesta muunnoksineen olivat pelkästään rokoteyhtiöiden keksimää propagandaa, jolla sinut huijattiin sinne myrkkypiikeille.

Koronarokotteet kun ovat olleet maailman liikaväestön harvennuskeino ja kuten olemme kuulleet Suomenkin päättäjien suusta, kuten Suomen rokotuskattavuus, eli väestönharvennuskattavuus tulee saada vielä 90 % tasolle. Eli he haluavat tappaa Suomen kansalaisista sen 90 %, joita taas tämä koronarokotteet valmistanut valtaeliitti nimittää mm. hyödyttömiksi suursyömäreiksi.

Jos tuo 90 % prosentin osuus Suomen väestöstä saataisiin tapettua näilllä myrkkypiikeillä, niin lopulta tässä maassa olisi enää elossa 540 000 ihmistä. 

Kuvitelkaas? 

Jos tuohon lukemaan päästäisiin, niin sittenhän täällä olisi jälleen tilaa niille Afrikkalaisille uusisasukkaille. Valmiit asunnot, valmis sosiaaliturva.


Tämä on nyt seuraava viesti on nyt sinulle THL:n työntekijälle, joka luet tätä.

Jos olet nähnyt ne Suomen todelliset koronarokotus kuolematilastot, niin tuo se data julki ja vaikka se maksaisi sinun työurasi, niin olisit kuitenkin lähes kansallissankari, jos uskaltaisit tuoda ne oikeat kuolinluvut julki.


Sillä mitä nopeammin saamme totuuden esiin, niin sitä pikaisemmin myös nämä koronarokotuksilla tehdyn kansanmurhan toteuttajat mm. Sanna Marinin hallituksen johtohenkilöt joutuvat vielä vastaamaan niistä oikeudellisesti. Joten Krista Kiuru, Sanna Marin, Hanna Hohynek, Lasse Lehtonen, Mika Rämet jne. 

Tuomion ajat tulevat vielä teille, kun ensin totuus ja paska lentää viimein tuulettimeen ja todelliset koronarokotettujen kuolinluvut pärähtävät esiin. Se on enää sen asian vuotajasta kiinni ja tällainen yksi rohkea voi vielä astua esiin THL:ltä, jolta löytyy tämä salattu koronarokotetteilla murhattujen kuolintilasto data.


Ja vielä viesti teille koronauskovaisille ihmisille, niin lakatkaa jo nyt hyvänen aika ostamasta näitä täysin hölynpölyyn perustuvia koronatestejä.


Afrikassa jo eräs Tansanian ex Presidentti John Magufuli piti siitä julkisen puheen pari vuotta sitten, kuinka olivat saaneet positiivisen koronanäytteen mm. papaija hedelmästä, moottoriöljystä, viiriäisestä ja vuohesta.

Sillä tuollaisen koronatestin ostaminen on älykkyydellä mitattuna vähän samaa luokkaa, kuin siellä kaupassa myytäisiin samanlainen testi 5,90 eurolla, jolla voisitte mitata, että oletteko idiootti ja jokainen tulos näyttäisi kyllä. Siihen riittäisi jo sekin todisteeksi, että olisitte vielä valmiita maksamaan kyseisestä hölynpöly testistä sen 5,90 euroa.

Mutta kuitenkin ostaisitte sen idiootti testin, jos hallitus olisi sitä ennen vielä pelotellut teitä sillä, kuinka tyhmyys ja idiotismi voivat tarttua eteenkin suurissa joukoissa, kuten joukossa tyhmyys tiivistyy. Joten laumaihmisinä luonnollisesti haluaisitte silloin suojella muita ja ostaa tuon testin.

Aivan sama asia kuin joku oireeton 40 asteen kuume oireettomana 36 asteen kuumeena. Vain idiootti uskoo sellaiseen, kuten myös johonkin oireettomaan koronaan.

Oireeton = Terve

Mutta idiootti on aina idiootti ja heiltä puuttuu aina itsenäisiin ajatuksiin perustuva ajattelukyky, jonka vuoksi näiden ihmiten älykkyys ei nouse enää yli 100 ÄO lukeman.

Idiootteja taas tuotetaan länsimaalaisessa koululaitoksessa sekä typerät tv-ohjelmat yllyttävät tyhmillä ohjelmillaan idiotismiin ja tämä toteutetaan täysin mm. brittiläisen TAVISTOCK instituutin, Rockefeller säätiön jne. Muiden kaltaisten organisaatioiden tuella.



Tähän agendaan myös perustuu tuo Rockefeller instituutin tavoite saada länsimaalaisessa koululaitoksessa aivopestyä nuori ihminen työtä tekeväksi orjaksi, joka ei osaa ajatella. Sitä myös mukailee tämä aikanaan John D. Rockefellerin lipsauttama lause "En halua ajattelijoiden kansakuntia, vaan haluan työtä tekevien kansakuntia".

Tämän vuoksi tämä Rockefeller säätiön perustama länsimaalainen koululaitos pitää taas näitä itsenäisen ajatusten omaavia ihmisiä mm. valtion vihollisina.

Heissä kun on jotain vikaa, kun he kykenevät kyseenalaistamaan tämän palkkaorjuuteen perustuvan kilpailiyhteiskunnan ja useimmat eivät edes halua lähteä sinne leikkimään sitä länsimaalaisen työn orjaa.

Lähteet: MTV UUTISET


Satakunnan Kansa