http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 11. joulukuuta 2023

Donald Trumpin valinta 2018 USA:n presidentiksi saattoi sittenkin olla deep staten suunnitelma

 


Tässä viimeaikoina olen miettinyt sitä, että entäs sittenkin jos se Donald Trumpin vuoden 2018 voitto USA:n presidentinvaaleissa olikin ihan deep staten sopima juttu, koska silloin erityisesti suuret lääkeyhtiöt tiesivät, että hän tulisi olemaan vielä silloin istuvana presidenttinä, kun näitä tutkittuja ja turvallisia koronamyrkkypiikkejä alettaisiin tyrkyttämään amerikkalaisille ja Donald Trumphan oli alussa yksi niiden tyrkyttäjistä, kunnes alkoi suosittelemaan sitä imervektiiniä.

Sillä kyllä aika varmasti BIG PHARMA oli tuon Trumpin presidenttiyden varaan laskenut aika paljon näiden myrkkypiikkien ennustetusta liikevaihdosta.

Mutta se nyt oli päivän selvää, että kuinka tämä viimeinen USA:n presidentinvaali ja Joe Bidenin voitto oli vilpillä järjestetty ja vielä todella törkeällä tavalla järjestetty vilppi.

Nythän jenkeissä on sellainen tilanne, että Bidenin tiedetään olevan jo aivan vanhainkotikamaa, joten hän ei todennäköisesti enää aio asettua ehdolle tulevissa presidentinvaaleissa.


Tiettävästi USA:n tulevat presidentit ollaan jo tässä vaiheessa päätetty esim. näiden 2028 presidentinvaalien osalta, että silloin Donald Trumpin tyttärestä Ivanka Trumpista on määrä tulla silloinen USA:n presidentti. 



Tämänkin Simpsonit ennusti ilmeisesti jo vuosia sitten ?