http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 4. joulukuuta 2023

CIA:lla on päätetty Suomeen jo tuleva Presidentti Alex Stubb


Jos luulit voivasi vaikuttaa äänestämällä Suomen tulevissa presidentinvaaleissa, niin se on sama kuin kuvittelisit ajavasi oikeaa henkilöautoa tuolla ylläolevalla lelulla.


Miksi Alex Stubb valitaan Suomen tulevaksi Presidentiksi ?  

Stubbilla on jo valmiiksi CIA:n työkokemus, koska hän on toiminut Kokoomuksen pääministerinä vuotaen tietoja CIA:lle, kuten yleensäkin puolueiden johtajat tekevät CIA:n suuntaan.

Mutta CIA:lla on myös valmiina Stubbille vastaehdokas, joka on jälleen sama kuin mitä se oli Sauli Niinistölle, eli Pekka Haavisto.

Tämä toinen Presidentinvaalien toinen kierros järjestetään vain sen vuoksi, koska muuten tämä Stubbin valinta suoraksi Presidentiksi olisi ehkä hieman liian läpinäkyvää vilppiä. 


Mutta tällä hämäävällä toisella kierroksella CIA luo tätä harhakuvaa kuinka Pekka Haavistolla olisi mahdollisuuksia ajautua Suomen Presidentiksi asti, vaikka hän ei ole vielä tähänkään mennessä ollut CIA:n suosikkiehdokas ja kun tällä CIA:lla nyt sattuu edelleen nämä Suomenkin kaikki vaalilaskentakoneet olemaan heidän näpeissään, niin he voivat tänne ohjelmoida kenet tahansa Presidentin tähän maahan minkä he siellä haluavat.


Hölmömpikin ihminen voisi kyseenalaistaa sen, että miksi USA:n hallinto ja CIA haluaa sekaantua Suomen Presidentinvaaleihin ?

No koska he haluavat tänne sellaisen Presidentin, joka ajaa Suomen liittovaltiokehitystä ja haluaa Suomen irtaantuvan valtiollisesta itsemääräämisoikeudesta ja sellainen mies on juuri Alex Stubb. 

Hän on täysi globalisti ja epäisänmaallinen aina siihen mitä tulee EU:n liittovaltiokehitykseen, koska Stubb haluaa vielä lähitulevaisuudessa Suomen liittyvän EU:n liittovaltion jäseneksi ja luovuttavan myös lopulta koko valtionvarainministeriön EU:n haltuun Brysseliin.