http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 11. marraskuuta 2019

Vihervasurien Voima-lehti muisti blogistia ilmaisella mainoksella


Teksti: Teemu Vehkala

Vihervasurien voimien ylläpitämä feministinen Voima-lehti muisti tätä blogistia ilmaisella lehtimainoksella. 

Mietin jo, että olenkohan päässyt nyt keltaisen valemedian mustalta listalta pois.



Lukeehan tuota feminististä ilmaisjakeluroskalehteä n. säännöllisesti 75 000 vakituista lukijaa kuukaudessa.

Voin tähän kertoa, että tätä blogia luki viime kuukaudessa yli 300 000 lukijaa. Että tämä blogila on jo 3 kertaa suurempi levikki kuin tällä Voima-lehdellä.

Tuossa Voima-lehden maalittamisjutussa syytettiin allekirjoittanutta mm. antisemitismista, kun olin kirjoittanut blogiin aiemmin tänä vuonna väliostikolla, että "kuka keksi koronkiskonnan". 



No tuo tekstin pätkä, jossa kerrottiin kuinka Juutalaisia karkoitettiin mm. koronkiskonnan takia Englannista vuonna 1290, Ranskasta 1306 ja 1394, Espanjasta 1492, Porugalista 1501 ja Liettuasta 1400-luvun lopulla on kokonaan Wikipediasta lainattua tekstiä. 

Että syyllistyykö nyt myös Wikipedia juutalaisvastaisuuteen ?

Pelkästään tuo lausunto oli jo niin törkeä kunnianloukkaus tätä blogistia kohtaan, että tein jo asiasta rikosilmoituksen. 



Voima lehden koko toimitus erosi jo vuonna 2014 luottamuspulan vuoksi

Vuonna 2014 silloinen koko Voima-lehden toimitus irtisanoutui luottamuspulan vuoksi. Syyksi sanottiin, että luottamuspula johtui lehden Vaoima Kustannus Oy:n hallitusta kohtaan.

Tämä kuvastaa hyvin paljon tuota vihervasemmistolaista ilmapiiriä, jossa ei sallita lainkaan vääriä mielipiteitä.

Täytyy nyt tässä tunnustaa, että sain tosiaan joskus vuonna 2010 sillisen Voima-lehden toimittajalta haastattelu pyynnön. 

Mutta hänen täytyi vielä ennen sitä mahdollista jutun kirjoittamista kysyä siihen lupa silloiselta toimituksen päätoimittajalta. No arvaatte varmaan, että tuliko sitä lehtijuttua koskaan. No ei tullut, koska bloggarin toisinajattelija tausta taidettiin saada lehden päätoimituksessa selville ja kun vielä tunnetusti nämä monet vihervasemmistolaiset vihaavat poliittisen korrektiuden ulkopuolella vaikuttavia toisinajattelijoita yli kaiken.

Minä tietäisin sen, että miten tuostakin feministisestä ilmaisjakelulehdestä saataisiin jopa yli 500 000 vakiolukijan lehti. 

Mutta sitä ennen siinä tulisi tehdä pieniä muutoksia, kuten luopua tuosta ilmastonmuutos paskanjauhannasta sekä poistaa myös lehden arvomaailmasta feminismi. 

Sekä sen tulisi myös sallia toimittajiensa sekä lehdessä haastateltavien eri poliittiset näkemykset, joka ei enää tekisi tuosta ilmaisjakelulehdestä pelkän Vihreän puolueen politrukkien apajaa ja tunkiota.

Mutta eipä tähän voi silti todeta, että kiitos Voima-lehdelle tuosta ilmaisesta mainospuheesta. Sellainenhan olisi muuten jossain kaupallisemmassa lehdessä maksanut useita tuhansia euroja. Että kiitoksia Voima kustannus oy:lle ilmaisesta markkinoinnista. 

Tehän saitten nyt samalla tuolle roskalehdellenne ilmaista mainosaikaa tästä blogista, jolla on kolminkertainen määrä vakituisia lukijoita siihen teidän roskalehteenne verrattuna.

Mutta jos haluatte lukijamääränne ylös, niin nuo edellä mainutut uudistukset kannattaa siellä ensin toteuttaa. Koska myös Suomen kansalaiset arvostavat sananvapautta. Sillä ei he ole mitään tyhmiä.