http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Broadway tähti Laurel Briggs on kuollut vain 13 vuotiaana


Teksti: Teemu Vehkala

Broadway musikaaleista tunnettu lapsitähti Laurel Briggs on kuollut. Hän oli kuollessaan vain 13 vuotias.

Kuolinsyy ei kuulemma median mukaan ole selvillä. Mutta mennään seuraavaksi Broadwayn kulisseihin, joihin liittyvät hyvin monessa asiayhteydessä pedofiilit.



Varakas pedofiili Jeremy Epstein oli aikanaan romuttanut näyttelijä Jennifer Araozin unelman päästä Broadwayn tähdeksi.

Araoz oli tuolloin 15 vuotias ja Epstein maksoi hänelle hieronnasta useita kertoja 300 dollaria per kerta. Mutta lopulta yksi hieronta päättyi raiskaukseen.




Broadwayn harjoituspianisti vaati seksiä alaikäiseltä pojalta

Broadwayn harjoituspianisti Justin Brown, 26 vaati seksiä 14 vuotiaalta pojalta.

Mutta itse asiassa tämä 14 vuotiasta poikaa näytellyt olikin NYPD:n poliisilaitoksen peitekyttä, joka oli siis peitetehtävissä ja sai näillä keinoilla Brownin kiinni.

Brown pidätettiin 20 000 dollarin takuusummaa vastaan. Tapauksesta uutisoi tämän vuoden syyskuussa NEW YORK POST.



Broadway tuottaja paljastui pedofiiliksi jo vuonna 2017

Emmy palkittu näyttelijä Anthony Edwards kertoi Vanity Fair -lehdelle Broadway tuottaja Gary Goddardin (kuvassa) ahdistelleen häntä seksuaalisesti, kun hän oli vasta 12 vuotias.

Tapasin Goddardin kun olin vasta 12 vuotias lapsi ja hänestä tuli aika nopeasti hallitseva osa silloista elämääni.

Joten kun isäni kärsi postraumaattisesta stressioireyhtymästä, jonka hän oli saanut II-maailmansodan ajoilta, niin Goddardista tuli minulle helposti uusi isähahmo.

Hän pääsi tätä kautta hyväksi käyttämään minua seksuaalisesti ja hän raiskasi yhden ystäväni.

Aiemmin jo vuonna 2014 yksi brittiläinen teini nosti syytteen Goddardia sekä ohjaaja Bryan Singeriä vastaan seksuaalisesta ahdistelusta. Singer vapautettiin myöhemmin syytteestä tuossa tapauksessa, mutta se kuitenkin ehti tahrata miehen mainetta.



Varakkaat pedofiilit pyrkivät hoitamaan uhrien hiljentämisen ensin rahalla

Nämä varakkaat pedofiilit ja seksuaaliset ahdistelijat kuten aikanaan Hollywoodissa Harvey Weinstein pyrkivät aina maksamaan uhrinsa hiljaiseksi, koska heillä oli siihen luonnollisesti varakkaina miljonääreinä varaa.

Mutta lopulta eräällä tutkivalla journalistilla oli ääninauha, jolla Weinstein aneli pesää yhdeltä naisnäyttelijältä ja vaati häntä tulemaan hotellihuoneeseensa. Se ei enää riittänyt Weinsteinin turvaksi ja lopulta mies sai kasan ahdistelu ja raiskaussyyteitä niskaansa sekä häneltä meni maine sekä hänet myös erotettiin Hollywoodin Oscar-akatemiasta.



Broadwaylla on siis aina vilissyt näitä lapsia saalistavia pedofiilejä ja se ei enää ole mikään "salaliittoteoria", vaan siitä löytyy näyttöjä aina tuosta Epsteinistä ja Brownista sekä Broadway tuottaja Gary Goddardista myöten.

Että on hyvin epäillyttävää, että kun tämä Broadwayn lapsitähti kuolee vain 13 vuotiaana.

Että entäs jos häntä yritettiin jo aikaisemmin hiljentää rahalla, jos hänellä oli vetämässä oikeudessa syytteet näistä Broadwayn pedofiileista ? 

Toki tämä on vielä spekulaatiota tämän tapauksen osalta, mutta se kyllä tiedetään, että nämä isokenkäiset pedofiileille ei merkkaa yhdenkään edes lapsinäyttelijän henki, jos siinä on pelissä heidän tuottaja uransa sekä maineen vaarantuminen.

Heillä on niin paljon valtaa, että he voivat myös väärentää kuolinsyytutkinnankin halutessaan.

Lähteet: Washington Examiner

NEW YORK POST

Vanity Fair