http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 25. marraskuuta 2019

Valeuutiset - Demokratian uhka


Teksti: Teemu Vehkala

Helsingin yliopistolla järjestetään nyt julkinen ja avoin tilaisuus, jonka pääaiheena ovat valemedia, jotka ovat järjestäjien mukaan uhka demokratialle. 

Mutta tilaisuuteen on pääsy kielletty kaikilta, jotka ovat pääaiheesta eri mieltä.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 26.11.2019 Helsingin tiedekulmalla (Think Lounge, 2 krs.) Yliopistokatu 4, 00100 Helsinki. Julkisen 

Tilaisuuden pääpuhujina ovat akateemikko Ilkka Niiniluoto, tutkijatohtori Johanna Vuorelma, viestinnän professori Esa Väliveroinen, viestinnäoikeuden professori Päivi Korpisaari, dosentti Antto Vihma ja kansleri (emeritus) Kari Raivio

Tilaisuudesta on seurattavissa live stream osoitteesta:  https://vimeo.com/373126030.

Tilaisuuden Facebook sivut: https://www.facebook.com/events/1241595302702759/


Mutta mitä todennäköisesti kyseiseen tilaisuuteen ei päästetä sisään ketään joka on väärää mieltä itse tilaisuuden pääaiheesta, joka kuuluu osana fasistiseen yhteiskuntaan. Mutta varsinkaan ennaltatunnistettavat toisinajattelijat tullaan käännyttämään jo pääovella ja jos he pyrkivät sisälle, niin poliisivoimia tullaan käyttämään, joka kuuluu fasistisen EU-valtion luonteisiin.

Jälkikäteen on tiettävästi odotettavissa videotallenteita, joissa tunnetut toisinajattelijat yrittävät sisään kyseiseen tilaisuuteen, mutta heitä ei päästetä sisään siitä syystä, koska he tilaisuuden järjestäjien mukaan häiritsevät tilaisuutta, vaikka itse häiritseminen on vain sitä, että nämä sisään yrittäjät ovat tilaisuuden aiheesta toista mieltä sekä kuvaavat tilanteet nettiin suorana, mitä ei fasistisessa EU-valtiossa enää suvaita. 

Tätähän on itse poliittinen korrektius, että sinun tulee olla aiheesta kuin aiheesta vain yhtä mieltä, tai muuten olet vihapuhuja, joka on jo nykyään rikollisesti kiellettyä.