http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 26. lokakuuta 2019

YLE ja MTV3 antaa potkut Jessikka Aroa kritisoiville työntekijöilleen


Teksti: Teemu Vehkala

Yleisradio irtisanoi vuonna 2016 kuvaajansa, joka oli lähettänyt kohudosentti Johan Bäckmanille vain yhden tekstiviestin koskien Jessikka Aroa.



Tekstiviesti meni näin; "Miten menee Johan? Trollaus ja kyberuhat ovat Jessikkalla edelleen aika pinnassa, sillä hän pitää niistä luennon tällä viikolla".

Tämä yksittäinen tekstiviesti riitti siihen, että YLE järjesti poliisin näyttävän pidätyksen kesken työpaikkapalaverin.

Rikosepäiltynä 0li avunanto toimittajan vainoamiseen.

Tämän seurauksena sitten tuo kyseinen YLE:lle työskennellyt kuvaaja sai potkut ja hänen koko työuransa tuhottiin vain sen takia, koska hän sattui olemaan Jessikka Arosta ei mieltä kuin mitä lehdistön poliittisen korrektiuden narratiivi.

Mutta sen sijaan Jessikka Aro solvasi tätä kyseistä potkut saanutta YLE:n kuvaajaa kirjassaan toteamalla "Myyrä laitettiin syrjään Ylestä".



Jessikka Aro valehteli oikeudessa menneellä viikolla siitä, että oliko hänellä ollut mielenterveydellisiä ongelmia.

Ylhäällä on tuo 2000-luvun alussa tehty Jessikka Aroa koskeva poliisin kuulustelupöytäkirja, jossa häntä epäiltiin amfetamiinin myynnistä sekä säännöllisestä käytöstä, josta hän sai myöhemmin tuomion.

Silloin hän kertoi poliisille kuulusteluissa kärsineensä mielenterveysongelmista ja joutuneensa niiden johdosta sairaslomalle.



MTV3:n toimittaja laitettiin pihalle, koska hänkin erehtyi kritisoimaan Jessikka Aroa

MTV3:n pitkäaikainen toimittaja Ivan Puopolo sai potkut, kun hän erehtyi olemaan Jessikka Aron kanssa eri mieltä Twitterissä.

Hän kirjoitti Arolle Twitterissä 12.10.2019 näin; "Ihmisen vapaus ilmaista mielipiteitään itse valitsemallaan tavalla on paljon suurempi arvo kuin se, että jokaisen ihmisen pitäisi kyetä poliitikon tai toimittajan ammattiin"

Aro taas vastasi tähän Twiittiin, että "Ivanin mielestä pitäisi saada jopa huoritella ilman seurauksia".

Tästä ei mennyt kuin kaksi päivää, niin valtamedia uutisoi Puopolon näyttävistä potkuista, jotka hän kuitenkin itse kiisti.



Valtion globalisteilla on selvästi musta lista vaarallisista valtiota vaarantavista toimijoista

Tällainen Pohjois-Koreamainen kohtelu YLE:n sekä MTV3:n toimittajiakin kohtaan viestii jo siitä, että kuinka Suomen valtion rikollisilla globalisteilla on tuollainen musta lista, josta löytyy Johan Bäckman, Ilja Janitskin jne. Suuri joukko näitä ei korruptoituneita toisinajattelijoita, joiden katsotaan olevan hyvin vaarallisia Suomen korruptoituneelle valtiovallalle.

Bäckman sai ihan muutama vuosi sitten selville, että kuinka pelkästään hänestä oli aina Suomen ulkoministeriössä tällainen musta lista, jossa kiellettiin kaikkia kaupallisia radiokanavia sekä tv-kanavia ottamamasta tätä henkilöä vieraaksi mihinkään ohjelmaan, koska muuten se vaarantaisi valtiollisen turvallisuuden.

Itse allekirjoittaneenkin Suomen radiossa loppuivat täysin seinään tämän 2014 vuoden vappuna lähetetyn NRJ:n aamu vierailun jälkeen. Kun ilmeisesti ei mennytkään kyseisen radion aamutiimin tuotantopuolen suunnittelema maalittaminen kuten suunniteltiin.


Ilja Janitskinin passi on edelleen Pasilan poliisilla kiristyksen vuoksi

MV-lehden perustaja Ilja Janitskinin passi on edelleen Pasilan poliisilla, joka otti sen takavarikkoon kiristystarkoituksessa. 

Koska poliisit sanoivat Janitskinille aiemmin, että jos aiot valittaa tuomiostasi hovioikeuteen, niin passisi pysyy täällä niin kauan.

Hän olisi muuten saanut passinsa, jos olisi suostunut tyytymään tuohon käräjäoikeuden päätökseen, mikä kuvastaa tätä Suomen läpimätää poliisihallitusta.



Ilja Janitskinin tapaus on onnistuttu sensuroimaan ulkomailla

Ilja Janitskinin tapaus ollaan onnistuttu sensuroimaan ulkomaan tiedotusvälineissä erittäin hyvin, koska muuten se olisi helposti voinut saada tahrattua Suomen maineen ihmisoikeusvaltiona.

Mutta tämä että nettijulkaisun päätoimittajia käydään vangitsemassa ulkomailta asti viestii siitä, että ei Suomen valtio paljoa eroa Turkista, jossa myös suomalaisia toimittajia heitetään linnaan mm. Presidentin kunnianloukkaamisesta.

Tällainen, että jonkun Putinin Venäjän trolleja joka nurkalla näkevän YLE-toimittajan kaikki kritisointi on kiellettyä ei ole demokraattisen oikeusvaltion mallia, vaan se on fasistisen totalitarismin mallia, jossa kaikki poliittisen korrektiuden ulkopuolelle jäävät mielipiteet kielletään sakkojen ja vankeuden uhalla kuten ollaan tässä Ilja Janitskinin tapauksessa jo nähty.

Janitskinin tapaus kun on valtaeliitille tällainen yksi varoittava esimerkki, jolla he toivovat saavansa hiljennettyä suuren joukon Ilja Janitskinin tukijoita. 

Mutta ainakin tähän asti he ovat vain kusseet omille kengilleen tähän päivään saakka ja tuo heidän kusensa on kuin bensaa, jota toiskuu tämän läpimädäntyneen oikeusvaltion palaviin liekkeihin.

Nämä korruptoituneet virkamiehet, ministerit, valtionyhtiön kallispalkkaiset johtajat tekisivät suuren palveluksen, jos he pakkaisivat laukkunsa ja muuttaisivat sinne Bahamalle elelemään Sveitsin pankkitiliensä korruptiomiljoonilla. 

Eivät enää ainakaan sen jälkeen tuhoaisi tätä Suomen valtiota tuolla tuottamattomalla johtamisella, jota edelleen johdetaan työntekijöiltä riistämällä.

Kapitalistinen taloudellinen väkivalta ei johda koskaan mihinkään muuhun kuin pahoinvointivaltion onnettomuuden lisääntymiseen. Mutta talouden nollakasvussa se onkin päätarkoitus ja siksi tämä massatyöttövyyden kasvu on osa tuota YK:n agenda 21:n suunnitelmaa, jossa työttömien asemaa heikennetään tarkoituksellisesti, jotta heistä suurin osa mm. joisi itsensä hengiltä.

Mutta tämän globalistieliitin tavoite on myös saada kaikki ydinperheet hajoitettua ja kieltää lopulta perheiden perustaminen ja tämä tullaan perustelemaan "ilmastotekona", johon myös he saavat nämä ilmastonmuutoshuijauksella aivopestyt vihersuvakit mukaan.


Lähteet: MV-lehti

YLE