http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Dollarin symbolin okkultistiset salat



Teksti: Teemu Vehkala

Oletko koskaan mahdollisesti ihmetellyt, että mistä tämä dollarin merkki $ oikein on peräisin ? 

Sillä tuo merkki tuossa ei ole S-kirjain, vaan se on käärme.

Aikanaan muinaisessa Egyptissä vallinnut Tähdistö-kultin valta hiipui, niin sen tunnuksena oli käärme, joka ikään kuin periytyi valtaapitävälle luokalle.


Ritarikunnissa ja vapaamuurareilla on käytössään tuttu "In Hoc Signo Vinces" ja käärme.


Apteekkijärjestö (BIG PHARMA) tunnukseenkin tämä eliitin käärme on eksynyt.



Maailman terveysjärjestö WHO:n (World Health Organization) on myös tämä sama eliitin käärme ikään kuin muistuttamassa taas siitä, että ketkä tätä todellista valtaa täällä oikein pitävät.



Samoin kuinka tämä itseään syövä käärme on ollut vapaamuurariliikkeen käyttämänä tunnuksena.



Mutta tämä käärmesymboli on tullut Sumerilaisilta ajoilta, jolloin näistä silloin vaikuttaneista Anunnaki olennoista tehtiin veistoksia ja he muistuttivat ulkoisesti liskoilta.

Tämä Anunnaki liskorotu on se, jonka verilinjaa jatkettiin heidän perillisilleen ja tästä syystä tämä kyseinen Illuminatin verilinja on hyvin salainen.

Esimerkiksi pelkästään Rothschildien pankkisuvun verilinjan väitetään polveutuvan NImrodista, tekee yhteistyötä merovingialaisten kanssa (kuten Hapsburgit), sekä Mustan Aateliston kanssa (mm. Oranialaisten Huone).

Tämä verilinja uskoo, että he ovat alkuperältään jumalallista verilinjaa, joka on lähtöisin Daavidin Huoneesta.

Samaan verilinjaan kuuluivat myös Presidentti H.W. Bush että George Washington.



Britannian kuninkaallinen perhe

Illuminaatit ovat voimakkaita verilinjoja, jotka sukupolvien ajan ovat onnistuneet manipuloimaan maailman tapahtumia kulissien takaa.

Prinssi Charlesin verilinjat tulevat Kennedyn klaanista sekä Merovingialaisesta verilinjasta. Prinssi Charles on näin ollen verisukua USA:n presidenteille. 



Silloin kun Prinssi Charles avioitui Lady Diana Spencerin kanssa, niin silloiset Illuminatin okkultistiset piirit monissa maissa jo tiesivät, että kyseessä olisi ns. hyvin tärkeä okkultistinen avioliitto, jota he tarkkailivat jo tuolloin hyvin suurella mielenkiinnolla.

Fritz Springmeijerin kirjassa "Illuminatin verilinjat" kerrotaan, että oli liikkunut huhuja  CIA:lla, että Prinsessa Diana olisikin ollut alunperin tarkoitus naittaa Rockefellerin, JFK juniorin, tai Bill Clintonin kanssa.

Britannian tiedustelupalvelu MI-6 taas on ollut merkittävä työkalu eliitin saatanalliselle valtahierarkialle, joka toimii vapaamuurariuden verhon tuolla puolen.

Esim. Eagle Star Insurance Company niminen lafga on ollut jo pitkään Illuminatin huipulla olevia kanadalaisia rahoituslaitoksia, jonka tehtävänä on jauhaa Illuille rahaa huumekaupalla, jossa ovat mukana Rothschildien pankit N.M. Rothschilds & Sons, Barclay Bank, Hill Samuel ja Lloyds.

Lisäksi Kuningatar Elisabeth on hyvin paljon rikkaampi mitä useammat ihmiset edes tajuavat. Sillä hänen kuninkaallinen ryöstetty omaisuutensa on sijoitettu ja piilotettu ympäri maailman. Hän omisti salaa myös ison osan suuresta plantaasista Yhdysvalloissa Scott, Missisippissä, kunnes kaksi amerikkalaista kongressiedustajaa paljastivat julkisuudessa, että hän käytti Corrtaulds Textiles -nimistä peitefirmaa salaamaan ja piilottamaan osuutensa kyseisestä plantaasista. 

Joten ilmankos tämä plantaasi tunnetaan nimellä The Queen's Farm.



Skotlanti

Skotlanti on myös hyvin vahva osa Illuminatia, koska se on eräällä tavalla sen okkultistinen keskus. 

Tästä syystä myös vapaamuurareilla on olemassa ns. Skottilainen riitti.

Skotlannin symboli on lohikäärme ja vuosikausien ajan skotlannin päällikköä kustuttiin lohikäärmeeksi.

Tämä iirin kieli on hyvin tärkeä kieli satanismissa, vaikka Illuminati käyttää laajalti englanninkieltä ja ranskankieltä istunnoissaan. Mutta taas ne salaiset istunnot, joissa he suunnittelevat maailman valtaamista käydään edelleen ranskaksi.



Lähteet: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2015/01/aton-kultti-osa-9-kaarme.html

Fritz Springmeijer - Illuminatin verilinjat