http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Eyes Wide Shut elokuva pelästytti Rothschildit


Teksti: Teemu Vehkala

Kun ohjaaja Stanley Kubrick oli vuonna 1999 saanut valmiiksi Frederick Raphaelin kanssa käsikirjoittamansa elokuvan "Eyes Wide Shut", hän meni näyttämään sitä ensin elokuvan tuottajaryhmälle Warner Brothersille.



Kyseinen elokuva kun kertoo Illuminatin kaltaisesta salaseurasta, joka myös murhaa ihmisiä ja harrastaa salaisia origioita.

Alkuperäisessä Eyes Wide Shut käsikirjoituksessa näytettiin myös lasten murhaamiset ja se meni tuottajaryhmän mukaan liian pitkälle. Joten tästä syystä Kubrick ajautui tuotantoryhmän kanssa suuriin riitoihin.

Tästä ei sitten mennyt kuin vain muutama päivä, niin Kubrick kuoli sydänkohtaukseen 7.3.1999 ja kyseinen sensuroitu elokuva sai sitten ensi-illan Yhdysvalloissa saman vuoden 16. heinäkuuta ja britanniassa 10. syyskuuta.

Stanley Kubrick teki siis liian paljasvan elokuvan, jossa hän paljasti Illujen rituaaleja liian näkyvästi valkokankaalla, josta tiettävästi Rothschildit pelästyivät lopulta niin paljon, että tilasivat lopulta ohjaaja Kubrickille ennen aikaisen hiljennyksen, jottei hän enää ehtinyt paljastaa miten paljon tätä elokuvaa jouduttiin lopulta sensuroimaan. 



Kun tämän Eyes Wide Shut -elokuvan origia rituaalien kohtaukset kuvattiin aivan oikeastikin Ranskassa sijaitsevassa Rothschildien pankkisuvun omistamassa Chatéau de Ferriéresin kartanossa.



Nämä kuvat tässä ylhäällä eivät ole enää mistään elokuvasta, vaan ne ovat otettu tuolla samassa Rothschildien kartanossa vuonna 1972, jolloin siellä järjestettiin surrealistiset naamiaisjuhlat.

Minusta noiden kuvien kylmäverinen tunnelma kyllä kertoo kaiken olennaisen tuon suvun touhuista, että jos siellä on juhlapöydillekin aseteltu silvottuja lapsimuovinukkeja, niin eiköhän se kerro tuon kyseisen pankkisuvun mieltymyksistä pieniin lapsiin lähes kaiken.





Näitä vastaavia ihmisen keittämisrituaaleja (Spirit Cooking) järjestetään suuremmissa piireissä edelleen, joihin ovat osallistuneet myös ylempänä kuvassa näkyvä No Doubt yhtyeen solisti Gwen Stefani

Ylempänä tuo valkotakkinen veitsileidi on itse satanisti ja ihmisveritaiteilija Marina Abramovic (alempana kuvassa).



Tuo kyseinen Illuminatin noita-akka ei ole pelkkä ihmisveritaiteilija, sillä myös hän on osallistunut näiden lukuisten lapsien rituaalimurhiin ja hän tuntee mm. Clintonit.



Voisi miettiä, että miten tällaiset lapsien murhaajat saavat liikkua vapaana ? 

No siksi koska heidän toimintaansa tukee aina Clinton Foundation säätiöt.




Vaikka tämäkin Illuminatin noita-akka on yrittänyt puolustella tekemisiään Twitterillä sanomalla, ettei ole satanisti.



Niin jos vähänkin ottaa selvää tuon noidan tekemisistä, niin tietää sen, että Clinton Foundation säätiö on maksanut hänelle 10 000 dollari palkkion jokaisesta rituaalista, jossa hän on toiminut keitettyjen ja nyljettyjn ihmisten ylipapittarena.



Tuo taide jota tuo noita-akka väittää tekevänsä ei ole vielä tehty millään eläimien verellä, vaan se on aitoa ihmisverta ja peräisin murhatuista lapsista.



Nämä ihmiset ovat henkisesti todella sairaita ja heidän mielensä on mennyt rikki, koska heidän mieli on taas hajoitettu kun he olivat lapsia ja tähän on eliitillä hyvin vanha keino ja se on heidän insestisuvuissa säilytetty pedofilia.

Esim. Rothschildien suvun kaikki perilliset ovat joutuneet jo lapsena osallistumaan näihin satanistisiin lapsiuhrausrituaaleihin, joissa heidät on traumatisoitu. Joten näin heidät saadaan pysymään kylmäkiskoisina psykopaatteina, joka on näiden maailman rikkaimpien pankkisukujen päämäärä pysyä aina kylmähermoisena ja kovapäisenä.



Mutta nämä lapsenmurhaamisrituaalit (mm. Moolok) ovat erittäin vanhoja ja niitä harjoitettiin jo vanhan testamentin ajoilla nykyisen Israelin alueella.



Kuvassa on Babylonialainen sinetti, jossa kuvataan lasten uhraamista.


Lähteet: https://decider.com/2015/01/30/eyes-wide-shut-censored-vs-uncensored-gallery/#1

https://fi.wikipedia.org/wiki/Eyes_Wide_Shut

https://www.bfi.org.uk/news-opinion/news-bfi/features/eyes-wide-shut-stanley-kubrick-tom-cruise-nicole-kidman

http://nymag.com/intelligencer/2016/11/spirit-cooking-explained-satanic-ritual-or-fun-dinner.html