http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 28. lokakuuta 2019

Ufo alus kuvattiin eliminoimassa kemikaalivanaa



Teksti: Teemu Vehkala

Muutama vuosi sitten Youtubeen ilmestyi video, jossa näkyy tunnistamaton lentävä esine (UFO), joka eliminoi kemikaalivanan myrkkyjä ja siinä näkyy, kuinka alus kykenee hävittämään melkoisn määrän tuosta myrkkyvanasta.

Mitä ovat kemikaalivanat ? 

Niille jotka eivät vielä tiedä, että mitä ovat kemikaalivanat (Eng. chemtrails), niin ne ovat armeijan ilmavoimien suihkukoneiden kautta taivaalle levitettäviä kemikaalisia seoksia, joiden tarkoituksena on mm. myrkyttää hengitysilmaa näillä seoksilla, jotka sisältävät nanopartikkeliseoksena mm. bariumia, natriumfluoridia, strontiumia, sekä alumiinia. 



Kemikaalivanan ja suihkumoottorikoneen tiivistevanan välillä on hyvin selvä ero.



Sillä kemikaalivana jää taivaalle leijumaan nanopartikkelimassana alas, kun taas tämä vasemmanpuolimmainen suihkukoneiden tiivistevana häipyy taivaalla samantien.


CERN:n ohjelmassa työskennellyt fyysikko on puhunut tästä aiheesta myös julkisuudessa. 

Mutta varsinkin nämä kemikaalivanakoneita lentävät pilotit vaikenevat tästä asiasta, eivätkä uskalla avata suutaan.

Italialainen NATO:n kenraali Fabio Mini taas totesi tutkineensa tätä aihetta hyvin paljon ja hänkin piti tätä aihetta aluksi huijauksena, mutta netistä löytyvät kuvat olivat hänen mukaansa lopulta niin pelottavia, koska noita koneita menee koko ajan ristiin rastiin.



Mutta tuo italialainen kenraali ei oikein tiennyt tästä aiheesta juuri sen enempää kuin kukaan muukaan, joka tätä aihetta on vähän yrittänyt penkoa. 

Sillä kemikaalivanojen päätarkoitus ei ole ilmastonmuokkaaminen ja jos olisi, niin silloin se ei olisi näin salainen kuin se nyt on.

Koska kemikaalivanojen päätarkoitus on keskitetty mielenhallintaan, joka on jo yksistään CIA:n ja USA:n armeijan sisäisissä turvaluokituksissa kaikista korkeimmalla tasolla näiden ufo-juttujen kanssa.

Sillä tähän Eurooppaan nyt tungettavaan 5G teknologiaankin sisältyy hyvin paljon sellaista CIA:n mind control TOP SECRET mappeihin meneviä juttuja, joita ei moni edes uskalla ymmärtää.



Nikola Tesla tajusi jo aikanaan tuon ihmisen Aplha-aivoaaltojen hertsit, jotka kuljevat kuuden ja kahdeksan hertsin välillä.

Joten koska ihmisen biologinen järjestelmä operoi samalla tavalla kuin myös eri värähtelytaajuudet, niin tätä voidaan myös käyttää langattoman teknologian avulla ihmiskuntaa vastaan manipuloivasti.



Joten kun katsoo tätä älypuhelinsukupolven zombiemaista laumaefektiä, niin tuolloin ennenvanhaan sillä analogisella lankapuhelimella ei saatu edes lähellekään tämänkaltaista massojenhallintaefektiä aikaan. 

Lapsi ei ruvennut itkemään jos hänen vanhemmat takavarikoi heidän lankapuhelimensa. Mutta tämä älypuhelin on jo sellainen kapistus, että siitä on tullut kansallisen riippuvuuden ajan kuva.

Joten tällä on silloin oltava jotain tekemistä meidän aivotoimintamme kanssa.

Wifi-verkot jo itsessään vaikuttavat ihmisten aivotoimintaan negatiivisesti ja tästä ovat harvat uskaltaneet puhua julkisesti.

Tutkijat pystyivät Koreassa ja Yhdysvalloissa manipuloimaan ihmisen soluja pelkällä älypuhelimella.



Se suurin salattu asia tässä Wifi, 3G, 4G ja 5G teknologiassa on se, että kuinka tämä langaton teknologia aiheuttaa ihmisen soluun soluvaurioita.

Suomen säteilyturvakeskus antoi joitain vuosia sitten eräälle tutkijalleen potkut,  koska hän sai tämän soluvaurion selville. Sillä Nokian kaltaiset suuryritykset eivät tykkää, jos totuus tulee julki ja nämä heidän markkinoimansa langattomat sovellukset jäävät kauppojen hyllyille.



Lapset ovat vielä paljon herkempiä langattomalle säteilylle kuin aikuiset, joka on todistettavissa jo pelkässä aivokuvauksessa.



Onko meidän sitten turvallista hengittää tätä lukuisten kemikaalivana koneiden tankeista ilmakehään ruiskutettavaa myrkkyseosta? 

Ei ole

Ja ovatko 5G verkot turvallisia ?  

Eivät ole

Vaan meidän tulisi vaatia tilille näiden teknologian haltijoiden johtoryhmiä, jotta heidät saataisiin lopulta painostettua kertomaan totuus näistä ihmiskunnalle vaarallisista keksinnöistä.

Sillä ei tämä kemikaalivana teknologiaan liitetty ilmastonmuokkausteknologia patentteineen ole mitään salaista. Katsokaa vaikka itse USA:n patenttitoimiston patentti US8033879B2

Tai tämä patentti US3951134A, joka on tarkoitettu ihmisen aivoaaltojen etäältä tarkkailuun ja seuraamiseen.

Motorola mm. muutama vuosi sitten väitti keksineensä sähköisen tatuoinnin, joka lukee ihmisen ajatuksia. 

Siinäpä vasta olisi viherfastistin märkä päiväuni, että tällaisilla ajatuksenlukuteknologialla voitaisiin tulevaisuudessa valvoa, etteivät kansalaiset viha-ajattele mitään mm. haittamaahanmuutosta. 

Kun voisi jo tällä huipputeknologialla valtakunnansyyttäjät kiihottua kansalaisten väärästä ajattelusta ja kutsua heidät viha-ajattelu oikeudenkäynteihin saamaan kansankiihotusajattelusta rikostuomioita.

Kyllähän tämä vielä tänään naurattaa, mutta tuon teknologian ansiosta tämä voi vielä 2080 olla arkipäivää sen ajan monikulttuurisessa Suomessa.

Mutta kaikki on vain kiinni siitä, että kuinka kauan suvaitsemme ja sallimme näiden kontrollifriikkien psykopaattien roikkua mädäntyvän oikeusvaltiomme vallankahvassa.

Sillä tämän kylmäkiskoisen psykopaattilauman saisi hyvin yksinkertaisesti poistettua koko Suomen valtionhallinnon sisältä, jos Suomen hallituksen ja valtionhallinnon sekä kuntien sisälle tuotaisiin mielentilatutkimukset, joista voitaisiin seuloa kaikki psykopaatit, joita ei enää päästettäisi mihinkään valtion korkeaan virkaan.  

Tällainen uudistus pelastaisi Suomen, koska psykopaatit ja sosiopaatit eivät sovellu hyvinvointivaltioon, koska heidän metodinsa toimivat muita alistavalla tavalla.

Tämän vuoksi tämä maailman salainen valtaeliitti toimii kuin parasiitti, että se elää loiseliönä isäntäeliössä ja tässä tapauksessa me maailman ihmiset, joita he alistavat olemme heidän isäntäeliöitä.

Sillä jos et tätä tiennyt, että sinun ja minun sosiaaliturvatunnus on todellisuudessa osake, joilla tehdään kauppaa tuolla jossain suuremmissa finanssikuvioissa.

Eli palkkaorjana työskentelevä ihminen on itsessään valuuttaa näille pankkihuijareille.

Joten silloin käytännössä kukaan jolla on sosiaaliturvatunnus ei ole tästä systeemistä vapaa, vaikka kuinka luulisi olevansa.



Vaikka tämä koko universumi on pelkkä hologrammi ja sen sisällä olemme täällä matriisissa, niin jokainen yksilö joka tuosta matriisista onnistuu heräämään on eräällä tavalla hyvin ainutlaatuisessa asemassa, koska he voivat alkaa herättelemään niitä muita.

Suomi on maana tässä tietoisuuden evoluution muutosprosessissa aivan ainutlaatuisessa asemassa, koska olemme maailman viisain sekä älykkäin kansa, vaikka meitä on alistettu milloin Ruotsin ja milloin Venäjän tsaarivallan toimesta.

Pohjolasta nousee se valo, jota meidän kuuluisi täältä antaa myös näille muille. Joten jokainen joka tämän vastuun tunnistaa itsessään, niin tietää ja kuulee nyt tämän viestin.

Nämä valveunesta heränneet ihmisyksilöt ovat täällä suurempaa tehtävää varten ja heillä jokaisella on täällä erityinen tehtävä. Sillä näitä itsetietoisuuden ja vanginvartijatietoisuuden avaimia ei ihan kenelle tahansa täällä anneta. Siksi joidenkin mieli ei enää kestä tuota vaihetta, jossa vanginvartijatietoisuus alkaa avautumaan.



Te kaikki jotka tunnistatte tämän yksilötietoisuutenne sekä tehtävänne täällä, niin kuulutte silloin todennäköisesti tähän maan kohtalon varajoukkoon, jolle on annettu tämän planeetan puolesta melkoisen suuri tehtävä.

Nämä alukset, jotka siivoavat kemikaalivanoja taivaalta kuuluvat Valon galaktisen liiton palloliittouman aluksiin. 



Näitä samoja palloliittouman aluksia on viime aikoina nähty eri päin maailmaa. 



mm. Pohjois-Carolinassa tehtiin peräti 14 aluksen joukkohavainto äskettäin.



Lähteet: NEWS MEDICAL LIFE SCIENCES

NEUROSCIENCE NEWS

https://www.scientificamerican.com/article/mind-control-by-cell/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kemikaalivana


https://www.extremetech.com/extreme/171992-motorola-patents-e-tattoo-that-can-read-your-thoughts-by-listening-to-unvocalized-words-in-your-throat

http://kemikaalivanat.fi