http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 24. elokuuta 2019

Suomalaisilla risteilyaluksilla on suoritettu vuosien aikana mm. kidnappauksia ja henkirikoksia


Teksti: Teemu Vehkala

Suomalaisilla risteilyaluksilla katoaa joka vuosi useita ihmisiä, joista valtaosa ovat nuoria miehiä.

Poliisi on näissä monissa tapauksissa ollut hyvin yhteistyöhaluton ja turvakamerat ovat olleet joissakin tapauksissa aina juuri tuolla katoamisten hetkellä "huollossa".



Loppiaisena Viking Gabriella aluksella katosi kuvassa oleva 18-vuotias Markus Leväniemi, joka oli risteilyllä seurueensa kanssa.

Markus oli Toni ja Taija Virtasen serkkupoika, jolle pariskunta oli ostanut tuolloin Tukholman-risteilyn joululahjaksi. Reissulla oli myös mukana heidän au pair.

Matka ei alkanut kovinkaan valoisasti kun Taija Virtanen kertoo muistavansa, että hänen filminsä meni poikki yökerhon tanssilattialla. 

Juttu oli sikäli erikoinen, että koska hän ei juonut kovinkaan paljoa, joten jälkikäteen ajateltuna tilanne oli hyvin omituinen, koska hän ei vieläkään muista tapauksesta juuri mitään.

No tämän jälkeen sitten hänet saateltiin hyttiin lepäämään avomiehensä vielä jäädessä nuorten seuraan.

Jossain vaiheessa Tonikin oli tullut hyttiin Markuksen ja au pairin vielä jäädessä juhlimaan.

Sitten pikkutunneilla muut havahtuivat siihen kun hyttiin tuli sekavanoloinen Markus, joka kertoi joutuneensa painimaan järjestysvalvojan kanssa.

Muut kehoittivat tässä vaiheessa Markusta menemään nukkumaan, mutta hän ottikin hytistä mukaansa ainoastaan puhelimensa ja kengätkin jäivät hyttiin.

Kun sitten tuona kyseisenä ns. seuraavana päivänä 8.1.2007 aamuna he heräsivät hytistä, niin he eivät vielä silloin voineet tietää, että Markusta ei enää näkynyt missään.

Muutaman tunnin kuluttua he törmäsivät joihinkin tuttuihin nuoriin, jotka kertoivat viettäneensä aikaa edellisyönä Markuksen kanssa.

Nuoret kertoivat, että Markus olisi joutunut ongelmiin jonkun porukan kanssa.

Päivän aikana Markuksesta tehtiin useita kuulutuksia laivassa, mutta tuloksetta.

Lopulta alus sitten ajoi takaisin Turun satamaan ja laivan henkilökunnan edustaja väittää tutkineensa laivan turvakameroiden nauhoja ja väitti ettei Markus ollut noussut pois Tukholman päässä.

Omaisille ilmoitettiin tuossa vaiheessa, että he voisivat tehdä poliisille katoamisilmoituksen Turun poliisille.

Mutta Turun poliisi ei astunut missään vaiheessa laivaan ja ei tehnyt tutkiakseen mitään tämän tapauksen osalta ja piti kiinni siitä, ettei tapaukseen liittyisi lainkaan rikosta.

Omaiset tarjoituivat jopa viemään laivalle oman etsijäkoiran, mutta sitä ei saanut sinne viedä, koska Turun poliisi ei suostunut tekemään siihen tarvittavaa virka-apupyyntöä.

Tämän jälkeen kuitenkin tapaus sai omituisen käänteen, kun laivan turvakameranauhoista näkyy kuinka Markus työntää hytistään pois jonkun ulkomaalaisen miehen, joka antaa hänelle jonkun tölkin ja poistuu.

Tämän jälkeen Markus nojailee käytävällä seinään ja pitää samalla päästään kiinni.

Toisessa pätkässä taas Markus on juoksemassa hätääntyneen oloisena laivan sisätiloissa ja näytti siltä, että hän olisi yrittänyt soittaa tuolloin jollekin, mutta puhelin ei kuitenkaan toiminut tuolla hetkellä.

Taija Virtasen mukaan heidän omaisten annettiin katsoa näistä turvakameranauhoista vain ne kohdat, jolloin Markus itse näkyi. Mutta taas ei esimerkiksi niitä kohtia, kuka astui hyttikäytävän ovesta hänn jälkeensä.

Oudolta tuntuu sekä tässä, että muutamassa muussa risteilykatoamisissa se, että laivan turvakameranauhat ovat olleet juuri tuolloin huollossa.

Markusta ei olla edelleenkään löydetty edes elävänä tai kuolleena, joten tapaus on ollut omaisille edelleen täysi mysteeri.


Muita risteilyllä kadonneita

Vuonna 2006 kesäkuussa Viking Isabella aluksella katosi mies nimeltään Niku Patronen, joka oli 19-vuotias nuorimies.

Hänet nähtiin laivalla valvontakameravideoissa bilettämässä vielä yökerhossa, jossa vietti aikaansa kahden aasialaistaustaisen naisen kanssa. 



Laivan turvakameranauhat tallensivat vielä näyn, jossa mies (kuvassa) on näiden naisten seurassa laivan hyttikäytävällä klo 03.45. Mutta Patrosen jäljet päättyvät tähän.

Poliisin tutkinnassa näitä kyseisia Patrosen seurassa olleita aasialaisnaisia ei löytynyt ollenkaan laivan matkustajaluettelosta.

Tuli näistä aasialaisnaisista mieleen kun kymmeniä vuosia sitten kuulin eräältä silloiselta tutulta, että hän oli kerran noina aikoina tavannut jonkun näyttävän näköisen kiinalaisen naisen, joka liittyi hänen seuraansa Helsingin keskustassa muistaakseni Stockmannilla. 

No aikaansa esiteltyään eipä mennyt kauan kunnes tämä kiinalainen nainen kertoi edustavansa tällaista äärimmäisen vaikutusvaltaista organisaatiota jonka nimeä hän ei kuitenkaan saisi tässä paljastaa.

Nainen oli tuossa aikeissa ns. rekrytoida tämä mies Illuille hommiin ns. vastapuolen pahojen leipiin.

No tämä homma sitten päättyi siihen, että tämä tuttu tiesi kyllä että hän edusti tuolloinkin valon ja totuuden asiaa, niin hän laittoi tuolle pöydälle sitten puudildon, jonka jälkeen tämä kiinalaisnainen kyllä tajusi, ettei tämä rekrytointi mennyt nyt aivan nappiin ja hän katosi siitä sitten kuin pieru saharaan.

Mutta taas tässä laivakatoamisessa nämä kaksi aasialaisnaista saattoivat työskennellä jollekin Eurooppalaiselle tiedustelupalvelulle, joka oli värvätty tekemään ns. likainen keikka laivalle ja henkilö josta heille oli annettu toimeksianto oli tämä Patronen. 

Mutta taas se, että miksi juuri tämä henkilö päätyisi tällaiselle toisinajattelijoiden tappolistalle... Se onkin sitten sellainen asia, että sen voisi selvittää vain hyvin pätevä ja asiansa osaava yksityisetsivä.



Tämä aihe kun on sen verran henkilökohtainen sen takia koska itse jouduin 2011 vuoden helmikuussa henkirikoksen yrityksen kohteeksi, kun minut yritettiin myrkyttää hengiltä tutkimuskemikaalilla Viking XPRS aluksella, jolla olin tuolloin työskentelemässä.

Sain jälkikäteen selville eri lähteideni kautta, että tuo likaisen työn yksikkö, joiden miehiä siellä laivan ravintolassa ainakin yksi stalkkeri näytti naamaa jo sen koko viikon ajan, jolloin siellä laivalla työskentelin, että jossain vaiheessa aloin kiinnittää huomiota, että miten tämä yksi ja sama roiston näköinen mies notkuu siellä laivan ravintolassa aamupäivällä, iltapäivällä ja illalla sekä joka risteilystä toiseen. 



Että ellei hän ole sitten laivan henkilökuntaa. Mutta en vielä silloin tiennyt, että tämän majurin työnantaja ja palkanmaksaja oli Saksan tiedustelupalvelu (BND), jonka salaiseen yksikköön hän kuului. NATO:lla nämä vastaavat Stay Behind kaltaiset salaisetyksiköt toimivat myös maanalaisina yksiköinä, koska niitä ei virallisesti ole olemassa.

Saksan tiedustelupalvelulle oli siis annettu jo tod. 2010 vuoden lopussa salainen toimeksianto, että allekirjoittanut bloggari tulisi saada hiljennettyä käyttämällä yliannostuksella vahvaa tutkimuskemikaalia (tod. bromo Dragon-fly), jonka vaikutukset ovat hyvin voimakas psykoositila, jonka trippi tuntuu käyttäjästä kuin olisi joutunut keskelle helvettiä.



Bromo-DragonFLY on synteettinen äärimmäisen voimakas psykedeeli, joka muistuttaa hyvin paljon DOB:a, joka on 2C-B-nimisen fenetyyliamiinin voimakkaampi amfetamiinijohdannainen.

Wikipediassa kerrotaan, että kyseisen Bromo-DragonFLY:n käytöstä on virallisten tietojen mukaan aiheutunut ainakin 5 kuolemantapausta Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa Suomessa ja Yhdysvalloissa.

Ottaen vielä huomioon sen, että tämä Bromo-dragonfly on 300 kertaa meskaliinia vahvempi hallusinogeeni, ja 1/5 LSD:n vahvuudesta.

Minähän tosiaan luulin tuolloin tapahtuneen jälkeen, että ne olivat pudottaneet LSD:tä kahvini sekaan. Mutta koska en ollut koskaan näitä psykedeelejä kiskonut naamariin, niin mistäs sinä sen voit tietää, että miten nämä hallusinogeenisen päihteidenkäytön tosiammattilaisten huimausaineet oikein toimivat. 

Kuitenkin tuolloin siellä Viking XPRS aluksella kyse ei ollut mistään leikistä, vaan pelissä oli henki.

Euroopan ja erityisesti Saksan tiedustelupalvelu käyttää tätä kyseistä tutkimuskemikaalia näissä salaisissa operaatioissa, joita kuidenkin maiden sisäministeriöt tilaavat ulkomailta, jottei jäljet vain johtaisi sinne.

Europol, eli EU-maiden poliisiorganisaatioiden yhteinen yhteenliittymä aloitti jo tämän EU-maiden toisinajattelijoiden profiloinnin sekä kartoittamisen kymmeniä vuosia sitten.

Ja kaikki tämä suunnaton verorahojen tuhlaus on tehty näihin hankkeisiin vain sen tähden, ettei tämä läpimätä EU vain pääsisi hajoamaan, koska me toisinajattelijat haluamme sen hajoavan sekä tuhoutuvan pois.

Sillä nämä EU-liittovaltiota haaveilevat globalistit vihaavat kaikkia itsenäisesti ajattelevia toisinajattelijoita. Joten heistä tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä ja heitä varten he ovat jo hurjimpien huhujen mukaan suunnitelleet jo Euroopan liittovaltiossa avattavia uudelleenkoulutus- ja keskitysleirejä.

Joten kun toisinajattelijoista on päästä eroon keinoja kaihtamatta, niin jostain syystä nämä tutkimuskemikaallit ovat osoittautuneet ainakin joissain tapauksissa kelpo välineiksi, sillä jos kohde kuolee yliannostukseen, niin viranomaiset väittävät kuolinsyyksi vain luonnollisen sairaskohtauksen.

Itsehän tosiaan sain tuon yliannostusmäärän tutkimuskemikaalia kahvin sekaan tuona 16.2.2011 iltana Viking XPRS aluksella. 

No tämä heidän operaationsahan onnistui siihen asti, kunnes minut teljettiin aluksen putkaan, koska laivan turvallisuusmiesten mukaan olisi ollut riski jättää minut omaan hyttiini selviämään tuossa sekavassa tilassa.

Mutta kuitenkin tuon laivan putkassa vietetyn yön aikana silloin aamuyöllä se putkan ovi avautuikin hetkeksi ja siellä ovella olikin nyt suomalainen mies sekä hänen vierellään seissyt ulkomaalainen mies, joka taisi olla saksalainen. Miehen päässä luki teksti HALUATKO ELÄÄ valkoisilla kirjaimilla. 

Tiesin, että nyt oli kyse uhkailusta ja tämä liittyi tähän blogiin.

No tästä sitten putkan ovet aukenivat ja laivan lääkäri sitten teki pienen haastattelun tuossa ja kyselin sitten häneltä, että tulisiko tässä nyt jokin matka hullujen huoneelle, jollaisista paikoista minulla ei ollut tuolloin minkäänlaista historiaa tai kokemusta. 

No lääkärihän se siinä sanoi, että joudut nyt olemaan 2-3 kuukautta tahdosta riippumattomassa pakkohoidossa. 

Että kuinka joku lääkäri voisi tällaista tietää etukäteen, koska jos joku henkilö viedään vasten tahtoa hoitolähetteellä suljetulle osatolle, niin pakkohoito päätetään vasta 3 vuorokauden tarkkailujakson päätyttyä ja tästä päättää kolme ylilääkäriä.

4 kuukauden ajan sitten jouduin olemaan Hämeenlinnan keskussairaalan psykiatrisen P3A ja P3 osaston vankina, jona aikana lääkärit painostivat jokainen arkipäivä Neuvostoliiton metodeilla, että "nyt se blogin kirjoittamisen tulisi loppua".

Tätä painostusta jatkui päivästä ja viikosta toiseen eikä siitä tullut milloinkaan loppua. 

Mutta sitten kun en suostunut hiljentymään, niin osaston ovet aukenivat 16.06.2011 ja olin taas vapaalla jalalla.

Mutta eipä tästä ehtinyt mennä kuin vain vajaa vuosi, niin jouduin 9.3.2012 autolla yliajon yrityksen kohteeksi, kun ylitseni yritettiin ajaa H2 hummer merkkisellä katumaasturilla silloisella kotipaikkakunnallani Riihimäellä.

Poliisia ei kiinnostanut sekä tämä laivalla tapahtunut henkirikoksen yritys sekä tämä Riihimäenkin yliajoyritys.

Poliisin vastaus oli, että "ei voida tutkia näytön puutteessa".

Eduskunnan oikeusasiamies väitti, että "tapauksenne on vanhentunut".

Valvira väitti samaa, että "tapauksenne on ehdinyt jo vanhentua".

Tässä on se suomalaisen toisinajattelijan oikeusturva, että olet puhdas henkipatto näiden kaikkien korruptoituneiden läpimätien virkamiesten edessä. 

Joten vaikka sinulla olisi rahaa maksaa näille lakimiehille jotain, niin olisi siltikin melko turhaa lähteä yrittämään taistella näitä psykopaatteja vastaan, että saisi Suomen valtionkonttorin maksamaan sinulle kuuluvia korvauksia mm. epäonnistuneista murhayrityksistä, tahdosta riippumattomasta pakkohoidosta, joka täytti kaikki kidutuksen tunnusmerkit, koska miespuoliset vartijat ja hoitajat pahoinpitelivät minut eristyssellissä tuolloin 17.02.2011 kun minut teljettiin sinne Hämeenlinnan keskussairaalan P3A akuuttiosastolle. 

Eristyssellin kamerat varmasti suljettiin siksi aikaa, kun nämä miehet seisoivat ruumiinosieni päällä yli 6-9 miehen voimin, tarkoituksena saada hengitys pysähtymään. Mutta he eivät siinä kuitenkaan onnistuneet. joten minut jätettiin sitten sinne eristysselliin virumaan hyvin voimakkaissa injektioissa, joita laitettiin niin kovat hevosannokset, ettei enää lusikka pysynyt kädessä seuraavana päivänä.

Jos väitätte että tällainen on asiallista kohtelua Suomen valtion virkamiehiltä, niin silloin kehottaisin teitä katsomaan peiliin. Minä nimittäin en puhu tässä paskaa tai väritä näitä juttuja, koska olen nämä kaikki itse kokenut.



Minusta jokainen henkilö joka on joutunut näillä Suomen risteilyaluksilla oikeiden henkirikosten kohteiksi, täytyisi jokaisen poliisin tutkia ja jos poliisi kieltäytyy niitä tutkimasta, niin silloin he syyllistyvät virkarikokseen. 

Näitä ei poliisillakaan tarvitse olla kuin muistaakseni kaksi ja sen jälkeen se on toisesta varoituksesta ulos virasta.


Lähde: IL