http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 25. elokuuta 2019

2 ulkomaalaista miestä ampui kohti poliiseja Porvoossa



Itä-Uudenmaan poliisi sai viime yönä virkatehtävän Porvoossa sijaitsevalle Östensin teollisuusalueelle.

Tapahtumapaikalla Porvoon koneistajantiellä poliiseja kohti ammuttiin, joista poliisit loukkaantuivat ja tekijät lähtivät karkuteille. Poliisit eivät kuitenkaan kuolleet, vaan haavoittuivat ja saavat nyt sairaalahoitoa.

Poliisi ei kuitenkaan suostunut kertomaan, että mitä kyseinen virkatehtävä koski sekä ei suostunut kertomaan kahden epäilyn tuntomerkkejä.

Facebookissa joku kertoi, että poliisi etsii kahta parrakasta ja ulkomaalaista miestä.

KRP kertoo nyt, että epäillyt ovat aseistettuja ja vaarallisia.



Samalla koneistajantiellä sijaitsee mm. Forenomin Project Hostel Porvoo, jonne on majoitettu lukuisia maahanmuuttajia kuten kuvasta näkyy.



Onko sisäministeri hiljaa siksi, että tekijät omaavat ISIS taistelutaustan ?

Suomen sisäministeriö sekä sisäministeri Maria Ohisalo on jostain syystä ollut melko hiljaa tapahtuneesta ja onkin myös liikkunut huhuja, että juuri sisäministeriöstä on tullut poliisille ohjeistus tämän tapauksen osalta, ettei tekijöiden tuntomerkkejä saa antaa julkisuuteen, koska he ovat kumpikin ISIS taistelijoita.

Sisäministeriöhän jo tänä vuonna aiemmin ilmoitti, että Suomeen tulee lähiaikoina palaamaan entisiä ISIS taistelijoita, jotka Suomi joutuu ottamaan vastaan. 

Tästä myös eräs tutkija varoitti, että se tulee aiheuttamaan Suomeen suuremman turvallisuusriskin kuin aiemmin. 

Tämä on aivan mielipuolista, että Suomen täytyy olla jokin lähi-idän terroristien sosiaalitoimisto. Mutta kun tämä humanitaarinen maahanmuutto noudattaa sille määrättyä agendaa, niin jokainen maahantulija sekä tunkeutuja täytyy tänne tuoda sekä KELA:n maksaa heidän elämisensä.

Tämä kaikki globaali ja humanitaarinen maahantunkeutuminen tehdään vain sen takia, että sillä aiotaan tuhota kaikki Euroopan unionin maiden kansallisidentiteetit, jotka tämä globalistien eliitti näkee uhaksi tälle heidän ajamalle uuden maailmanjärjestyksen suunitelmalle.

Sen takia Eurooppa yhtentyy ja siksi EU:sta aiotaan vielä tehdä liittovaltio, koska kansallisidentiteetit tulee tuhota kokonaan, ettei uusi maailmanjärjestys jäisi toteutumatta.

ISIS terroristeja taas tämä EU-tyranniaa ajava eliitti tulee tarvitsemaan vielä tulevaisuudessa kaavailtuun Euroopan sisällissotaan, joka tulisi olemaan muslimiväestön sekä Euroopan muun väestön välinen aseellinen kahakka.

Tämä kaikki on jo suunniteltu yli satoja vuosia sitten ja sitä juonivat jo 1800-luvun lopulla muuan Giuzeppe Mazzini sekä Albert Pike, jotka olivat Illuminatin suurmestareita.

Lähteet: https://mvlehti.net/2019/08/25/poliiseja-ammuttiin-porvoossa-puskaradio-ampujat-ulkomaalaisia/