http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 12. elokuuta 2019

Jeffrey Epsteinin sellikaveri vietiin pois muutama päivä sitten, jotta avustettu itsemurha saatiin suoritettua ilman todistajia


Kun vielä eilen (10.08.2019) valemediassa kerrottiin, ettei Epstein ollutkaan itsemurhavalvonnassa.

Niin tänään taas siellä kerrotaan, että mies siirrettiinkin itsemurhavalvontaan 23. päivän jälkeen heinäkuuta.

Tällainen hevonpaskan kertominen uutisina on juuri tätä mitä valemediassa tehdään koko ajan, eli kusetetaan uutistenlukijoita ja heille esitetään valheita totuuksina, sekä esitetään että totuus on valhetta.



Nyt sitten valemediassa väitetään, että tapauksen tutkijoille on vielä epäselvää, että miksi Epsteinille ei tullut enää uutta sellikaveria.

No jos sellissä suoritetaan lavastettu itsemurha, niin luulisiko sellainen onnistuvan, jos sellissä on ulkopuolinen silminnäkijä ? 

Epsteinilla oli ennen sellikaverina entinen murhasta sekä huumausainerikoksista tuomittu poliisi Nicholas Tartaglione. Mutta hänet siirrettiin pois muutama päivä sitten.



Nyt kun netissä on kiertänyt valokuva, jossa väitetään että paareilla ulos kannettu ruumi ei olisikaan Epsteinin.

Mutta tuo vasemmalla ollut kuva kyllä kertoo sen, että kyllä tuossa Epstein makaa kuolleena.



Epsteinin kuoleman ajoitus oli kiinni Virginia Robertsin todistajalausunnoista ? 

Kaikista mielenkiintoisinta tässä on se, että vasta sitten kun 2 päivää sitten Epsteinin tapauksen syyttäjä määräsi oikeuden julkistaa yhden Epsteinin seksiorjan Virginia Robertsin (kuvassa) todistajalausunnot. 

Niin sitten alkoi tapahtumaan ja Epsteinin sellin turvakamera lakkasi toimimasta, jolloin Epstein heitti veivit tod. CIA:lle ominaiseen tyyliin avustetusti, kun hänen selliinsä päästettiin alan ammattilaiset oitamaan hommat.

Mutta nyt kun pääsyytetty Jeffrey Epstein on kuollut, niin häntä ei voida enää kuulla oikeudessa. Joten mitä todennäköisemmin nämä Virginia Robertsin todistajalausunnot tullaan lakaisemaan jälleen maton alle ja oikeus vetoaa siihen, ettei löytynytkään riittävästi näyttöä sille, että Epstein olisi pitänyt alaikäisiä seksiorjia ja välittänyt heitä vaikutusvaltaisille ihmisille.

Vaikka FBI:llä on hallussaan Epsteinin videokokoelma, joista heillä on myös kopiot, joilla esiintyy mm. Woody Allen, Alec Baldwin, Dustin Hoffman, Kevin Spacey

Mutta nyt ei olekaan kyse mistään Hollywood elokuvasta, vaan nämä sedät raiskaavat mm. pikkupoikia tai alaikäisiä tyttöjä näillä filmeillä, jotka on salaa kuvattu.

Epstein käytti näitä asiakkaidensa videoita mahdollisen kiristyksen johdosta, etteivät hänen asiakkaansa vain vasikoisi hänen pedofiiliringin toiminnastaan ulospäin.



Infowarsin toimittaja Paul Joseph Watson kovana ironisen huumorin miehenä kertoi, että ilmeisesti tämä itsetuhoisten vankien ja potilaiden valvonta nimeltä itsemurhatarkkailu (Suicide watch) on toimenpide, joilla varmistetaan että kaikki muuta paitsi Jeffrey Epstein ei pääse tekemään itsemurhaa.