http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 25. elokuuta 2019

Epäilty kaksikko kiinni takaa-ajon jälkeen



Porvoon poliisiammuskeluista epäilty kaksikko saatiin eilen kiinni laajassa poliisioperaatiossa, joka keskeytyi takaa-ajoksi asti, jossa ammuttiin poliisia kohti. 

Silminnäkijän mukaan takaa-ajettu auto oli Ruotsin kilvissä oleva Volvo V50.




Mutta toisen silminnäkijän kuvaamasta videosta näkee, että poliisin antamat tuntomerkit joista huhut liikkuivat pitivät paikkansa.

Näitä Irakilaisen näköisiä epäiltyjä ei saanut kertoa, että miltä he näyttivät, koska KRP:n tutkinnanjohtajaa kiellettiin aina sisäministeriöstä asti, ettei heidän tuntomerkkejään saa antaa julkisuuteen. 

Mutta kävikin niin, että eräs poliisi joka pysäytteli autoja eilen lipsautti eräälle naiselle, että he etsivät kahta parrakasta ulkomaalaista miestä.



No Karhu-ryhmä hoiti homman ja sai epäillyt kiinni.

Oliko tämä uusruotsalainen kaksikko Porvoossa murtopuuhissa ? 

Spekulaatioita liennee nyt se, että oliko tämä uusruotsalainen kaksikko siellä Porvoossa sijaitsevalla teollisuusalueella murtopuuhissa ? 



Tuolla alueella kun sijaitsee mm. sellainen firma kuin AIPWorks, joiden tuotteita ovat mm. 3D tulostimet. 

Sellaiset kun maksavat useita tuhansia, että ne kyllä varmaan kelpaisivat näille uusruotsalaisille.


Alueella sijaitsee myös erään rakennusyhtiön varasto-osake halleja, jotka näkyvät tuossa taustalla.

Perussuomalaisten kansanedustaja Sebastian Tynkkynen ihmetteli, että miksi poliisin täytyi vielä sumentaa tämän toisen epäillyn naam mediassa ? 

Että miksi Suomessa on jo voimassa tämä salailun kulttuuri. Poliisihan jo aiemmin kertoi, että tämä Laajasalon Markokkolainen lapsisaalistaja olikin nimeltään Laajasalolainen Eno. Tai toisessa tapauksessa tämä lapsien lähi-idästä Suomeen myös aikanaan tulut hyväksikäyttäjä olikin vain Espoolainen.

Suomen sisäministeriö on antanut jo vuosia sitten Suomen poliisille ohjeistuksen, että maahanmuuttajien sekä turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista ei saa kertoa niin, että niistä käy ilmi heidän etninen tausta.

Tämän vuoksi poliisi jopa joutui pimittelemään näitä lähi-itäläisten tekemiä seksuaalirikoksia, joista valtaosa on kohdistunut lapsiin.

Vihreiden puoluejohto on myös määrännyt, ettei heidän puolueensa sisällä kukaan saa puhua turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista. 

Se kun on tabu, että monissa lähi-idän maissa tämä lasten raiskaus on osa paikallista kulttuuria siellä ja jos päästämme heitä tänne entisiin Euroopan sivistysmaihin, niin he tulevat tuhoamaan myös nämä sivistysvaltiot tuomalla tuon sairaan kulttuurinsa osaksi meitä. 

Mutta tämä onkin tarkoitus, koska humanitaarisen maahanmuuton perimmäisenä tarkoituksena on saada kansallisidentiteetit murenemaan, jottei ne olisi enää uhaksi uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle.

Tämän takia EU:n ja Euroopan on yhdennyttävä ja tämän vuoksi YK määrää tänne EU-maihin yhteiset pakolaissopimukset, että jokoainen EU-maa joutuu avaamaan rajansa miljoonille lähi-dästä ja Afrikasta tuleville siirtolaisille, joilla sitten nämä fasistisen maailmanjärjestyksen uhaksi nähdyt kansallisidentiteetit tultaisiin tuhoamaan toinen toisensa jälkeen.

Tässä ei silloin edes tämä kehitysapu toteudu kunnolla, vaan se muuttuu haittamaahanmuutoksi.

KELA kustantaa monien entisten maaahanmuuttajien elämisen myös kotimaissaan



Nythän on jo Suomessa monia tapauksia, että joku lähi-idästä muutamia vuosia sitten Suomeen muuttanut perhe onkin muuttanut takaisin kotimaahansa. 

Mutta pitävät tuon Espoolaisen tai Helsinkiläisen vuokra-asuntonsa tyhjillään, jotta saisivat nostettua kotimaissaan nämä maahanmuuttajille kuuluvat KELA gold edut. 

Näin myös Somalialainen voi elää kotimaassaan yläluokkaista elämää Suomen veronmaksajien kustannuksella. Tai Suomesta ISIS terroristien sotiin liittyneet uussuomalaiset saavat KELA:lta työmarkkinatukea sekä toimeentulotukea ja asumistukea. 



Joten miksei KELA vaikka perusta omat kaavakkeet ISIS taistelijoiden päivärahoille ? 

Suomesta on siis jo tullut koko maailman sosiaalitoimisto ja valtionvelka on jo huhujen mukaan yli 76 prosenttia ja se on tullut miltei kokonaan humanitaarisen maahanmuuton sekä kehitysavun kuluista.

Tämä tekee siis 80 miljardia euroa Suomen nykyisestä valtionvelasta (106 miljardia euroa).

Kauanko luulette, että tämä vielä kestää lisää ? 

Maahanmuutto maksaa Suomelle n. 3,2 miljardia euroa vuodessa.

Eli siis kymmenessä vuodessa maahanmuuton kustannukset ovat tuolla mittarilla jo 32 miljardia euroa. 

Se siis kasvaa, koska valtionvelalla sitä ei pystytä lyhentämään tarpeeksi.

Tämän vuoksi Suomen valtio joutuu joka vuosi ottamaan lisää velkaa yli 5-7 miljardia euroa. Edellinen pääministeri Juha Sipilähän sanoi, että meidän jopa kannattaa velkaantua tämän maahanmuuton kustannusten takia.