http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 14. huhtikuuta 2018

USA, Ranska ja Britannia hyökkäämässä Syyriaan Rothschildien lainarahoilla


USA, Ranska ja Britannia on nyt hyökkäämässä Syyriaan Rothschildien lainarahoilla.

Rothschildien pankkisuku haluaa nyt riskitöntä voittoa suursodalla, jonka tämä suurhyökkäyksen toivotaan saavan aikaan lopulta III-maailmansodan. 

Koska mikäli Venäjä vastaa tuohon armeijallaan niin tämä konflikti yltyy lopulta suuremmaksi. Mutta juuri tällaista skenaariota nämä sijoituspankit omistavat pankkirikolliset toivovat.

Britannia Syyrian kemiallisten aseiden iskun takana toimeksiantajana

Britannian hallinto on tämän Syyrian uusimman kemiallisten aseiden kaasuiskun takana, koska Britannian tiedustelupalvelu antoi tästä Syyrian kapinallisille salaisen toimeksiannon, että kapinallisten olisi tehtävä kaasuisku josta syytetään heti Assadin hallintoa.

Mutta miksi Britannian armeijalla on nyt niin suuri hinku päästä sotimaan Syyriaan ? 

Tämä johtuu täysin siitä, että koska Britannian armeijan puolustusmenot ovat saaneet Rothschildien pankeilta jo niin monen miljardin sotalainat, että ne on nyt käytettävä ihan suoraan sotimalla ja tästä johtuu tämä Britannian sekä Ranskan ja USA:n armeijan hinku hyökätä Syyriaan tällä hetkellä."Jos ette kuule sotarumpujen lyövän niin olette kuuro" sanoi jo aikanaan USA:n ent. ulkoministeri Henry Kissinger ja nyt nämä sotahullut ja korruptoituneet vallanpitäjät ovat iskemässä Syyriaan koko länsi liittoutumalla.


Lähde: http://tass.com/world/999704