http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 24. huhtikuuta 2018

Sampo Terho esittää tietämätöntä


Sinivalkoisten puheenjohtaja Sampo Terho esittää tällä hetkellä julkisuudessa ettei hän tiennyt muka puoluetoverinsa Kaj Turusen loikkauksesta Kokoomukseen.  

Nyt Terho vaatii että pääministeri Juha Sipilä kutsuisi hallituspuolueiden puheenjohtajat koolle käsittelemään tilannetta.


Mutta mitään muutoksia ei tehdä suuntaan tai toiseen, joka viestii siitä että tätä Sinivalkoisten sumutusta operoi Helsingin USA:n suurlähetystö ja CIA.

Timo Soini vei jo Perussuomalaisten hillotolpan pois ja aikoo viedä sen mukanaan. Siksi Soinin perässä vielä viihtyvät nämä muutamat hännystelijät jotka himoitsevat näitä samoja palkkiovirkoja. Mutta ne korruptiovirat ovat saatavilla vain heille jotka ovat tekemisissä CIA:n kanssa mm. tietolähteinä, joita ovat mm. näiden monien puolueiden puheenjohtajat.


SDP:n puheenjohtajista myös 1960, 1970, 1980, 1990, 2000- luvulla kaikki puheenjohtajat ovat toimineet CIA:n tietolähteinä. Mutta Kalevi Sorsa sekä Mauno Koivisto toimivat KGB:n leivissä.

KGB siis saneli Suomen politiikkaa 80-luvulla salaisilla Neuvostoliitosta lähetetyillä ohjekirjeillä. 

Tämä käy ilmi KGB:n arkistonhoitaja Vasili Mitrohinin arkistosta (linkki: https://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/3mitrohin%20muistiot-25673).

Tämä nykypäivänä CIA:n ohjailu ei juuri paljoakaan eroa tuosta KGB:n salaisesta ohjailusta mitä se oli tuolloin 80-luvulla.

SDP:n puolue hakeutui CIA:n salaisen rahoituksen alle jo vuonna 1949.


Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10175062