http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

lauantai 14. huhtikuuta 2018

Israelilainen ministeri: Nyt on tullut aika tappaa Bashar Assad


Israelilainen ministeri Yoav Galant totesi Times of Israel julkaisulle, että "nyt on tullut aika tappaa Bashar Assad".

Vaikka tämä juuri Syyriassa kemiallisilla aseilla tehty isku oli täysin lavastettu ja sen tilasi Britannian tiedustelupalvelu.

Tämä israelilainen ministeri Galant paljastaa jo täysin Rothschildien pankkiirisuvun verenhimon Assadista. Koska he haluavat mestata tämän kuten he mestativat myös Libyan johtaja Muammar Gaddafin vuonna 2011.

Saddam Husseinkin mestattiin aikanaan vain sen takia, että mies uskalsi dumpata dollarin. Mutta tähän samaan temppuun uskalsi myös Gaddaf sekä Syyrian presidentti Bashar Assad.

Nämä Rothschild suvun pankkiirit ovat niin äärimmäisen röyhkeitä, että heidän mukaan koko tämän Tellus planeetan pankkitoiminta kuuluu heille monopolina.

Eli nämä rikolliset painavat rahan ja lainaavat sen valtioille.

Sitä on tämä yksityisomisteinen keskuspankki ja sijoituspankkitoiminta, jolla myös sotateollisuuden liikevoitot pyörivät maailmanlaajuisesti.

Voitot käärii tämä parasiittilauma joka nämä yksityiset sijoituspankit omistaa.

Syyria on tähän mennessä uhmannut kaikkea tätä Illuminaattien pankkirikollisten monopolia mm. sillä, että se ei ole sallinut McDonaldsia, HM:n liikkeitä sekä muita länsimaalaisia orjatyövoimaa käyttäviä yrityksiä maahansa. 

Mutta kaiken ydin on se, että Syyria oli vielä kymmeniä vuosia sitten täysin velaton valtio ja tällaiset maat ovat aina näille Illuminaateille heidän vihollisiaan. Sveitsi nyt ainoana poikkeuksena saa olla taloudellisesti vakaa, koska se on sallinut pankkisalaisuuden näille samoille pankkirikollisille maassaaan.Raha ei kelpaa näille parasiitteille koska sitä heillä on jo itsellään aivan tarpeeksi. 

Eli vaikka Syyria alkaisi itse painattamaan tälle Jacob de Rothschildille Englannin puntia miljarditolkulla, niin näille kyseisille maailman rikkaimman pankkisuvun verenimijöille ne eivät siltikään kelpaisi. Koska he haluavat vain keskuspankkinsa Syyriaan, jotta voisivat velkaannuttaa sen tuon jälkeen köyhäksi. 

Rothschild pankkisuvulla on jo hallussaan mm. yli 500 000 kuutiometriä kultaa, jonka avulla he pystyvät yksin horjuttamaan maailman kultamarkkinoita. 

Rothschildien suku on maailman vaarallisin mafia suku

Jos ette vielä tätä tienneet, että tämä Rothschild pankkisuku on maailman vaarallisin mafia suku. 

He tilasivat Venäjän Tsaarien murhat, koska Tsaarit eivät suostuneet päästämään Rothschildien omistamaa keskuspankkia Venäjälle

Tsaarin perheen brutaali teloitus oli yksinomaan Nathan de Rothschildin kosto siitä, että tämä Tsaarien ja Rothschildien kanssa aiemmin neuvoteltu bisnesneuvottelu ei mennyt nappiin.

Leninille taas Rothschildit antoivat 20 miljoonan dollarin edestä kultaa, jotta hän sai tehtyä Venäjän vallankumouksen.

Rothschildien suku tilasi myös USA:n presidentti Abraham Lincolnin sekä John F. Kennedyn sekä lukuisten muidenkin USA:n presidenttien murhan.

Tämä selittää sen, että miten tällä yhdellä maailman rikkaimmalla pankkisuvulla voi olla näin suunnaton kulissien takainen valta.

Mutta silti he eivät uskalla edelleenkään tulla julkisuuteen ja kertoa, että "me täällä määrätään jokaista tämän pallon valtiota ja kyykytetään teitä velalla".

Koska heidän mielestään ei vieläkään aika ole kypsä tälle heidän haluamalleen yhdelle maailmanhallinnolle, jota he suunnittelevat.

Mutta ydinsodasta nämä hullut psykopaatit haaveilevat edelleen. Koska nämä psykot haaveilevat, että sillä keinoin he onnistuisivat pienessä hetkessä tappamaan tämän planeetan väestöstä tuon haluamansa 95 % pois. 

Tämän lisäksi nämä hullut psykopaatit eivät ymmärrä sitä, että jos ydinsota alkaisi niin se tuhoaisi muutamassa vuodessa koko Tellus planeettamme elinkelvottomaksi. Joten tästä syystä tätä suurvaltojen välistä ydinsotaa tulla täällä sallimaan missään muodossa. Jonka johdosta Valon galaktisen liiton palloliittoumalle on jo ajat sitten annettu kaikki valtuudet takavarikoida kaikki ydinaseet (Galaktisen liiton komentaja Asthar kertoi tästä BBC:n tv-signaalin kaapattua lähetyksen vuonna 1977).USA:n armeijassa monet upseerit tietävät tämän, että näitä ydinaseita on kaapattu jopa ydinaseiden testauksien yhteydessä.

Mutta koska tämä tieto ei mene perille edes presidenteille, joilta puuttuvat siihen tarvittavat turvaluokitukset. Niin tästä syystä nämä hullut psykopaatit haaveilevat edelleen tästä suurvaltojen välisestä ydinsodasta.Tästä on ihan pidetty julkisiakin konferensseja joissa on kerrottu tämä, että kuinka ufot ovat takavarikoineet USA:n armeijankin ydinohjuksia.

Vaikka nyt useat lehdet herkuttelevat tällä mahdollisella USA:n ja Venäjän välisellä ydinsota-otsikoilla, niin tämä skenaario ei toteudu tällä planeetalla ikinä. Joten tämä johtaa vääjäämättä siihen, että nämä Rothshildienkin pankkisuvun mr. Burns (Jacob de Rothschild) joutuu raivokohtauksien siivittämänä keksimään lisää juonia tämän planeetan tuhoamiseen kun kerta ydinaseet eivät siihen suunnitelmaan toimi. Se ei nyt varmaan ketään lohduta, että nämä Dracojen liskot ovat jo ennen tänne Tellukselle tuloaan onnistuneet tuhoamaan Rigelin, Zeta Reticuli I, II, sekä Orionin noilla aiemmilla sodillaan.Rothschildien verilinja on peräisin juuri näiltä Draco-liskoilta ja myös Englannin kuningashuoneen verilinja kuuluu samaan verilinjaan.

Dracot näyttävät luonnossa tuollaiselta käärmemäisiltä ja heillä on myös hyvin käärmemäinen iho.

Draco on yksi liskohumanoidien rotu, jonka alkuperä on Dracojen planeetalta. 

He ovat aina olleet negatiivisena avaruurotuna hyvin voimakastahtoisia ja pyrkineet aina alistamaan jokaisen planeetan jonne ovat tulleet.

Tällä selittyy myös se, että miksi edelleen USA:lla on niin voimakas tarve toimia agressiivisena maailmanpoliisina. Vaikka se maailmanpoliisi on geopoliittisesti koko tämän ajan ollut tämä Rothschildien mafiasuku, joka jakaa käskyjä näille USA:n armeijankin siviilien murhaajille. 

Tämän pankkiiririkollisen eliitin uskonto on satanismi ja Lucifer on yksi heidän palvomansa okkultistinen jumala. Mutta he palvovat myös Moolokia, joka oli Israelin alueella Vanhan Testamentin aikana palvottu okkultistinen jumala, jolle Foinikialaiset uhrasivat lapsia. 

Illuminatin porukka uhraa edelleen lapsia Moolokille mm. joka vuoden heinäkuussa San Franciscossa järjestettävässä Bohemian Grovessa.

Näillä Sortajilla on kuitenkin heikkous numero 1 ja se on rakkaus

Mutta näillä ihmiskunnan ja Tellus-planeetan sortajilla on kuitenkin heikkous numero 1 ja se on rakkaus.

He eivät nimittäin kestä tätä valon voimaa, joka myös rakkautena tunnetaan.

Varsinkin tämä negatiivinen liskorotu ei kestä tätä lisääntyvää valoa, jonka johdosta he pyrkivät tekemään kaikkensa jottei tämä valo pääsisi tällä planeetalla lisääntymään.

Siitä syystä he pyrkivät sotimalla ja terrorismilla lisäämään pelkoa, jotta sillä keinoin he saisivat imettyä tuota pelkoenergiaa ja vihaa itseensä.

He kun saavat itsensä mukaan voimaa tuolla lapsia murhaamalla ja heidän verta juomallaan jne. 

Kuitenkin kaikella tällaisella sairaalla satanismilla on tuhoisa loppu ja kaikki tämän rikollisen okkultistitouhun loppu tulee päättymään vielä aikanaan. Sillä lopulta kun valon voima taittaa tämän pimeyden yli, niin tämä planeetta värähtelee lopulta jo sellaisilla taajuuksilla, ettei tänne enää tämä satanistien ihailema pimeys enää yllä.

On silti selvää, että jokainen joka on saanut selville näiden ihmiskunnan suurimpien rikollisten teot kokee tuon vihan ja pelon tunteen, joka on luonnollinen seuraus mm. siitä, että tuntee tulleensa näiden samojen rikollisten huijaamaksi.

Koska nämä samat rikolliset omistavat myös valtamedian, jolla he kontrolloivat massamedian kautta ihmisten ajatuksia. Mutta se ei ole edes mikään valtamedia vaan se on valemedia.

Mutta jos joku taas puhuukin totta, niin se on taas tämän eliitin mukaan valetta ja valemediaa.

Kaiken he kääntävät toisinpäin ja yleensä kaikki mitä he sanovat, niin onkin sitä jos sen kääntää toisinpäin.

Joten näiden psykopaattien kanssa on silloin osattava eri maiden kuten vaikka nyt Unkarin pelattava oikeilla keinoilla. Lähde: http://www.timesofisrael.com/israeli-minister-the-time-has-come-to-assassinate-assad/

http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/1973-america-russia-almost-fought-nuclear-war-over-syria-25340