http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 24. huhtikuuta 2018

Sinivalkoinen sumutus alkoi CIA:n säestämänäNyt tämä Sinivalkoinen sumutus alkoi CIA:n säestämänä josta täällä jo aiemmin kerroimme, mikä tulee johtamaan koko näiden sini-hattivattien hajoamiseen. Sillä ei nämä edustajat ole niin hulluja, että aikoisivat lähteä jollain marginaalipuolueella ehdolle tuleviin vaaleihin.

Nyt tämä Kaj Turusen loikkaus Kokoomukseen aloitti nyt tämän sarjan Sinivalkoisessa sumutuksessa.

Sinivalkoiset ovat olleet Perussuomalaisen puolueen hajoittamisoperaatio jonka ohjeistus on tullut täysin puolueen ulkopuolelta ja määräys on tullut suoraan CIA:lta.

Koska Perussuomalaiset perustettiin alunperin juuri CIA:n kontrolloimaksi valeoppositioksi Suomeen ja lopulta kun tämä puolue oli määrä laittaa ns. lihoksi, niin Soini painostettiin tuon n. parinkymmenen muun Perussuomalaisen edustajan kanssa loikkaamaan ulos 2017 kesäkuussa.

Turunen Kiistää että lähestyvillä vaaleilla ja surkealla sinisten kannatuksella olisi mitään tekemistä asian kanssa

Poliitikoille tutulla valehtelulla Turunen kommentoi Iltalehdelle, ettei lähestyvillä vaaleilla ja sinisten surkealla kannatuksella olisi mitään tekemistä asian kanssa.

Turunen ei vaan uskalla myöntää, ettei hän halua menettää jo saavutettua hillotolppaa joka ei enää olisi mahdollinen sinivalkoisessa puolueessa jonka kannatuslukemat ovat heikot.


Lisää loikkauksia luvassa ennen kesää

Merkit viittaavat selvästi siihen, että seuraavaksi näitä loikkauksia tulee tapahtumaan jo ennen kesää sitä tahtia ettei lopulta kesäkuussa sinivalkoisen puoluekokouksessa ole enää kuin puheenjohtaja ja pari muuta jämäedustajaa. 


Puolustusministeri Jussi Niinistöllä on jo hinku loikata Kokoomukseen ja kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho hamuaa myös hillotolppa virkaa eikä tule jäämään sinivalkoisiin. Mutta Simon Elo hamuaa myös Kokoomukseen ja hänenkin tuleva loikkaaminen on jo Kokoomuspuolueen johdon ydinryhmän tiedossa.

Lopulta kun nämä sinivalkoiset hiljenevät tulevien vaalien alla niin tämä CIA:n sumutusoperaatio saadaan todennäköisesti pakettiin jo tämän vuoden kesäkuussa.


Timo Soini ilmoittaa vasta tämän vuoden kesäkuussa tuon Lontoolaisen pankkialan suojavirkansa, jonka hän sai palkkiovirkana Perussuomalaisten valeoppositiojohtajan ansioituneesta työstä.

Hän kusetti äänestäjiä menestyksekkäästi vuodesta toiseen Perussuomalaisten oppositiokausina ja CIA palkitsee hänet Lontoolaisen sijoituspankin varapääjohtajan pestillä.

Soinin lisäksi näitä poliittisia palkkiovirkoja voi olla vielä luvassa muillekin ex Persuille kuten Jussi Niinistölle. Sillä näistä Soinin hännystelijöistä osa on liikenteessä vain näiden hillotolppavirkojen vuoksi.

Mutta sinivalkoinen sumutus jatkuu ja suurin osa kansasta ei ymmärrä mitä näissä poliittisissa kulisseissa oikein touhutaan äänestäjien harhauttamiseksi.

CIA:lla on nyt kiire jo valmistella tulevien vaalien voittoa keskustalle ja miksi mm. Sipilä ilmoitti etukäteen, että "voitamme vaalit". Asiahan kun menee niin, että nämä vaalivoittajat kuten Kokoomuksen edelliset vaalivoitot järjestettiin kaikki CIA:lta. Suomalaisten äänestäjien ääniä ei siis laskettu ja näin toimii suomalainen demokratia, että kannattaa siis äänestää ?

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on sekaantunut Suomen lisäksi lukuisten muidenkin Euroopan EU-maiden vaaleihin ja politiikkaan. Koska nämä yksityisomisteiset sijoituspankit käytännössä omistavat näiden maiden valtamonopolin, koska nämä pankit lainaavat itse painamaansa rahaa näille valtioille rahamonopolina.

Joten kun näillä maailman rikkaimmilla pankkisuvuilla on rahamonopoli käsissään, niin he voivat sen avulla kyykyttää lukuisia valtioita sekä ostaa Suomeenkin haluamansa kansanedustajat ja varmistaa korruptoimalla heidät, että tämän maan epädemokraattinen politiikka jatkuu vuodesta toiseen.

Mutta tämä ei parannu sillä, että luotat tähän korruptoituneeseen Suomen ääntenlaskujärjestelmään. Vaan se paranee vasta siinä vaiheessa kun tässä maassa ollaan henkisesti riittävän kypsiä lopettaa tämä ainainen poliittinen piilo-korruptio.

Kaikki tämä nykyinen aktiivimalli politiikka jossa pyritään eliminoimaan vähätuloiset on tätä CIA:n jenkkikonsulttien sanelemaan linjaa, jota täällä Suomessa ajetaan näiden jenkkien määräyksestä eteenpäin.

Vähäosaisten ja pienituloisten sekä sairaiden ihmisten eliminointi kuuluu tähän eliitin ajaman uuden maailmanjärjestyksen agendaan ja siksi tätä köyhien tappo politiikkaa ajetaan Sipilänkin hallituksen jälkeisessä hallinnossa eteenpäin.

Eli siis näitä korruptoituneita ministereitä ja hallinnon virkamiehiä ei kiinnosta Suomen kansalaisten hätä. Koska psykopaateilta puuttuu muutenkin koko empatiakyky ja hän voi ainoastaan teeskennellä olevansa vaikka järkyttynyt kun jossain päin maailmaa tapahtuu joku terroriteko ja toistaa tämän pateettisen lauseen englanniksi joka kerta kun jossain päin tusahtaa.

Kaiken tämän takana vaikuttaa näiden yksityisten pankkien agenda siitä, että ihminen on kone jonka määrä on tuottaa voittoa tälle pankit omistavalle eliitille.


Mutta jos taas oletkin jo herännyt tietoisella mielelläsi tämän kaiken keskeltä, etkä halua tukea tätä järjestelmää niin silloin eliitti lukee teidät järjestelmälle uhkaksi olevaksi ongelmaksi josta tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Tämän rahaeliitin mukaan kaikki intellektuellisuuteen tähtäävä itsenäinen ajattelu on myrkkyä joka tulee kitkeä pois kaikkialta länsimaista. Joten sitä varten on sitten televisio sekä muu elokuvaviihde, jonka määrä on taas turruttaa ihmisten mieli, etteivät he heräisi tämän kaiken kaaoksen ja kiireen keskellä.

Lähde: Iltasanomat