http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 30. maaliskuuta 2018

Venäläisliikemies kyseenalaisti myrkytysskandaalin - Joutui lähtemään pakoon maan alle


Venäläinen liikemies Sergey Kapchuk (45) väitti äsken julkisuudessa, että Britannian myrkytys-skandaalin takana on Iso-Britannian tiedustelupalvelu. 

Nyt Kapchuk joutui lähtemään tämän ulosulon jälkeen maanpakoon ja on paennut maan alle jonnekin Eurooppaan kahden henkivartijansa kanssa. Hänen väitetään pelkäävän nyt henkensä puolesta ja uskoo Britannian tiedustelupalvelun olevan hänen kintereillään sekä suunnittelevan nyt jotain hänen pään menoksi.

Kapchuk tosin pakeni aikanaan Venäjältä Britanniaan kun häntä epäiltiin laajassa huijausoikeudenkäynnissä osallisuudesta suuriin petoksiin.

Britannian lehdistö käänsi tapauksen toisinpäin

Britannian lehdistö taas käänsi asian toisinpäin ja väittää Kapchukin olevan Putinin tappolistalla. Vaikka Kapchuk kertoo tässä Mirror-lehdelle antamassaan haastattelussa ettei hän usko Venäjän FSB:n olevan hänen perässään. 

Hän jopa toteaa, että tuntisi Venäjällä olonsa paljon turvallisemmaksi. 

Mutta hän vielä lisää perään, että uskoo Britannian tiedustelupalvelun suunnittelevan nyt jotain provokaatiota.

Kapchuk vielä kertoi henkensä olevan nyt vaarassa Britannian tiedustelupalvelun takia ja heti tämän ulostulon jälkeen hänen kaikki pankkitilinsä ja luottokorttinsa suljettiin.

Britannian tiedustelupalvelu on myrkytysskandaalin takana 

Jos katsoo julkisuudessa näitä viime viikkojen tapahtumia niin näkee selvästi, että missä päin tämän Britannian myrkytysskandaalin pääsyyllinen on. Sillä jos jo Julian Assange ehti kyseenalaistaa tämän myrkytysskandaalin ja sitten Britannian hallitus katkaisi hänen Ecuadorin Lontoon suurlähetystön nettiyhteyden kostoksi.

Jos vielä tähän perään tämä Venäläinen liikemies Sergey Kapchuk esittää julkisesti epäilevänsä, että Britannian tiedustelupalvelu on tämän myrkytysskandaalin takana. Jonka jälkeen Kapchuk joutuu lähtemään Englannista maan pakoon Eurooppaan. 

Britannian tiedustelupalvelut Mi5 ja Mi6 saivat jo paljon aiemmin salaisen toimeksiannon, että suhteet Venäjään täytyisi kiristää takaisin kauppasaarron asteelle ja sitä varten he suunnittelivat tämän Salisburyn myrkytysskandaalin. 

Sergei Skripal valikoitui sopivaksi uhriksi koska hän toimi Mi6:ssa kaksoisagenttina. Koska hän luovutti myös samaan aikaan tietoja Venäjän tiedustelulle. 

Joten nyt Britannian tiedustelupalvelu ensin myrkytti Skripalin ja tämän tyttären, jonka jälkeen teki sitten tästä myrkytyksestä kansainvälisen tason ulkopoliittisen skandaalin josta syytettiin välittömästi Venäjää ilman todisteita.


Skripal oli vielä helppo ottaa kohteeksi koska hänellä oli jo valmiistaan huonot välit Venäjän hallinnon kanssa. Koska hänet oli jo aiemmin tuomittu Venäjällä maanpetoksesta vankeuteen vuonna 2004.

Skripal tosiaan oli Mi6 salainen agentti, joka toimi Britanniassa koodinimellä Forthwind ja toimitti Moskovan salaisuuksia Britanniaan useita vuosia.

Mutta taas Helsingin Sanomien mukaan hän oli vain rauhallinen sotilastiedustelun jättänyt mies, joka grillasi Britanniassa makkaraa puutarhassaan kun hänet yritettiin myrkyttää

Tässä on pieni ero siitä miten valemediassa harhautetaan uutistenlukijalta faktat pois ja keskitytään heti epäolennaisuuksiin. 

Mutta täytyy myös muistaa, että nämä Helsingin Sanomille työskentelevät politrukki toimittajat ovat enemmissä määrin CIA:n lahjomia ja sieltä heitä painostetaan kirjoittamaan tuota propagandaa tuohon Suomen Pravdaan (HS). 

Nyt kun tämä Sergey Kapchuk pakenee henkensä edestä Euroopassa maan alla, niin Helsingin Sanomien tai näiden muiden Sanomamedian iltapäivälehtien toimitusta ei voisi vähempää kiinnostaa tällaiset oikeat uutiset. 

Vaikka nyt Britannian valemedia yrittääkin antaa sellaista kuvaa uutislukijoille, että tämä Kapchuk olisi Putinin tappolistalla. Niin kuitenkin tämä Kapchuk on itse kertonut epäilevänsä, että Britannian tiedustelupalvelu olisi hänen kintereillään. Joten tässä nähdään taas tämä valemedian propaganda joka isketään vain sen takia, että sillä saataisiin jälleen tämä Venäjään kohdistunut vihamielisyys kasvamaan.


Syytä Venäjää nappula on käytössä joka Nato-EU maassa

Jos olette huomanneet tämän, että kuinka nyt jokaisessa NATO-EU maassa on käytössä tämä "syytä Venäjää" nappula/kortti, joka vedetään aina esiin tietyin ajoin.

Tämän tarkoituksena on saada aikaan Euroopassa lisääntyvää Venäjään kohdistuvaa vihaa, jota kolmatta maailmansotaa kulisseissa valmisteleva eliitti haluaa saada aikaan tuon sotakonfliktin Euroopan tulevan liittovaltion armeijan ja Venäjän välille.

Euroopan geopolitiikkaa ohjataan kenraalikabineteissa

Koska tätä Euroopan geopolitiikkaa ohjataan salaisissa kenraalikabineteissa ja nämä NATO:n korruptiokenraalit ovat miltei kaikki CIA:n lahjomia. Niin tämän vuoksi muut NATO-maat joutuvat menemään näiden sotahullujen psykopaattien pillin mukaan.

Venäjä pakotteetkin ovat näiden samojen korruptiokenraalien ja heidän lahjomien pankkiirien päähänpisto saada horjutettua Venäjän taloutta.

90-luvun lopussa nämä muutamat Wall Streetin sijoituspankkiirit saivat päähänsä pankkiiri Edmon Safran johdolla, että kuinka he voisivat kaapata Venäjän valtion varat omiin käsiinsä. 

Siihen tarvittaisiin vain sopiva nukkejohtaja, joka työskentelisikin heille ja tähän tehtävään he saivat suostuteltua Boris Berezovskyn, joka oli tuolloin vaikutusvaltainen oligarkki Venäjällä.

Berezovski ilmoitettiin sitten tulevaan presidenttikissaan mukaan ja Boris Jeltsinkin saatiin eroamaan virastaan kun tämä Safran jengi soitti hänelle ja tarjosi Duuman kunnostukseen 7 miljardia dollaria lainaa. 

Mutta sitten kun rahat tulivat Venäjälle niin ne kierrätettiin erään Bank of New York nimisen rahanpesupankin kautta. Jonka jälkeen Safran jengi soitti Jeltsinille ja kiristi häntä, että häntä voitaisiin kohta syyttää rahanpesusta. 

Mutta sitten sanoivat Jeltsinille, että pääset pälkähästä jos vain eroat nyt vallasta ja Jeltsin totteli määräystä ja antoi eropyyntönsä joulukuussa 1999

Mutta tämä Wall Streetin kasaarijuutalaisten pankkiirien juoni ei kuitenkaan toteutunut, koska muuan Putin tuli ja voitti pressavaalit.

Tästä vielä seurasi se, että tämän vallankaappausjuonen pääarkitehti Safra joutui lähtemään maanpakoon ja kuoli lopulta vuonna 1999 joulukuussa tulipalossa Monacossa.

Berezovski joutui myös Putinin hallinnon kanssa ongelmiin ja kun häntä alettiin epäilemään talousrikoksista niin maa poltti myös hänenkin jalkojensa alla ja mies pakeni Lontooseen.  


Lähteet: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/russian-businessman-on-vladimir-putin-12238329

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-businessman-assassination-next-sergei-kapchuk-tv-rain-interview-sergei-skripal-poisoning-a8257216.html