http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Ilja Janitskin lennätetään vankilennolla Suomeen KRP:n miesten toimesta


Andorran korkein oikeus päätti tänään, että Ilja Janitskin luovutetaan Suomeen.

KRP lähettää miehet hakemaan

Suomen keskusrikospoliisi (KRP) lähettää miehet hakemaan hänet Andorrasta ja luovutus pitäisi hoitaa 30 vuorokauden aikana, tai muuten hän pääsee vapaaksi.

Ottaen huomioon sen, ettei Janitskinia olla vielä syytetty yhtään mistään ja hän on silti joutunut lusimaan 2017 elokuusta lähtien Andorran vankilassa ja lopun ajan valvotussa kotiarestissa Andorran kodissaan.

Tämän jälkeen hänen olinpaikkansa pyritään tod. pitämään julkisuudelta salassa KRP:n toimesta.

Hänelle todennäköisesti suunnitellaan Jari Aarnion kaltaista kopitusta, jossa häntä pidetään tutkintavankeudessa vuoden päivät Vantaan tutkintavankilassa, jona aikana poliisi ei tutki mitään.

Janitskinin Suomeen luovutuksen johdosta kuitenkin Helsinki-Vantaan lentoasemalle kaavaillaan jo nyt suomalaisten aktivistien vastaanottokomiteaa. Koska valemedian hyeenat ovat kuitenkin paikalla laajojen paparazziensa kanssa. Varsinkin valemedian joukot suorastaan juhlivat tätä Janitskinin Suomeen luovutusta isoissa otsikoissa tänään, joka kuvastaa tuota oikeistolaisen ja läpimädän eliitin vihaa näitä Suomen korruptoituneen hallinnon toimesta vainottuja toisinajattelijoita kohtaan.

Iljalla on vielä EIT-kortti käyttämättä

Toisaalta Iljalla on vielä tämä EIT-kortti käyttämättä, eli Euroopan ihmisoikeustuomioistuin. 

Mutta useiden tietojen mukaan viime vuosina Suomessa istuu sellainen viranomainen päättämässä näiden EIT-tapausten käsittelystä, että siellä oikeuden saaminen on enää yhtä todennäköistä kuin voittaa KENO:ssa päävoitto.

Se on erittäin valitettavaa, että EIT:n oikeusastekin on päästy mädättämään tuolle tasolle, että Suomen puolelta näistä prosesseista vastaakin joku Demla ry:n mädättämä virkamies. Vaikka toisaalta viime vuosina Suomessa kaikki poliittisesti vainotut toisinajattelijat ovat todellakin kaikki lainsuojattomia. 

Tämän jopa todisti eilen videodokumentoija Olli Heikkilä, joka teljettiin Tampereen poliisitalon putkaan sen seurauksena kun hän oli hakemassa tuosta muutama vuorokausi aiemmin Tampereella järjestetyn mielenosoituksen pidätysdokumentteja itsestään

Suomen läpimätä hallinto saa vielä tällä Janitskinin julkisella vainonnalla todella paljon huonoa imagotappiota itselleen maailmalla. Mutta ehkä näiden valtioneuvoston nutipäiden mielestä meillä täytyy Suomessa olla se yksi varoittava esimerkki julkisena valtiovallan vainottuna ja kidutettuna toisinajattelijana, jotta muut suomalaiset potentiaaliset kapinoitsijat saataisiin peloteltua hiljaiseksi.

Mutta nämä valtioneuvoston maanpetturit eivät ymmärrä sitä, että tällä he vaan saavatkin aikaan käänteisen ilmiön, joka kasvattaa näiden fasistista valtiovaltaa vastaan kapinoistijoiden määrää. Koska aina kun yhtä vastaan hyökätään, niin herää sata muuta aktivistia lähtemään samalle vapaustaistelijan tielle.

Vapaustaistelu nykyajan Suomessa ei ole mitään muuta kuin sitä, että joku uskaltaa uhrata vaikka itsensä ja tulevaisuutensa Suomen ihmisoikeuksien puolesta. Joten tämä Ilja Janitskinin rooli tässä suhteessa on myös sellainen, että vain harvat siihen oikeasti pystyisivät ja uskaltaisivat koska enemmistö olisi kuitenkin sellaisia pelkuerita, etteivät he uskaltaisi lähteä tuolle tielle.

Suomen korruptoitunut hallinto haluaa nyt poliittisesti ristiinnaulita Ilja Janitskinin ja tuoda hänet seuraavaksi Suomeen KRP:n miesten hakemana. Sitten teljetä Vantaan tutkintavankilaan useiksi vuosiksi odottamaan ajatusrikosoikeudenkäyntejä.

Iljan vainon takana vaikuttaa myös USA:n suurlähetystöstä tuleva painostus, joka tulee CIA:lta.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on ollut äärimmäisen huolissaan MV-lehden (nyk. MV-media) tuottaman sisällön vaikutuksista suomalaisiin. Koska se saa suomalaisten silmät avattua ja luo näin toisinajattelijoiden vastavoiman tätä korruptoitunutta Suomen hallintoa vastaan.

Kysymys on loppupeleissä vain siitä, että saako tämä Suomen väestö päättää omista asioistaan vai ei. Mutta tämä korruptoitunut hallinto yrittää pitää kynsin ja hampain kiinni tuosta 1500-luvun feodaalisesta valtiosta, jossa kansalaiset on alistettu korruptoituneen hallinnon ylivallan alle. Kun taas nämä tuota vanhaa ja kansaa sortavaa valtiojärjestelmää vastaan kapinoitsijat aikovat vapaustaistelijoina murtaa tuon järjestelmän.

Jari Aarniolla ei ollut faniryhmiä tai tällaisia laajempia tukijoita. Mutta Ilja Janitskinin tukena on lukuisia suomalaisia, jotka ovat valmiita jopa osoittamaan mieltä tästä Janitskinin ihmisvainosta ja tulevatkin.


Oikeutta Ilja Janitskinille 


Lähteet: https://mvlehti.net/2018/03/21/ilja-on-linnassa/

https://mvlehti.net/2018/03/21/ilja-luovutetaan-katso-nykyisen-paatoimittajan-tunnelmat/

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803212200826840_ul.shtml

https://mvlehti.net/2018/03/21/iljan-tuomiopaiva-tuli/