http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Suomen valemedia on jo haudannut Patrian Uganda-kohunSuomen valemedia on jo haudannut Patrian Uganda-kohun ja vaikka tämä tapauksen selvittäminen on edelleen kesken.

Koko jutun poliittinen arkuus tulee siitä, että tämä Suomalainen asevalmistaja Patria käräytti jo tässä itsensä hyvin todennäköisestä aseiden salakuljetuksesta Ugandaan.

Koska tämä Ugandan pääkaupungissa Kampalassa helmikuussa myrkyttämällä murhattu suomalaiskonsultti oli saanut lehdistön tietojen mukaan jo Patrialta aseiden markkinointiluvan Ugandaan ja tästä juuri Patria älähti.

Se koira älähtää jonne kalikka ensimmäisenä kalahtaa ja tässä asiassa se oli tuo aseiden markkinoinnin hyväksyntä Patrian johdolta. 

Patrialla kun ei edelleenkään ole mitään julkista asevientisopimusta Ugandaan, koska maan ihmisoikeustilanteet ovat niin huonot. Joten ne eivät sen vuoksi kansainvälisten sopimusten alla sovi. Mutta salakuljetus onkin sitten eri bisnes johon myös Suomalainen Kemira osallistui myös 80-luvun Irakin sodan aikoihin.

Mutta tämän Ugandassa myrkyttämällä murhatun suomalaiskonsultti Tuomas Teräsvuoren poliittisen murhan motiivit taisivat kuitenkin olla siinä, että koska Patria oli tod.  astunut Ugandassa erään jenkkiläisen paikallisilla asemarkkinoilla toimivan asevalmistajan (tod. Lockeed Martin) varpaille. Joten silloin heidän tämä Ugandaan Patrian lähettämä diileri joutuikin Amerikan tiedustelupalvelun CIA:n tappolistalle ja se koitui lopulta tämän Teräsvuoren kohtaloksi.

Se on kuitenkin yllättävää, että miten samassa matkaseurueessa ollut ex ministeri Suvi Lindén ei taas joutunut tämän samanlaisen myrkytyksen kohteeksi. Eli suojeltiinko häntä tässä Patrian konsultin myrkytysoperaatiossa ? 

Tuomas Teräsvuoren myrkytysoperaatio tehtiin Pearl of Africa hotellissa yöllä heti sen jälkeen kun hän oli buukannut sieltä itselleen huoneen ja mennyt sinne sisälle tämän Afrikkalaisen naisystävänsä Faridahin kanssa.

Yön aikana Faridah käväisi jossain kahden tunnin ajan ja palasi sen jälkeen takaisin hotellihuoneeseen, jossa hän asetteli kokaiinin pöydälle lavastustarkoituksessa. Mutta paikallisille tiedotusvälineille kerrottiin kuolleen miehen suusta löytyneen hyönteismyrkkyä.

Ugandan tiedustelupalvelu kertoi myös, että kuinka tämän hotellin turvakameranauhoja oli peukaloitu. Eli sieltä leikattiin pois juuri tämä kohta kun tuosta hotellihuoneesta poistui tämä naishenkilö jonnekin yön aikana n. kahden tunnin ajaksi ja palasi sinne tuon jälkeen uudelleen.

Hollantilainen NxtV-sijoitusyhtiö hoitaa aseiden salakuljetukset Ugandaan ? 

Kun mediassa oli tämän Uganda kohun aikana jo juttua tästä Hollantilaisesta sijoitusalan yhtiöstä, jonka osakas ex ministeri Suvi Lindén on. 

Niin kun tämä kyseinen sijoitusyhtiö (NxtV) oli jo ostanut Patrian vierestä entisen ilmasotakoulun tilat niin tämä liittyy jollain tavalla selvästi näihin Uganda hommiin.

Eli hoitaako tämä Hollantilainen sijoitusalan yhtiö aseiden salakuljetuksia Ugandaan ?

Patrian yritysjohto älähti jo siitä, että joku oli vuotanut julkisuuteen lehdistölle sen tiedon, että tälle Ugandassa murhatulle suomalaismiehelle oli jo Patrian yhtiön johto antanut aseiden markkinointiluvan Ugandaan. 

Virallisesti Patrialla ei ole diilejä Ugandaan. Mutta tämä minkä vuoksi Patrialla ärähtettiin johtui siitä, että tämä aseiden salakuljetusvyyhti Ugandaan paljastui nyt mediassa tuon osalta.

Tämä Patria Oyj:n harjoittama valmistamiensa panssariajoneuvojen salakuljetus ulkomaille on aina verotonta kaupankäyntiä josta ei kilahda valtiolle vuodessa senttiäkään. 

Joten tämä kaikki veropetoksellinen hyöty menee mm. näiden Patria Oyj:n rikkaimpien osakkeenomistajien sikaoptioiden rahoittamiseen. Mutta suurin osa tästä pimeästä asediilivoitosta laitetaan ohi yrityskirjanpidon mm. Sveitsin yksityisille pankkitileille joita myös Patrialla on käytössään.

Koska Patria on Ugandassa harjoittanut aseiden salakuljetusdiilejä niin siihen on myös kuulunut maan tiedustelupalvelun johdon lahjontaa ja tästä syystä Lindén ja Teräsvuori joutuivat siellä tekemisiin maan turvallisuuspalvelu ISO:n kanssa.

Lindén ei edelleenkään suostu keskustelemaan tästä Ugandan tapauksesta julkisuudessa koska ei uskalla puhua näistä Patrian salakuljetuskuvioista, joihin tämä hollantilainen NxtV-sijoitusyhtiö liittyy.


Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-10086418 

MTV3 uutiset