http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 29. maaliskuuta 2018

Perussuomalaisten tulevaisuus on enää kiinni CIA:n jatko-rahoituksestaPerussuomalaisten tulevaisuus on enää kiinni CIA:n jatko-rahoituksesta. Koska tulevien vuosien aikana Perussuomalaisista Sininen Tulevaisuus nimisen puolueen perustajat tulevat loikkaamaan kaikki Keskustaan ja Kokoomukseen. Simon Elo loikkaa Kokoomukseen ja Sampo Terho Keskustaan jne. Näin ollen lopussa selviääkin se, että tämä Sininen Tulevaisuus puolue olikin pelkkä Perussuomalaisten puolueen hajoittamishanke jonka takana oli Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA. 

Se vaan on mysteeri, että kuinka monta tuhatta euroa näille loikkareille maksettiin lahjuksia Perussuomalaisista eroamisesta ? 

Perussuomalaiset kun oli siitä lähtien CIA:n valeoppositio kun ex puheenjohtaja Timo Soini kävi hakemassa Persuille Yhdysvalloista salaisen CIA:n rahoituksen.

Myös tästä CIA-rahoituksesta on peräisin tämä Soinin käyttämä hillotolppa sana

Nythän Soini varmisti itselleen suuremman hillotolpan Lontoolaisessa sijoituspankissa, jonka suojaviran aikoo julkistaa vasta tämän vuoden kesäkuussa Sininen Tulevaisuus puolueen puoluekokouksessa. Vaikka tämä hänen suojavirkansa vuoti jo julkisuuteen viime vuonna.