http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Sauli Niinistö on naimisissa kummityttönsä kanssa


Tiesitkö sitä, että Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on naimisissa kummityttönsä Jenni Haukion kanssa ja Suomen laki käsittää tuollaisen suhteen insestiksi.

Vaikka julkisuudessa Niinistön ja Haukion väitetään tutustuneen 2008-2009 vuosina ja pitäneen suhteensa ensin salassa. 

Mutta tämä ei kyllä pidä paikkaansa, sillä Niinistö tapasi Haukion jo silloin kun tämä nainen oli heidän perhetuttunsa ollessaan alle yksi vuotias.

Suomen laki ja kirkon kummivanhempien vala pitää sisällään seuraavan asian;  

"Kummi ei saa olla seksisuhteessa kummilapseensa".

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio olivat siis sukulaisia jo ennen kuin pappi vihki heidät avioliittoon.

Ensimmäisen avioliittonsa aikana Niinistö piti vaimoaan henkisessä paineessa, jonka seurauksena hänen vaimonsa teki lopulta itsemurhan ajamalla autolla toista ajoneuvoa päin. Mutta koska tätä tapausta ja Niinistön psykopaatin mainetta ei saanut tuoda julki, niin tämän vuoksi tämän kolarin todellisia taustoja ei uskallettu kertoa medialle.

Sen sijaan Niinistö käytti vaimonsa Marja-Leenan kuolemaa sikamaisesti hyväkseen keräämällä säälipisteitä Suomen mediassa esittämällä tästä jotain nyyhkytarinaa.

Sauli Niinistö ja vaimonsa Marja-Leena hoitivat Jenni Haukiota, kun tämä oli jo alle yksivuotias lapsi. Insesti suhde Jenniin alkoi tiettävästi jo näinä varhaisina vuosina. Mutta näissä rikkaissa fasisti suvuissa insesti on enemmän sääntö kuin poikkeus ja Sauli Niinistö ei tässä suhteessa tee minkäänlaista pesäeroa tuon suhteen.


Kuvitelkaa nyt jos vaikka Suomen Kuvalehti alkaisi kirjoittamaan tästä Presidentti Niinistön vaijetusta asiasta, niin se sinetöisi Saulin presidentin uran suoraan siihen ja mies joutuisi eroamaan julkisen painostuksen alla. 

Tämähän aiheuttaisi lopulta julkisen insesti ja seksiskandaalin sekä maailmalla kuultaisiin kuinka Suomen presidentti on pedofiili ja on naimisissa sukulaistyttönsä kanssa.

Tästä Tasavallan presidentin insesti historiasta on toistaiseksi kirjoittanut vain tämä blogisti, joka pitää tätä blogia nimeltä http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi


Mutta Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö ei ole ainoa poliitikko, joka on sortunut insestiin. Koska tämä alaikäisiin lapsiin sekaantuminen on hyvin tuttua touhua valtioneuvoston korkeammilla virkamiestasoilla. 

Hyvin usein nämä lukuisat rikkaat ja poliittisesti vaikutusvaltaiset suvut ovat täynnä näitä varakkaita pedofiileja, jotka raiskaavat sukujensa alaikäisiä lapsia.

Mutta poliisihallitus ei tee tälle ongelmalle mitään, koska siellä poliisihaliltuksen korkeimmassa poliisijohdossa istuu myös muutamia pedofiileja. 

Pedofilia kun on Suomen korruptoituneessa hallinnossa näiden kierojen poliitikkojen luontaisetu ja tunnetusti näistä eduista ei suostuta mistään hinnasta luopumaan.


Poliittisesti vaikutusvaltaiset pedofiiliringit toimivat kaikissa Suomen suurkaupungeissa

Vielä tämä erityisen tabu on se, että kuinka näitä poliittisesti vaikutusvaltaisia pedofiili-rinkejä toimii Helsingin lisäksi Turussa, Jyväskylässä ja tuolla poliittisen lestamafian Oulussa. Jälkimmäisestähän kaupungista on tämä meidän pääministerimme Juha Sipilä (kuvassa), jolla on myös yhteyksiä sinne.

Jos muutama suomalainen sanomalehti uskaltaisi alkaa kirjoittamaan näistä valtionpäämiestemme insesti historiasta. Niin sen jälkeen alkaisi Suomen hallinnossa putoamaan suuria päitä alas ja hyvin moni tunnettu poliitikko joutuisi eroamaan vallasta. 

Mutta koska myös poliisijohdossa istuu näitä pedofiileja, niin siksi tälle asialle ei olla täällä valmiita tekemään hallinto tasolla yhtään mitään. Vaan se on edelleen pelkkä vaijettu salaisuus, josta ei yhdelläkään pressikortin omaavalla toimittajalla ole oikeutta kirjoittaa yhteenkään valhemedian lehteen.


Sauli Niinistöllä on salattu rikoshistoria

Presidentti Sauli Niinistöllä on takanaan salattu rikoshistoria, johon kuuluu mm. lukuisia kavalluksia.

1.) Sauli Niinistöä ei aikanaan mm. käräytetty vaikka hän sotki jalkapalloliiton talouden ja velkoihin tuli hämärähommia.

syyteoikeus: törkeä kavallus, syyteoikeus voimassa


2.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki eduskunnan remontin budjetin ja rahoitukseen tuli hämärähommia.
syyteoikeus: törkeä kavallus, syyteoikeus voimassa

3.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se teki EU- valtionpetoksen rikoksen joka ei vanhene koskaan
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

4.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki oman vaalikampanjansa talouden ja rahoitukseen tuli ja jäi hämärähommia.
syyteoikeus: kavallus, syyteoikeus vanhentunut

5.) Niinistöä ei käräytetty vaikka se sortui haureuteen kummityttönsä Jenni Haukion kanssa jo silloin kun oli vielä naimisissa Marja-Leenan kanssa. Niinistö ei pyytänyt edes anteeksi vaikka pisti tanssiksi ja juhlan samantien kun oma äitinsä menehtyi. Ihmiset ovat Niinistölle pelkkää materiaa. 


Haukio on Niinistölle pelkkä escort- nainen esittelytilaisuuksiin, sekä suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon sekä psykopaatin mainetta. 

Haukiolle puolestaan Niinistö merkitsee vain rahaa ja mainosta. Mistään kristilliset arvot täyttävästä terveestä ja kunniallisesta avioliitosta ei tässä tapauksessa ole kysymys.

syyteoikeus: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, syyteoikeus vanhentunut


(rikos oli tapahtumien aikoina eri rikosnimikkeillä, kyseinen laki päivitettiin uuteen muotoon vasta 1992)

6.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se sotki Suomen puolueettomuuden vieraalla isäntämaasopimuksella ja pistäen pystyyn sotaharjoitukset, aikeisiimme Venäjää vastaan tuli hämärähommia.
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

7.) Niinistöä ei käräytetty vaikka se liitti Suomen ilmavoimat vieraan maan ilmatilan puolustajaksi ja vailla toimivaltuuksia, sotkien Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

8.) Sauli Niinistöä ei käräytetty vaikka se pyysi tänne salaa vieraan maan ilmavoimat, maavoimat, merivoimat harjoittelemaan Suomeen Venäjän vastaista sotaa ja vaikka toimivaltuuksiin, aikeisiin, Suomen puolueettomuuteen, sotilasmenoihin tuli hämärähommia.
syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene

9.) Isäntämaasopimus (MOU) on puhtaasti Sauli Niinistön käsialaa, lierona Niinistö kuitenkin ohjeisti Lindbergin allekirjoittaa paperi ja teki tästä sopimuksen syntipukin luikerren itse vastuusta. syyteoikeus: maanpetos, syyteoikeus ei vanhene


Lähteet: http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/2017/01/sauli-niinisto-ja-jenni-haukio-osa-48.html 

http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/2016/10/sauli-vainamo-niiniston-vaiettu.html 

http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=35477.0