http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Maailmankuulun tiedemiehen radiovierailu peruttiin mielipidevainon vuoksi


Teksti: Teemu Vehkala

Maailmankuulun tiedemiehen Richard Dawkinsin (kuvassa) olisi kuulunut esiintyä Kalifornialaisen KPFA:n radiokanavalla. Mutta radiovierailu peruttiin poliittisista syistä, koska vedottiin Dawkinsin syyllistyneen aiemmin vihapuheeseen hänen kritisoituaan islamin uskontoa.

Dawkins oli kutsuttu vieraaksi KPFA kanavan isännöimään tilaisuuteen puhumaan muistelmateoksestaan A Brief Candle in the Dark

Dawkins kertoo kritisoineensa islamin vastenmielistä naisvihaa sekä homofobiaa, mutta huomauttaa että on myös olevansa ahkera kristinuskon kriitikko. Mutta hänen tilaisuuksiaan ei olla koskaan peruttu tämän takia.


Mikä on saanut aikaan islaminuskon kritisoinnista kielletyn tabun ?

Suurin osa viime vuosien vihapuhe syytteistä on kohdistunut ylivoimaisesti vain niihin tapauksiin, jossa on kritisoitu islamin uskontoa.

Mutta tähän löytyy vielä täysin tarkempi syy, että miksi islamin uskontoa ei saa kritisoida. Sillä Sionistinen valtaeliitti pyrkii juuri islamin uskonnon avulla tuhoamaan koko Eurooppalaiset kansallisuudet sekä kansallisidentiteetit. Joten tähän Euroopan kulttuuri-identiteetin hajoittamishankkeeseen ei luonnollisestikaan silloin saa kohdistua yhtään epäilevää ääntä. Jonka vuoksi nämä kriittiset äänet on päätetty vaientaa tällä vihapuhe syytteillä.

Lähde: Verkkouutiset