http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 6. heinäkuuta 2017

Paavin neuvonantajalla huumehuuruiset homostelubileet


Paavi Franciscuksen neuonantaja kardinaalia Francesco Coccopalmierion piti vähän aikaa sitten kovaääniset bileet, jonka johdosta naapurit kutsuivat paikalle Vatikaanin poliisin.

Poliisin tultua paikalle asunnossa oli käynnissä täydet huumehuuruiset bileet ja Vatikaanin neuvonantaja homosteli muiden tuntemattomien miesten kanssa.

Vatikaanin poliisi toimitti asunnon omistajan sairaalaan ja nyt hän on tietojen mukaan italialaisessa luostarissa nuolemassa näppejään tästä skandaalista. Mutta New York postin mukaan Paavi on tapahtuneesta raivoissaan.

Homostelu on valtaeliitin sisällä tunnettua puuhaa ja sitä on harrastettu siellä ennenkin

Vaikka yleisesti ei luulisi varakkaiden liikemiesten vetävän toisia kakkoseen, mutta valitettavasti tällainen miesten välinen homostelu on näissä piireissä aika yleistä puuhaa.Sanoihan myös Teksasilainen Alex Jones siitä kuinka näki vuonna 2000 Bohemian Grovessa varakkaiden liikemiesten harrastavan homoseksiä tuolla San Franciscon metsässä.

Jones oli onnistunut soluttamaan itsensä vuoden 2000 Bohemian Groveen. Kun hän uskotteli heille olevansa joku Teksasilainen öljymiljonääri.Mutta myös USA:n ent. presidentti Richard Nixon totesi myös aikanaan tästä joka vuoden heinäkuussa järjestettävästä suljetusta varakkaiden liikemiesten Bohemian Groven kokoontumisesta. Että se olisi homoin ja iljettävin paikka ikinä mitä maa päällään kantaa. Tämä viittaisi siihen, että myös Nixon näki kuinka siellä nämä osallistujat tuikkasivat toisiaan kakkoseen.

Bohemian Grovessa on kerrottu myös olevan joka vuosi useita homoprostituoituja.Lähde: http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005280367.html