http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Jay Leno sai potkut NBC:ltä poliittisista syistäPitkään The Tonight Show -ohjelman juontajana vuodesta 1993 lähtien toiminut koomikko Jay Leno sai muutama vuosi sitten potkut ohjelmasta poliittisista syistä. 


Mies kun ei sattunut pitämään USA:n presidentti Barack Obamasta ja toi tätä esiin julkisesti. 


NBC televisiokanavan päätös potkia vielä pois juontaja, jonka ohjelmat olivat aiemminkin voittaneet kaikki kilpailijansa oli uskomaton. Varsinkin kun tilanne tuotiin huomattavasti vähemmän karismaa omaava koomikko Jimmy Fallon.  Vain pari vuotta myöhemmin itse USA:n presidentti Barack Obama oli vieraana Tonight Showssa viihteellisessä muodossa. 

Fallon siis laitettiin kuin nuolemaan Obaman takalistoa ja hän joutuu tekemään mitä tuottajat käskevät.


Vaikka Jay Leno oli myös itse viihdeteollisuuden eliitin suojissa sekä kuului myös joitain vuosia sitten pahamaineisen Bohemian Grove klubin kutsulistoille. Niin häneltä kuitenkin vedettiin tylysti matto alta täysin poliittisista syistä. Joka oli seurausta hänen NBC televisiokanavalla näytetyn Tonight Show ohjelmassa esitetyt Obama vitsit.

USA:n presidentti kun näyttelee amerikkalaisessa viihdeteollisuudessa poliittisen satiirin ulkopuolella olevaa hahmoa, jota ei ole lupa kenenkään edes koomikon lupa pilailla. Vaikka amerikan presidentti on myös tämän kulissien takana todellista valtaa pitävän eliitin sätkynukke. 

Mutta vaikka Jay Leno joutui ennenaikaiselle eläkkeelle vuonna 2014, niin mies oli jo siihen mennessä ehtinyt haalimaan yli miljoonien dollarien omaisuuden. Miehellä on kuuleman mukaan myös yli sadan auton kokoelma, joka ulottuu aina 1900-luvun alun antiikkiautoista 2000-luvun urheiluautoihin.


Lähteet: http://www.usmagazine.com/entertainment/news/jay-leno-on-leaving-the-tonight-show-its-not-my-decision-but-jimmy-fallon-makes-perfect-sense-2014251

https://www.truthorfiction.com/nbc-leno-obama/