http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 27. toukokuuta 2016

Kurvinen: Turun kaupungin maine ihmisoikeusrikoksia tärkeämpi
Juha Kurvinen kertoi kertoi uusimmat terveiset. Hänet uusimpien tietojen mukaan siirretään vasta ensi maanantaina ambulanssilla Kupittaalle A6-osastolle. Kurvinen perusti aiemmin Kupittaan osaston uhrien kanssa salaisen tukiryhmän, jolla on Facebookissa salainen oma ryhmä. He kävivät tapaamassa eduskunnassa Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Anderssonia kuudentoista Kupittaan osaston uhrin kanssa.

Siellä he tapasivat myös eduskunnan oikeusasiamiehen edustaja ja Kurvisen vasemmalla puolella oli suomen mielenterveysliiton lakimies. Niin sekään ei riittänyt siihen, että näitä ihmisoikeusrikoksia oltaisiin voitu vieläkään tutkia. 

Turun poliisi ei ole vieläkään Kurvisen mukaan suostunut tutkimaan Turun psykatrian pahamaineisinta osastoa A1-akuuttia, jossa nämä lukuisat ihmisoikeusrikokset tapahtuivat, joita Kurvinen oli itse aikanaan 2008-2011 vuosina todistamassa.

Anorektikon kimppuun oli myös hyökännyt eräs steroideja käyttänyt hoitaja, joka oli lyönyt tätä naista nyrkillä.

Kupittaan A1-osastolla joutuu Kurvisen mukaan pienistäkin asiasta kaikki potilaat eristysselliin. Puhuminen on myös kielletty tuolla osastolla Kurvisen mukaan. 

Aiemmin kun Kurvinen yritti puhua näistä Kupittaan A1-osaston jutuista, niin häntä ei missään uskottu, kunnes Iltalehden toimittaja uskalsi kirjoittaa tänä keväänä Kurvisen tapauksesta, josta Kupittaan osaston skandaali sai alkunsa ja johti poliisitutkintaan. 

Kurvisen mukaan poliisi ei ole tällä hetkellä kohdistanut tutkintaa A1-osastolle, vaan keskittää sen vain vanhuspsykiatrialla 2008-2011 vuosina tapahtuneisiin väärinkäytöksiin. 

  
Kurvisella on tälläkin hetkellä hallussaan lukuisten Kupittaan osastolla pahoinpideltyjen ja kaltoin kohdeltujen potilaiden dokumentit, jotka hän luovutti jo Valviralle, eduskunnan oikeusasiamiehelle sekä poliisille. 


Kurviselta on evätty oikeus nähdä häntä koskevat salaiset epikriisi-asiakirjat

Kurviselta on lisäksi evätty oikeus nähdä kaikki häntä koskevat salaiset epikriisi-asiakirjat, jotka ovat psykiatristen sairaanhoitohenkilökunnan DDR:mäiset havainnot taudin kuvasta ja kehittymisestä. 

Potilaita kun tarkkaillaan haukkana osastolla koko psykiatrisen pakkohoidon ajan ja jokainen talossa työskentelevä hoitaja raportoi epikriisiin jokaisen pienimmänkin asian, mitä potilas tekee. Siihen riittää jo pelkkä nenänkin kaivaminen, joka voidaan sitten tulkita psykoottiseksi toiminnaksi. 

Mutta epikriisit ollaan suunniteltu niin pirullisesti, että niiden tarkastuspyyntö voidaan evätä, jos potilaan pakkohoito on tehty poliittisista syistä. 

Kurvinen kertoo yrittäneensä jo vuodesta 2008 lähtien saada haltuunsa hänen psykiatristen hoitojaksojen epikriisi-selosteita, mutta tuloksetta. Koska ne olisivat liian villiä luettavaa julkisuudessa ja paljastaisivat suomalaisen psykiatrian äärimmäisen mielivallan. Kurvisen mukaan nyt Turun kaupunginjohdolle Turun maine on Kupittaan ihmisoikeusrikoksiakin tärkeämpi juttu, jonka vuoksi lehdistö on nyt hiljennetty jo Kupittaan skandaalista, vaikka tieto siitä kuitenkin leviää edelleen vallanpitäjien kiusaksi internetissä.Kurvinen sanoi vielä, että mikäli Turun poliisi aloittaa tutkinnan Kupittaan akuuttiosasto A1:n toiminnasta vuosien 2008-2014 välillä, niin silloin kyseisellä osastolla työskentelevä ylilääkäri pitäisi hyllyttää määräaikaisesti virastaan, koska voi muuten tuhota tutkintaan liittyvää todistusaineistoa, jottei joudu itse vastuuseen mahdollisilta syytteiltä.

Mutta jos edelleen ketään teistä on joskus joutunut Kupittaan psykiatristen osastojen mielivallan kohteiksi, niin Turun poliisille voi edelleen laittaa vihje sähköpostilaatikkoon postia: vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi

Kupittaan psykiatrian osastojen tutkinta on edelleen käynnissä ja sitä suojelevat HYVÄ VELI -verkostot yrittävät saada koko tapauksen hälvennettyä mediassa. 

Koska tällä hetkellä iltapäivälehdet eivät siitä enää saa raportoida, koska itse whistleblower Juha Kurvinen on tällä hetkellä tahdonvastaisessa pakkohoidossa, joak tekee tapauksesta jo iltapäivälehdille liian poliittisesti aran tapauksen. 

Juhalta on edelleen evätty internetinkäyttö oikeus, puheluja hän saa soittaa enää vain 2 päivässä, mutta hänelle saa soittaa puheluja. 

Häneltä on lisäksi viety myös puheoikeus (ei saa puhua enää muille potilaille), koska hänet katsotaan jo poliisinkin salaisessa VARO-rekisterissä erittäin vaaralliseksi (nettikirjoittelu suomessa on vaarallista hommaa).

Mutta jäämme seuraamaan tilannetta.

Lähteet: http://www.hus.fi/potilaalle/potilaan_oikeudet/potilaan-oikeus-tietoon/Sivut/default.aspx

http://www.hus.fi/potilaalle/potilaan_oikeudet/potilaan-oikeus-tietoon/Sivut/default.aspx 

http://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/epikriisiin-kohdistuu-yha-suurempia-vaatimuksia/