http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

perjantai 27. toukokuuta 2016

800 terroriepäillyn tiedot hävitettiin tietokannasta BritanniassaIso-Britannian Telegraph -lehti raportoi poliisien hävittäneen vahingossa yli 800 terroriepäillyn tiedot terrorisminvastaisesta tietojärjestelmästä. 

Lehtijutun mukaan tiedot tuhottiin, koska poliisit eivät olleet tehneet biometristen tietojen edellyttämiä paperitöitä ajoissa loppuun saakka. 

Olipa taas selitys, Kukahan tämän propaganda-sadun taas keksi ?

Paperityöt kun jätät väliin, niin tietokannasta häviää 800:n terroriepäillyn tiedot. 

Jos kerta tiedot ovat papereilla, niin jos kerta vielä paperit ovat tallessa, niin mikä estää niistä kirjoittamasta 800:n terroriepäillyn tiedot tietojärjestelmään. 

Mutta jos nämä paperit onkin jo tuhottu silppuriin, niin se on sitten eri asia. 

Mikäli nämä terroriepäillyt sattuisivat vielä olemaan näitä suursijoittaja George Sorosin säätiönkin rahoilla rahoittamia lähi-idän sotarikollisia, joita on myös useita tuhansia suomessa. 

Niin tässä suhteessa tämä heidän sormenjälkien häviäminen englantilaisesta tietokannasta ei olisi siinä tapauksessa mikään poliisien huolimattomuus. Vaan tässä tapauksessa näiden tietojen kuuluikin kadota, ettei näitä lähi-idän shiiamuslimiterroristeja saataisi otettua kiinni. Iso-Britannian poliisi viivytellyt DNA-tietojen antamisessa

Iso-Britannian poliisi ja salainen palvelu Mi6 ovat vielä viivytelleet tahallisesti terroristien DNA-tietojen luovuttamisessa, joten pyyntöä ei median mukaan tästä syystä ehditty ajoissa tehdä.

Nyt tämä salaisen palvelun ja poliisin väitetty moka sattui todella arkaan paikkaan, kun eri puolilla Eurooppaa on huhuiltu uusista valtionterrori-iskuista, joita nämä ISIS terroristien salaiset rahoittajat mm. Saudi Arabia nyt valmistelevat, joten sattuipas sopivasti, että nämä mahdollisten terroriepäiltyjen tiedot nyt sattuivat häviämään juuri oikealla hetkellä.


Lähde: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016052721633083_ul.shtml