http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 23. toukokuuta 2016

Kupittaan psykiatrian skandaalin medialle paljastanut vietiin pakkohoitoon


Aiemmin tänä vuonna Turun Kupittaan sairaalan psykiatrian osastot joutuivat julkisen mediakohun kohteeksi, kun moottorisahajonglöörinä ja kirjailijana tunnettu Juha Kurvinen tuli vihdoin julkisuuteen ja kertoi Kupittaan osastojen viime vuosina tapahtuneista kaltoin kohteluista. Useita potilaita oltiin pahoinpidelty ja kohdeltu kaltoin jne. 

Yksi Kupittaan osastoilta traumoja saanut potilas oli Kurvisen mukaan tehnyt vähän aikaa sitten itsemurhan.


Tapauksesta nousi aina poliittinen kohu mediassa ja se johti aina poliisitutkintaan asti. Kurvinen kertoi kuinka mediakohun johdosta monet Kupittaan osaston työntekijät jäivät heti hermolomalle (sairasloma). 

Kurvinen päätyi itse ensimmäisen kerran Turun alueelliselle psykiatriselle osastolle, kun hän oli hakemassa pahoinpitelynä syntyneeseen aivotärähdykseen sairaslomaa. Lääkäri luuli että hän puhui sekavia, kun Kurvinen puhui että oli esiintynyt mm. Pohjois-Koreassa. Tämä johti aina siihen, että miestä pidettiin useiden kuukausien ajan tahdossa riippumattomassa pakkohoidossa.


Kurvinen on omassa blogissaan kertonut, kuinka hän oli todella päässyt parikymmentä vuotta sitten esiintymään Pohjois-Korean pääkaupunkiin Pjongjangiin, jossa osallistui paikalliseen jonglöörauskilpailuun.  

Mutta kun Kurvinen tuolloin joitakin vuosia sitten päätyi tekemään Facebook päivityksen tuosta sairasloman hakureissusta teryveysasemalla, josta päätyi lääkärin virhearvion toimesta Kupittaalle pakkohoitoon. 

Tämä Facebook päivitys päätyi sitten hyvin nopeasti feissarimokiin ja tapausta luultiin huijaukseksi, johon myös Skepsis ry tarkertui myös. 

Kurvinen on blogissaan kertonut, kuinka hänen aivovammansa syntyi erään julkisuuden henkilön toimesta Silja Europalla 2008 ja tämä aivovamma on diagnotisoitu myöhemmin Terveystalon lääkärin toimesta. Mutta psykiatriset osastot lukevat vain vanhoja tietoja ja olettavat, että potilas on edelleen harhainen. Vaikka pohjois-karjalainen puheliaisuus ei ole psykoottista toimintaa. 

Kurvinen kävi tänä keväänä jo tapaamassa kansanedustaja Li Anderssonia (vas.). Josko hän pystyisi tekemään tälle suomen mielenterveyslaille jotain, koska potilaiden oikeusturva on pelkkä veteen piirretty viiva. 

Tämä johti siihen, että Kupittaan osastoista tosiaan käynnistettiin julkinen poliisitutkinta ja valtion psykiatristen osastojen huumeluolat joutuivat nyt julkisen suurennuslasin alle ja kun tietää, että tällä Natsi-Saksassa kehitetyllä Freudin kallonkutistus keskitysleirillä ylläpidetään lääketeollisuuden mielialalääkebisnestä, niin epäilemättä Kurvinen astui nyt suurille varpaille. 

Psykiatriset osastot pakkohoitoineen ovat olemassa valtiollisen vastarinnan kukistamiseen, koska lääkkeiden pakkosyöttäminen tappaa hitaasti mutta varmasti, koska lääkkeet tuhoavat aivot hiljalleen. Lopulta sitten kun aivot ovat kutistuneet, niin potilaat alkavat lopulta nähdä oikeasti harhoja ja puhuvat sekavia, koska aivoissa on toteutettu lääketehtaiden kemiallinen lobotomia.

Tästä asiasta ei kuitenkaan saisi puhua julkisuudessa ja lähes jokainen lääkäri on lahjottu näiden lääkejättien toimesta toimimaan vain tämän yhden BIG PHARMA yhtiön salaisessa palveluksessa. 

Nykyisen psykiatrian raamatun mukaan opposition kannattaminen on mielenterveydellinen häiriö, samoin myös ujous voidaan määritellä myös mielenterveydelliseksi häiriöksi, johon tarvitsee jopa pakkolääkintää.  Samoin myös nettikirjoittelu voidaa myös nähdä harhaisena ja varsinkin poliittinen toisinajattelu, joka oli jo muinaisessa kommunistisessa  Neuvostoliitossa ajatusrikos, josta pääsi mielisairaalareissuille. Miten Kurvinen päätyi Joensuuhun psykiatriselle osastolle


No sitten kun mennään tähän itse asiaan, eli miten Kurvinen päätyi lopulta Joensuun pahamaineiseen Paiholaan psykiatriselle osastolle 54 ? 

Kurvisen sanojen mukaan hän puhalsi ensin 1,6 promillen lukemat ja poliisi määräsi hänet putkaan. Putkassa hän ei saanut nukutuksi ja hän valvoi 2 vuorokautta yhteensoittoon.Tästä sitten poliisi määräsi Kurvisen seuraavaksi Ilomantsin paikalliselle terveysasemalle, jossa lääkäri alkoi sitten esittämään Kurviselle kummallisia kysymyksiä. 

Mikä päivä tänään on?  
Mikä kuukausi tänään on?  
Kuka on Suomen presidentti?  
Missä me parhaillaan ollaan?


Kurvinen vastasi kysymyksiin kaikessa rauhassa asiallisesti ja rauhallisesti. Tämän jälkeen lääkäri sitten läväytti tietokoneensa näytölle aiemmat sairaskertomukset, jotka olivat Turun psykiatrisen pakkohoidon ajoilta. Sen jälkeen lääkäri ei enää uskonut sanaakaan mitä Kurvinen sanoi, vaan alkoi syyttämään potilasta maniasta.


Kurvinen vielä yritti näyttää Skepsis ry:n lehteä, että tämä Pohjois-Koreassa esiintyminen ei ole mitään psykoottisia harhoja, mutta turhaan.

Tässä vaiheessa Kurvinen tiesi, että kohta tulee poliisit noutamaan, joten hän lähti siitä isänsä luo katsomaan Tanskan ja Suomen välistä jääkiekko-ottelua.   

Isänsä luona Kurvinen sitten sai puhelun tutultaan, että poliisit olivat häntä tulossa noutamaan ja isänsä kotitalon pihalle tuli poliisiauto sekä ambulanssi, josta poliisit vaativat Kurvista siirtymään sisään ambulanssiin. 

Ambulanssi ajoi sitten aina vajaa 73 km Joensuun Paiholaan, jossa sijaitsee tämä pahamaineinen psykiatrinen osasto, jonne Kurvinen toimitettiin osastolle 54. 

Tarkkailuaika kestää 4 vuorokautta ja sinä aikana Kurvinen ehti internettiin kirjoittaa teoksen Paiholan Peuhut, jossa hän paljastaa Paiholan osasto 54:n touhuja. 

Kurvinen on jo valmiistaan blogbook.fi blogiportaalin suosituin bloggaaja, joten nämä kirjoitukset nousivat heti sen luetuimmiksi. 

PAIHOLAN PEUHUT PROLOGI 
PAIHOLAN PEUHUT OSA I 
PAIHOLAN PEUHUT OSA II 
Paiholan Peuhut - OSA III 
Rikkinäinen radio-ilmiö hallitsee elämääni 
PAIHOLAN PEUHUT - OSA IV - GRANDE FINALE 
PAIHOLAN PEUHUT - EPILOGI 

Nämäkö edellämainitut ovat sitten vai jonkun maanisen hullun kirjoittamia juttuja. Eivät todellakaan ole, vaan ne ovat reaaliaikainen kertomus suomen psykiatristen osastojen toiminnasta. 

Lopulta eilen maanantaina 23. toukokuuta pidettiin tämä hoitopalaveri, jossa Paiholan ylilääkäri päätti ottaa Kurvisen 3kk tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon. 

Ylilääkäri eväsi häneltä samalla puhelimen sekä internetinkäyttöoikeuden, joten hänestä tehtiin mielipidevanki tämän lisäksi.

Kupittaan psykiatrisiin osastoihin kohdistunutta skandaalia peittelevät poliittiset tahot luulevat nyt, että saamalla pakkohoitoon mediakohun syypään Juha Kurvisen. Luulevat että nyt se tekijä on raivattu hetkeksi pois tieltä, joka voisi saada parannettua psykiatrian mielivallan kohteeksi joutuneiden suomalaisten potilasturvaa.

Potilaiden oikeusturva kun on edelleen se, että jos otat potilasasiamieheen yhteyttä, niin hän on kuin haamu jota et tavoita ollenkaan. Tai jos tavoitat, niin silloin hän vain toteaa ettei voi sinua auttaa. 

Kurvinen kertoi ettei ollut nyt saanut potilasasiamiestään kiinni ollenkaan, mikä jo suoraan rikkoo potilaan oikeuksia.

Kurvinen on ollut jo yhteydessä lakimieheensä ja tapaus on levinnyt jo kulovalkean tavoin suomessa eteenpäin, koska elämme internetin aikakaudella, jolloin tieto leviää salamannopeasti.


Kuka antoi toimeksiannon m1-lähetteelle

Kurvinen sai sitten lopulta myös selville, että yksi hänen vainoharhainen naapurinsa oli soittanut hätänumeroon ja tehnyt ilmoituksen, että Kurvinen olisi kuvannut luvatta paikallista vastaanottokeskusta.


Fuengirolan keikat paloivat samalla


Kurvinen oli vielä sattumalta sopinut juuri Niriasol hotellissa viikon esiintymiskiertueen Fuengirolassa ja tämän Paiholan reissun myötä hänelle tuli 2500 euron tulonmenetykset ja maine meni taas uudelleen.


Pitääkö kaikki puheliaat viihdetaiteilijat viedä pakkohoitoon maniasta ?

Jos puheliaisuus on syy tahdosta riippumattomalle pakkohoidolle, niin pitäisikö kaikki suomen puheliaat viihdetaiteilijat viedä psykiatrisille osastoille pakkohoitoon, saamaan ammatillista hoitoa maniaan. Suomesta kun loppuisi osastojen potilaspaikat kesken, jos puheliaisuus katsotaan mielenterveydelliseksi häiriöksi.Kurvinen määrättiin nyt 3kk viriikkeettömään pakkohoitoon, joka tarkoittaa sitä ettei hoidon kuvaan kuulu ulkoiset virikkeet.Vaikka Kurvinen on erittäin lahjakas kirjoittaja, niin tämä hänen pakkohoitonsa ei ole mitään suomen kansalle kuuluvaa viihdettä. Sillä kenen tahansa suomen kansalaiseen kohdistunut olantsapiini Zyprexalla pakkolääkintä on ihmisoikeusrikos.


Lääketehtaat kun ovat testanneet sen, että näillä antipsykoottisilla mielialalääkkeillä saadaan jopa luovat ihmiset ei luoviksi, kun aivojen reseptorit jumitetaan niillä kemiallisesti. Näin voi sitten lääkäri kuvata luovuuden olevan yksi mielisairaus, jota viihdetaiteilijat sairastavat.Vaikka Kurvisella onkin pysyvä aivovamma, jonka hänelle tuotti eräs julkisuudesta aiempina vuosina tunnettu taikuri, niin tämän aivovaurion saa kuntoon myös luontaisella hoidolla. Siihen tarvitsee ottaa vain päivässä 2000 mg E-EPA kalaöljyä esim. tablettimuodossa.Kurvinen paljastaa vielä sen, että ulkomailla biopolaarihäiriötä ei luokitella ulkomailla enää mielisairaudeksi, vaan aivojen sähkökemialliseksi häiriöksi.


Valtamedia vaikenee Kurvisen pakkohoidosta

Kun Kurvinen pääsi tänä keväänä mediaan ja hänet kutsuttiin mm. MTV3:n Hyvää Huomenta Suomen vieraaksi, sekä hän sai kontaktin suomen iltapäivälehdissä työskentelevään toimittajaan.Nyt sitten kun Kurvinen joutui psykiatriseen pakkohoitoon ilman sen laillisia perusteita, jolloin potilaan pitää todistettavasti olla joko itselleen tai muille vaarallinen. Tahdosta riippumaton pakkohoito poliittisista syistä on jo suomen iltapäivälehtien mediassa liian rajua uutisoitavaksi, joten tästä syystä nyt nämä iltapäivälehtien toimitukset ovat aloittanet radiohiljaisuuden, kuten myös Kurvinen joutui aloittamaan sen, koska ylilääkäri takavarikoi häneltä puhelimen ja tietokoneen. Sekä häneltä on myös evätty pääsy internettiin, joka kuitenkin kuuluu suomessa mielenterveyspotilaiden perusoikeuksiin. Iltalehden ja Iltasanomien lukijoiden olisi jo vihdoin aika kuulla se, että tämä maa ei ole mikään lintukoto. Koska tässä maassa päätyy jokainen vuosi ihmisiä psykiatrisille osastoille tahdostariippumattomaan pakkohoitoon ilman asiallisia perusteita. Itse jouduin tämän mielivallan eteen, kun jouduin ensin tallinnan laivalla työskennellessäni myrkytysyrityksen kohteeksi helmikuussa 2011, josta kahvin sekaan pudotetut kemialliset aineet saivat olon sekaisin ja pumpun koville seuraavana päivänä. Tästä sitten lopulta jouduin Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatriselle akuuttiosastolle, jossa minut otti vastaan 10 osaston vartijaa ja miestä, jotka alkoivat raahaamaan väkivaltaisesti kohti osaston eristysselliä. Koska vastustin fyysisesti raahaamistani eristysselliin, niin tämän johdosta 10 miestä hyökkäsi kimppuuni ja jatkoi pahoinpitelyä vielä eristyssellissä. Sieltä lopulta miehet laittoivat hevosannokset mielialalääkkeitä perseeseen ja seuraavat 3 päivää näit itsesi peilistä kahtena ja silmät punottivat kuin vampyyrilla, joka johtui mielialalääkkeiden hevosannoksesta. Tämän jälkeen sitten osaston hoitajat ja lääkäri teki kyselyn ja tenttasivat jokainen kerta, että "no kerroppas meille miksi sinä olet täällä". Jokainen kerta vastasin, että "nettikirjoittelun" ja aina tämä päättyi lääkäreiden kieltämiseen, ettei se ollut tuonne toimittamisen syynä. Tämän jälkeen sitten alkoivat uhkailut, jossa aina osaston miespuoliset työntekijät uhittelivat, että "nyt Teemu se nettikirjoittelun täytyy loppua". Tämä ei kuitenkaan ole mikään Pohjois-Korea tai Kiina, joten minulla on aivan täysi oikeus kirjoittaa nettiin ihan mitä sylki suuhun tuo.  Sitä ei kukaan rajoita mielivaltaisilla määräyksillään.Lopulta sitten kun maaliskuun alussa vuonna 2011 uskalsin soittaa yhteen nettiradio-ohjelmaan ja kertoa mitä oli tapahtunut. Niin lopulta kirjoitin tänne siitä myös artikkelin, joka nousi aina tämän blogin luetuimmiksi jutuiksi. Aloitin bloggaamisen jälleen 2-viikkoa suljetulla olon jälkeen, koska Hämeenlinnan keskussairaalan kahvilassa oli kone jolla pääsi nettiin. Yhtenä aamuna tuo työpöytä olikin käännetty toisinpäin ja tajusin, että tässä oli nyt joku juoni takana. No odotahan kun näin yhden miehen, joka puhui kännykkään ja näytti hermostuneelta. Hän sanoi kännykkään; "Joo nyt se on täällä". Tämän jälkeen sairaalan kahvilan aulaan tuli seisomaan sellainen n. arviolta 30 vuotias Securitaksen vartija, joka aloitti sitten katsomaan minua tappavalla katseella. Ilmeisesti securitaksella opetetaan tällaisia tuijotuksia heidän vartijoilleen.Olin kirjoittamassa tuolloin tätä artikkelia Libyan sodasta, kun samalla tämä Securitaksen mies tuijotti minua päin tappavalla ja erittäin vihaisella katseella.  No pakkohoito lopulta päättyi 4kk jälkeen 16.06.2011, jolloin mielipidevanki oli vapautettava avohoitoon. Avohoito suhde sitten purettiin täydessä yhteisymmärryksessä vuoden 2011 lopussa, koska kerroin sen, etten tarvitse tuollaista oikeiden mielenterveyspotilaiden iltapäiväkerhotoimintaa itselleni. Koska keksin kyllä itselleni tekemistä, joten minua ei tarvitse holhota. 
No tästä sitten nuo poliittiset salaiset vastatahot jäivät punomaan juoniaan aina seuraavaan vuoteen saakka, jolloin sitten 9. maaliskuuta 2012 ylitseni yritettiin ajaa mustalla jenkkihummerilla keskellä päivää ja yliajoyritys tapahtui silloisen kotipaikkakuntani Riihimäen keskustassa.  

Jopas jopas... Tästä seurasi aina kilpajuoksu ja tämä ulkomaalainen korsto vielä tuli lopulta Riihimäen keskustassa autosta pelkääjän paikalta ulos ja lähti juoksemaan perään. Sain lopulta juostua Riihimäen keskustan juna-aseman vieressä olevaan Siwaan, josta jouduin turvallisuussyistä ottamaan R-junan kohti Helsingin keskustaa. Tuo kyseisillä viikoilla valvominen tapahtui tahdonvastaisesti, koska saksan tiedustelupalvelulla kuten myös jenkkien CIA:lla on sellaiset laitteet, joilla pystytään kiduttamaan ihmisiä suoraan heidän kodeissaan.

Tämä kidutusjakso ajoitettiin sattumalta juuri samalle viikolle, jolloin he yrittivät ajaa ylitseni jenkkimaasturila. En onnistunut jostain syystä nukkumaan tuon 2-viikon ajan, joten jouduin menemään lopulta toisen kerran Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatriselle osastolle lepäämään nuo ylirasitukset pois. 

Tuo hoitojakso oli vielä vapaaehtoinen, joten siitä puuttui silloin tämä kaikki psykiatrian pakkohoidon mielivalta. Tällä kerralla ei enää uhkailtu nettikirjoittamisen lopettamisella ja jätettiin siltä osin rauhaan.   Tuona aikana kuitenkin nämä valtiollisen kidnappauksen salaisesti toimivat tahot valmistelivat jo minuun kohdistettua edunvalvontaa, jossa he hakivat minulle valtiollista holhousta. Ettei poliittinen toisinajattelija suomessa sitten kykenisikään huolehtimaan itsestään, joten tämän vuoksi hänen bloginsa yritettiin hiljentää edunvalvonnalla. Mutta toisin kävi, koska holhouskäsittely peruttiin kesäkuussa 2012.Tämän jälkeen kyllä valkoiset Volkswagen merkkiset siviilipoliisiautot ovat  kyllä pyörineet julkisesti perässä ja kerran jopa yksi sellainen oli kotitalon nurkalla sudittelemassa paikallaan keskellä yötä joulukuussa 2014. Näillä konsteilla valtiolliset kidnappaustahot toivoisivat, että blogistit hiljenisivät peloissaan.Mutta jos on puhdas omatunto pelissä, niin sillä kukaan bloggaaja hiljene. Korruptoitunut eliitti pelkää näitä suomessa toimivia toisinajattelijoita, jotka bloggaavat yötä päivää ja tuovat julki tämän rikollisen hyvä veli verkoston juonia. Hyvä veli verkostot ovat suomessa vapaamuurareistakin koostuvia herrakerhoja, joiden sisällä yritetään kaikki toiminta salata. Vaikka heidän sisäinen korruptionsa näkyy kaikkialle. Kupittaan mielisairaalan skandaalista ovat pelästyneet myös Turun seudulla vaikuttavat hyvä veli verkostot, koska siellä on muutamia Turun alueellisessa psykiatrian osastoilla vaikuttavia nimiä. He pelkäävät nyt sitä, että heidän nimensä voisi joutua vielä osaksi tätä skandaalia, joten sen vuoksi he kokevat, että on heidän etujensa mukaista että Kupittaan skandaalin vuotanut henkilö Juha Kurvinen on nyt lukkojen takana. Oli sitten aivan sama kuka antoi m1-lähetteelle toimeksiannon, niin kuitenkin mielipidevankeus suomessa on laitonta ja tämä maa ei ole edelleenkään mikään kommunistinen Kiina. Mutta harvat suomalaiset tietävät, että meillä on jo Euroopan unionissa voimassa Lissabonin sopimus, jonka ihmisoikeudet eivät ole enää niitä samoja, joita ne olivat vielä ennen tätä sopimusta.Europol toimii jo tämän Euroopan unionin sisällä ja tarkkailee EU-maissa toimivia toisinajattelijoita, joista se pitää salaista tietokantaa.
Kurvinen paljasti äsken blogissaan sen, että suomen poliisilla on jo vähän vastaava salainen VARO-järjestelmä, jonne on koottu lista suomalaisista henkilöistä, joiden katsotaan olevan erittäin vaarallisia. Juha oli kaveriltaan saanut kuulla, että hän oli päässyt tälle listalle.Mikä tekee Juha Kurvisesta nyt erittäin vaarallisen henkilön ?No tietenkin se, että hän on se henkilö suomessa, joka voisi parantaa nyt psykiatrian mielivallan kohteeksi joutuneiden potilaiden oikeusturvaa, koska on jo käynyt Kupittaan vertaistukiryhmän kanssa käynyt tapaamassa kansanedustajia.Jäämme seuraamaan Kurvisen tilannetta ja raportoimme siitä mahdollisimman pian. Kurvisen tavoittaa mm. Facebookista seuraavan kerran, silloin kun hänen "nettikiellonsa" kumoutuu. Miten voi olla ylipäänsä mahdollista, että nykypäivän suomessa kirjoittaminen kielletään luovilta ihmisiltä, saati sitten nettikirjoittelu ?  Kun muutama vuosi sitten lähdin tapaamaan erästä nettikirjoittelusta suljetulle osastolle päätynyttä naista, niin päädyin välittömästi SUPO:n piilokameraan. Mutta koska mukanani kulkee aina videokamera, niin sain taltioitua tämän stalkkerin sillä suoraan.