http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 23. elokuuta 2023

Tässä näkyy millä ne maailmalla riehuvat maastopalot sytytetään - DEW (Direct Energy Weapon) aseilla

Vaikka nämä avaruudesta asti toimivat DEW-aseet (Direct Energy Weapon) ovat edelleen salaisia ja USA:n sekä Naton valtionsalaisuudet suojaavat niitä, ettei niiden käyttötarkoituksia saa vieläkään mainita, että niillä voidaan suoraan napin painalluksella sytyttää vaikkapa laajoja maastopaloja.

Tässä ylläolevalla videolla näkyy kuinka Turkissa paikallinen nainen katsoo huolestuneena horisonttiin, jossa näkyy 3 valobiimiä ja välittömästi biimien ilmaannuttua siellä alkaa maastopalot roihuamaan. Juuri tällaista nämä DEW-aseet saavat aikaan, jos niillä biimataan riittävän suuri energiamäärä pieneen kohteeseen, joka kalibroidaan HAARP ilmastontutkimusasemalta suoraan satelliittiin, joka sitten ampuu tuon valobiimin lopulta millimetrin tarkasti maahan tiettyyn haluttuun kohteeseen.


Näin niillä voidaan sytyttää se metsä tai maastopalo ihan millimetrin tarkasti minne halutaan.

Nämä valobiimit ovat näitä USA:n halllinnon sekä CIA:n ja NSA:n omistamia ilmastonmuokkaus aseita. DEW-aseita... Direct Energy Weapon, joiden patenttioikeudet on yksityistetty armeijan puolella amerikkalaiselle pääosin Lockeed Martinille.


Alaskaan rakennettiin ensimmäinen H.A.A.R.P. joka on lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Research Program

Pitihän tämä vaarallinen USA:n armeijan ja Natolle rakennettu skalaariase naamioida jollakin keinolla, niin siksi tämä H.A.A.R.P. esiintyy tavalliselle pulliaiselle edelleen pelkkänä ilmastontutkimus asemana, jota hallinnoi USA:n armeija sekä Nato.

Patentti tästä saatiin jo 11. elokuuta 1987 ja patentin numero on US4686605

Toinen H.A.A.R.P. asema taas rakennettiin vuonna 1993 Norjaan, Trömsaan.


EU:n suhtautuminen HAARPiin on ollut negatiivista

Euroopan parlamentin mietinnössä vuonna 1999 todetaan asiasta näin:

”Euroopan parlamentin turvallisuusasiain ja aseidenriisunnan alivaliokunta piti 5. helmikuuta 1998 kuulemistilaisuuden, jossa käsiteltiin muun muassa HAARPia. NATOn ja USA:n edustajia oli kutsuttu paikalle, mutta he päättivät olla osallistumatta tilaisuuteen. Valiokunta pahoittelee sitä, että USA ei lähettänyt tilaisuuteen ketään eikä käyttänyt tilaisuutta kommentoida esitettyä materiaalia. ...

 HAARPia voidaan käyttää moniin tarkoituksiin. Ilmakehän sähköisiä ominaisuuksia manipuloimalla voidaan hallita valtavia voimia. Jos järjestelmää hyödynnetään sotilaskäyttöön tarkoitettuna aseena, seuraukset voivat olla tuhoisia viholliselle. HAARPin avulla voidaan välittää miljoonia kertoja enemmän energiaa tietylle alueelle kuin millään muulla perinteisellä keinolla. .... HAARPin vakavista seurauksista on mainittava vielä ionosfääriin syntyvät aukot, jotka aiheutuvat sinne lähetettävistä voimakkaista radioaalloista.

Ionosfääri suojelee meitä kosmiselta säteilyltä. Yleisesti toivotaan, että aukot sulkeutuvat jälleen, mutta otsonikerroksen aukoista saadut kokemukset antavat aihetta uskoa päinvastaista. Tämä tarkoittaa sitä, että suojaavassa ionosfäärissä on suuria aukkoja. ... Tällaista tutkimusta on pidettävä ympäristöä vakavasti vahingoittavana, ja sillä voi olla arvaamattomat vaikutukset ihmisten elämään. Kukaan ei tiedä varmasti vielä tässä vaiheessa, millaisia vaikutuksia HAARPilla voi olla.”


Mietinnössä mainitaan myös, että kyseisellä laitteella voidaan potentiaalisesti ”manipuloida maailmanlaajuisia sääolosuhteita”.

Mietintö päättyy toteamukseen:


”11. Pitää Alaskassa toimivaa, ionosfääriä manipuloivaa amerikkalaista HAARP-järjestelmää, joka on vain osa sähkömagneettisen aseistuksen kehittämistä ja käyttöä sekä sisäisessä että ulkoisessa turvallisuuskäytössä, esimerkkinä kaikkein vakavimmasta nousevasta sotilaallisesta uhasta, joka kohdistuu maailman ympäristöön ja ihmisten terveyteen, koska sillä pyritään sotilaallisessa tarkoituksessa puuttumaan erittäin herkän ja tärkeän biosfäärin kerroksen toimintaan, vaikka kaikki sen seuraukset eivät ole selvillä, ja kehottaa komissiota, neuvostoa ja jäsenvaltioita painostamaan Yhdysvaltojen hallitusta, Venäjää ja kaikkia muita edellä mainittuun toimintaan osallistuvia valtioita lopettamaan hankkeensa ja laatimaan kansainvälisen sopimuksen, jolla tällaisten aseiden käyttö kielletään.



Sveitsin talousfoorumin puheenjohtaja Klaus Schwabin kaltaiset elitistit tietävät täysin mistä HAARP kaltaisilla skalaariaseissa on kyse.


Jos heiltä kysyttäisiin suoraa vastausta, että mitä tarkoitusta varten niitä DEW-aseita käytetään sytyttämään laajoja maastopaloja, niin Schwab varmaan vastaisi, että niillä luodaan suurta talouden nollausta. Kun automaattisesti grynderit tonttien omistajat rikastuvat, kun tonttiensa päällä olevat talot haihtuvat savuna ilmaan ja sinne joudutaan kohta rakentamaan uusia taloja, joten siinä vaiheessa Blackrockin kaltaiset roistoyhtiöt astuvat kuvioihin tarjoamaan Mauin saaren kiinteistöille jälleenrakennusdiilejä.



Mutta ei ole mitenkään sattumaa, että nyt näitä laajoja maastopaloja on sytytetty jälleen näillä skalaariaseilla mm. Kreikkaan sekä Hawajille, Mauin saarelle.


Nämä skalaariaseet ovat vielä niin nokkelia, että niillä voidaan mahdollistaa maksimaaliset tuhot juuri asuinkiinteistöille ja varsinkin omituisinta oli Mauin saarella, että juurikin peruskoulun lapset pyydettiin jäämään koteihinsa, jolloin siellä riehui vaarallisia maastopaloja. Osat lapset paloivat koteihinsa, joten mikähän Moolok rituaali tämä sittenkin oli ? 

Siellä mm. Mauilla löytyi 7 vuotiaan lapsen ruumis palaneesta autosta.


Nämä DEW-aseet mahdollistavat myös sen, että mm. puiden latvat eivät välttämättä syty palamaan, vaan pelkästään puun sisimmät osat palavat. Kun normaaleissa maastopaloissa puiden latvat nimenomaan ovat myös tulessa.



Kalifornian maastopalot saivat myös alkunsa USA:n DEW-aseilla, jotka biimattiin satelliiteista suoraan maaperälle ja tuossa näkyy näistä todisteita.