http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

torstai 17. elokuuta 2023

Ruotsalainen 34 vuotias kantriartisti David Ritschard lyyhistyi lavalle kesken esityksen

 

Ruotsalainen kantriartisti David Ritschard lyyhistyi lavalle kesken esityksen suositussa Suomessakin televisioidussa Allsång på Skansen lauluohjelmassa.

David oli kuulemma jo muutamaa kuukautta aikaisemminkin lyyhistynyt lattialle kesken tv:n suoran lähetyksen.



Näitä äkillisiä kaatumisia kun on jo tämän viimeisen 3,5 vuoden aikana nähty jo niin paljon, että niistä on alettu jo tekemään parodiaa nettiin.

Miltei jokaisen äkillisen kaatumisen syy on ollut jonkun rokoteyhtiön valmistama koronarokote, eli se tutkittu ja turvallinen, joka lopulta paljastuikin, ettei sitä oltukaan tutkittu juuri ollenkaan.

Koronarokotteisiin kun on lisätty myrkyllistä grafeenioksidia, joka hyytelöittää veren. Tästä on ihan tehty virallinen tutkimus.



Tässä näkyy ylhäällä mikroskooppikuvaa rokottamattoman terveistä verisoluista.


Tässä taas näkyy yhden koronarokotteen jälkeen verenkuvaa, josta näkee, että verisolut pakkautuvat tuollaiseksi hyytelömäiseksi mössöksi.


Kolme kertaa täyden rokotussarjan ottaneen ihmisen verenkuvassa näkyy jo ne tuhot, jota koronarokotteeseen lisätty myrkyllinen grafeenioksidi on siellä saanut aikaan tuhoten verisoluja ja tuhoten immuniteettia.


Joten jos kerta Suomen kansalaisia on viimeiset 2,5 vuotta nyt rokotettu kuoliaiksi näillä myrkkypiikeillä, niin lopulta tullaan siihen pisteeseen, että mitään koronapandemiaa ei ollutkaan kuin vain sitä pelänneen päässä, koska rokottamattomat ovat edelleen hengissä, eivätkä tartuttaneet ketään. 

Mutta rokotettuja on kuollut todella paljon ja koronarokotetut sairastelevat jatkuvasti.

Heille media huijasi, että he voisivat vielä sairastaa koronan oireettomina.

Voisikohan jopa hirmumyrskyn kokea oireettomana ja mennä sitten lääkärille kertomaan kuinka näki kuinka kodin kylpyamme lensi vaakatasossa 50 metriä yläilmoissa, mutta ei vahingoittunut ja olikin koko ajan paikallaan, koska tornaado olikin oireeton.

Voisi tällaisen selonteon jälkeen miettiä, että onkohan kaikki muumit laaksossa ? 

Mutta terveyteen liittyvän tiedon kanssa, kuten koronan oireettomuuden, Niin tällainen mielisairas sekoilu sallitaan aina valtionkin siunauksella, koska koronapandemia on ollut psykologisen sodan operaatio väestön harventamiseksi, koska näillä koronarokotteilla se väestö harvennetaan pienemmäksi.

Youtube ei edelleenkään salli minkäänlaista kritiikkiä koronaan liittyen, eikä myöskään edes lintuinfluenssaakaan saa kyseenalaistaa. Joten tällainen sensurointi on täydellistä fasismia pahimmillaan, koska fasismi ei kestä totuutta, koska totuus tuhoaa sen täysin rakenteiltaan pois.

Terveyden ja hyvinvoinninlaitokselle on tiettävästi nyt annettu uudet ohjeet tämän lintuinfluenssa huijauksen kanssa ja todennäköisesti siellä aloitetaan syyskuun alussa 4.9.2023 tod. taas näitä viikottaisia propaganda tiedotustilaisuuksia, joita aina ILTAPASKASSA asti näytetään suorana ulos nettiin.

THL on siis ilmeisesti saanut muutaman miljoonan euron budjetin näiden tulevien lintuinfluenssarokotteiden markkinointiin, jotka tosiaan ovat ilmeisimmin näitä ylijäämiä koronarokotteita, joita ei enää saatu myytyä ihmisille, niin nyt pitää sitten keksiä toinen plandemia.

Mutta pitäkää silmät ja korvat nyt auki, koska tämä psykologinen sota ei varmasti ole vielä ohi. Kun grafeenia ne haluaa nyt Suomalaisten verisuoniin keinoja kaihtamatta.

Lähteet: ILTALEHTI