http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Tuliko Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi Suomeen pakoon ?


Nyt liikkuu jo poliittisia huhuja, kuinka Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi tulikin Suomeen pakomatkalle, eikä varsinaiselle valtionvierailulle.

Tällä selittyisi myös tuo miksei hänen tuloaan Suomeen kerrottu aikaisemmin julkisuuteen, kun media taas väitti asian johtuneen turvallisuus syillä.

Suomen osalta nämä turvallisuustoimet menivät äärimmilleen överiksi, kun vanhan Presidentinlinnan läheisille katoille määrättiin Poliisin erikoisjoukkojen tarkka-ampujia.

Että pelkääkö Zelenskyi noin paljon ? 

Media taas väittää, että Zelenskyin syy Suomeen tuloon oli, että hän tuli tänne ruinaamaan Suomen vanhentuneita Hornet hävittäjiä.

Nyt Iltalehden propagandistit kirjoittavat, että jos Ukrainan vastahyökkäys onnistuu, niin maa saa lopulta hävittäjänsä.

Huhuja liikkuu, että Zelenskyi jäikin Suomeen

Nyt kuitenkin liikkuu epämääräisiä huhuja siitä, että Zelenskyi olisikin jäänyt Suomeen, että hän ei ainakaan vielä palaa takaisin Kiovaan. 

Mutta lehdistö kuitenkin väittää hänen suunnanneen Suomen vierailun jälkeen nyt Hollantiin.

Onhan Zelenskyi jo muutenkin kuin maansa myynyt rotta, joka on kavaltanut jo muutaman miljardin oman maansa valtion kassasta. Hänellä on jo Italiassa 3,6 miljoonan euron huvila Forte dei Marmiassa. Tämän lisäksi hän omistaa yhden asunnon Lontoossa sekä viisi asuntoa Ukrainassa.


Voitte kuvitella, ettei millään näyttelijän palkoilla tuollaisia miljoona huviloita mistään Italiasta ostella, vaan siihen tarvitaan jo poliittisia huoraustaitoja, jolloin aletaan nuolemaan miljardööri oligarkkien perseitä ja siinä Zelenskyi on ollut äärimmäisen taitava, koska hänhän on todellisuudessa ukrainalaisen oligarkki Ihor Kolomoiskyn nukke, jota Kolomoinsky vetää naruistaan.


Kolomoisky on rikastunut hyvin roistomaisilla keinoilla Ukrainassa, kun hänen rikolliset bulvaanit pakkolunastivat jo 90-luvulla lukuisia liikekiinteistöjä ja uhkailivat niiden entisiä omistajia mm. pesäpallomailoilla ja rautaputkilla, jolloin syntyi halpoja kauppoja.

Kolomoisky on todella isokenkäinen mies siihen mitä tulee Ukrainan asioihin, kun jo vuonna 2014 syntyi kohu siitä, kun vuosi julkisuuteen puhelu, jossa hän soitti silloiselle Ukrainan presidenttiehdokkaalle Oleg Tsareville ja uhkaili häntä.

Kolomoiskyi kehoitti tuon puhelun aikana Tsarevia lähtemään maasta, koska hänellä oli yhteyksiä Ukrainan kansalliskaartiin ja sotilas Bogdan Shlemkevichin murhaan, joka kuoli 9.5.2014 Mariupolissa Itä-Ukrainassa.

Sitten Kolomoiskyi sanoi Tsareville, että "päästänne on luvattu yhden miljoonan dollarin palkkio".

Tämä ei tosin ollut ainut kerta, kun Kolomoiskyi uhkaili ukrainalaisia poliitikkoja, kun hän aikaisemmin oli uhkaillut samalla tavalla ukrainalaista kansanedustaja Igor Markovia.

Tällaisia setiä nämä Ukrainan todelliset vallankaappajat ovat, jotka haluavat ryöstää kyseisen maan ja tyhjentää sen kuin pajatson. Sen vuoksi Ukrainan sodan jälkeen kyseinen maa pilkotaan palasiksi ja todennäköisesti Puola saa siitä myös osan. 


Ketkä olivat Kremliin tehdyn drone-iskun takana ? 

Viime yönä vuorokausi sitten Kremliin ammuttiin räjähteillä varusteltu drone, joka posahti Kremlin hallintorakennuksen lähellä.

Nyt tästä drone iskusta ei oikein kukaan ole halunnut ottaa vastuuta.

Jos taas tekisin tutkivana bloggarina veikkauksen, niin arvelisin että droneisku tilattiin New Yorkin suunnalta ja sen toteuttivat nämä eräät Bank of New Yorkin omistajasuvut. Aivan samat tahot, jotka yrittivät saada Venäjälle bisnes tuttavaansa Boris Berezovskia vuonna 2000. Mutta epäonnistuivat siinä. 


Tuolloisen 1999 vuonna laaditun Venäjän vallankaappausyrityksen takana oli muuan 3 miljardin dollarin omaisuuden haalinut libanonis-amerikkalainen pankkiiri Edmond J. Safra.

Heidän suunnitelmansa meni aina niin pitkälle asti, että he onnistuivat saamaan silloisen Venäjän presidentti Boris Jeltsinin eroamaan, koska uhkasivat muuten syyttää häntä rahanpesusta, kun he ensin saivat Jeltsinin huijaamaan ottamaan lainaa duuman remonttia varten ja rahat siirrettiin Venäjälle juuri tuon Bank of New Yorkin tililtä.


Mutta vaikka näillä New Yorkissa asuvilla pankkiireilla on jo rahaa enemmän kuin sadalla Roope Ankalla, niin siitä huolimatta he haluaisivat päästä Venäjälle käsiksi sen maan luonnonvaroihin aina öljyäkin myöten. 

Mutta siihen hommaan he tarvitsisivat vielä jonkun oman pelurinsa ja tämä on nyt se asia, jota he tuskailevat, että miten he saisivat jonkun New yorkilais pankkiirien oligarkki kaverin sinne Putinin vallan perijäksi, joka auttaisi näitä valtionryöstäjiä pääsemään Venäjän valtion varoihin käsiksi.

Kyse on vain ja ainoastaan vallasta. 

Lähteet: https://yle.fi/a/3-12336320

ILTALEHTI