http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 1. toukokuuta 2023

Kasvaimet lisääntyneet räjähdysmäisesti tuttujen ja turvallisten koronarokotteiden tyrkyttämisen jälkeen


Kasvaimet (valkoinen rivi) ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti heti vuonna 2020, jolloin kasvaimia havaittiin peräti 19,57 kertaisesti enemmän, kuin aikaisempana vuonna 2019, jolloin ei vielä näitä THL:n tuttuja ja turvallisia sekä tutkimattomia koronarokotteita vielä tyrkytetty ihmisille.

Mutta sitten alkoivat kasvaimet räjähdysmäisesti nousta, kun vuonna 2020 kasvaimia havaittiin jo 26 510 ja vuonna 2021 kasvaimia havaittiin jo 72 515 ja vuonna 2022 peräti 75 350 kpl.

Näiden kasvaimien kasvulla on suora korrelaatio koronarokotteiden kanssa, josta tuo kasvaimien suuri nousukäyrä johtuu suoraan. Tai täytyy olla täysi idiootti, jos ei niiden yhteyttä näe. 


Mutta tästäkään kasvaimien noususta ette kuule valtamediassa mitään, koska koronarokotehaitat ovat edelleen valtionsalaisuus, josta saisi virallisesti tietää vain valtaeliitti sekä lääkeyhtiöt yksinään.

Lääketeollisuudelle taas nämä lukuisat kasvaimet tuovat lisää liikevaihtoa, koska niillä katetaan kustannuksia syöpähoidoille. Sillä syövän hoitaminen jo yksistään on suuri bisnes lääkeyhtiöille.

Toki tämän maan kansalaiset Suomessa saavat syöpähoidot n. 95 prosentin alennuksella, mutta esimerkiksi yksi sytostaattihoitokerta maksaa 2000 euroa ja pelkän rintasyövän hoito saattaa maksaa n. 15 000 - 20 000 euroa ja vaikka potilas maksaakin muutaman prosentin kuluista, niin silti valtion terveysmenoissa nuo summat kilahtavat kuitenkin lääkeyhtiöiden kassakoneisiin.

Koronarokote valmistettiin vain ja ainoastaan maailman liikaväestön vähennykseen

Se valtionsalaisuus jota teille ei mediassa kerrota on se, että nämä koronarokotteet valmistettiin vain ja ainoastaan sitä tarkoitusta varten, että saataisiin vähennettyä maailman liikaväestö pois ja näiden rokotteiden valmistajien laskelmien mukaan maailmassa on liikaväestöä n. 7.1 miljardia ihmistä.

Heitä nämä elitistit kutsuvat mm. hyödyttömiksi suursyömäreiksi, joista tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Heille he sitten lopulta keksivät tämän koronapandemian, joka oli pelkälle valheelle perustuva valepandemia, jota ei kuitenkaan ollut olemassa kuin vain siihen uskovan päässä.

Tarkoitus oli luoda riittävän suuri määrä pelkoa, jotta ihmiset saatiin peloteltua koronarokotuksille, jotta heidän immuniteettinsa saataisiin tuhottua useilla koronarokotteilla.

Lopulta sitten kun nämä koronarkotteille huijatut ihmiset huomasivatkin, että kuinka heidän perusterveytensä romahti ja monien kunto heikkeni aina niin paljon, etteivät enää pääse takaisin  työelämään. Heidän immuniteettivasteensa tuhoutui koronarokotteista ja näin oli tarkoituskin, koska koronarokotteet luotiin vain liikaväestön harvennukseen.

Eli on se varmasti shokki huomata, että teitä onkin kusetettu ja huijattu. THL sekä valtio valehteli teille, että kuinka rokote tuo suojan koronaa vastaan. Mutta valtio sekä THL sekä lääkeyhtiöt huijasivat siinäkin, koska mitään koronavirusta ei ollut missään vaiheessa missään leviämässä, kuin vain näiden sitä pelkäävien päässä, koska kyse olikin pelkästä psykologisen sodankäynnin operaatiosta maailman liikaväestön harventamiseksi.

Ensin ihmiset huijattiin jäämään koteihin ja rokottautumaan. Sen jälkeen heiltä vietiin oikeus käydä ravintoloissa. Eli liikkumisvapaus pois. Kolmantena vielä terveysalalla työskenteleviltä vaadittiin rokotus, tai muuten ei saanut enää käydä töissä.

Tästä ei ole enää totalitarismiin paljon matkaa.

Nämä koronarokotteet valmistaneet tahot ovat kuulemma vasta sen jälkeen tyytyväisiä, kunnnes maailman väestö on vähennetty 500 miljoonaan. Mutta siihen määrään on vielä paljon matkaa.