http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Oliko Esplanadin yliajo False-Flag ?

 

Eilinen Helsingin Esplanadilla tapahtunut yliajo oli hyvin hämärä siltäkin osin miten nopeasti poliisit löysivät sinne paikalle.

Mutta tämä johtui siitä, että kuljettajaa yritettiin pysäyttää poliisin toimesta jo aiemmin.


Toinen mielenkiintoinen juttu on, kuinka siihen epäillyn kiinniottopaikalle saapui aivan SUPO:n päällikkö Antti Pelttarin kaksoisolento, tai sitten se oli SUPO:n Pelttari.

Mies seisoi siinä kuin olisi antanut melkein käskyjä noille poliiseille, etteivät käyttäisi henkilöön liikaa voimakeinoja.


Oliko kuski huumattu ?

Valtion turvallisuuden nimissä olisi hyvä jos tältä auton kuljettajalta saataisiin nyt ne verikokeet, joista selvisi se, että mitä ainetta hänellä oli ajon hetkellä veressä.

Oliko vedetty kokaiini viivaa, vai oliko vereen joutunut peräti tutkimuskemikaaleja, joka jo selittäisi tuon hyvin psykoottisen tilan, jossa aletaan jo manaamaan saatanaa pois. Hulluruoho mm. sekä LSD:stä 300 kertaa voimakkaampi tutkimuskemikaali Bromo Dragon-fly ovat jo sellaisia coctaileja, joista tuollaiset pahat tripit pääsee päälle ja Bromossa sen vaikutus kestää sen 3 vuorokautta yhtä soittoa.

Puoluetoveri ei voinut uskoa puoluetoverinsa olevan tämän takana

Iltalehdessä Perussuomalaisten puoluetoveri kommentoi tapauksesta toteamalla: "Olen täysin ymmälläni, jo se on hän".

Poliisin mukaan miestä epäillään alustavasti törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, vammantuottamuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja niskottelusta.


Kuka huumasi kuskin ? 

Tässä tuleekin sitten se olennaisin kysymys, johon media ei varmasti ota mitään kantaa. Elikkäs kuka huumasi kuskin, vai huumasiko kuski tietoisesti itsensä, ennen kuin lähti auton rattiin hurjastelemaan psykoottisessa tilassa ? 

Jos se oli vahvaa tutkimuskemikaalia, niin silloin kuuluisi epäillyltä ottaa sairaalassa verikokeet.  Mutta jos operaatio oli CIA:n, niin silloin yleensä verikokeet jätetään ottamassa jälkien peittelemiseksi.



Alkoholin voimme sulkea jo pois

Epäilty oli somessa väittänyt puhaltaneensa nollat.