http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

maanantai 2. toukokuuta 2022

Esplanadin yliajaja osallistui perussuomalaisten vapputapahtumaan tunteja ennen yliajoa

 

Toimittaja: Teemu Vehkala

Esplanadin yliajaja Tuukka Taipale osallistui vain muutamia tunteja ennen perussuomalaisten vapputapahtumaan Espoontorilla.

Silminnäkijöiden mukaan hän oli vielä siellä täysin oma itsensä ja tuolloin vielä kaikki olivat normaalisti.


Missä vaiheessa huumaus alkoi vaikuttaa ? 

Kaiken järjen mukaan mikäli siinä psykoottisessa ihmisjoukkoon autolla ajamisessa sekä "väisty luotani Saatana" sekä Aamen huudot eivät olleet näytelty performanssi, niin silloin tämä Taipale taisi saada siellä Espoon torilla sen simansa joukkoon vähän tehosteaineita, kuten jotain vahvoja tutkimuskemikaaleja.

Esimerkiksi tällainen 300 kertaa LSD:sta voimakkaampi tutkimuskemikaali Bromo-DragonFfly on jo sellaista kamaa, jos sitä joku saa simansa sekaan, niin sen päihdyttävä ja psykoottisen tilan vaikutus alkaa noin 20-90 minuutin kuluessa aineen ottamisesta.

Eli tämä perussuomalaisten ehdokas on siinä ajassa hyvin ehtinyt ajaa ihan miltei Helsingin keskustaan asti, jonka jälkeen tämä mahdollinen tutkimuskemikaalin vaikutus on alkanut, kun hallusinogeenit ovat alkaneet vaikuttamaan kuskin serotoniinijärjestelmään.



Bromo-DragonFly on ollut se aine, jota lännen tiedustelupalvelut ovat käyttäneet viime vuosikymmeninä lukuisissa huumausoperaatioissa, joissa myrkytetään mm. toisinajattelijoita. Nämä ovat salaisia tiedustelupalveluiden covert operaatioita. Osa kohteista jopa kuolee tutkimuskemikaalien yliannostuksiin, kun pumppu ei enää kestä.

Bromo-DragonFly on juuri sellainen tutkimuskemikaali, joka saa aikaan voimakkaita pelkotiloja sekä aistiharhoja sekä näköhäiriöitä, jotka altistavat onnettomuuksille.

Tämä voi selittää sen, miksi tämä perussuomalaisten ehdokas ei reagoinut enää poliisin pysäyttämiskäskyyn siellä ennen Esplanadia.

DragonFly:n tavanomaiset viihdekäyttö annokset ovat muutaman milligrammojen luokkaa, mutta jos annostusta nostetaan satojen milligrammojen luokkaan, niin mukaan tulee suuri yliannostuksen riski.


Epäilty yhä sairaalassa

Epäilty on lehtitietojen mukaan yhä sairaalassa Jorvissa psykiatrisella osastolla.

MTV Uutisten selvityksen mukaan miehellä ei myöskään ole aiempaa rikoshistoriaa.


Jos tämä on CIA:n operaatio, niin silloin poliisi ei tutki mitään näihin liittyviä juttuja

Jos tämä Taipale sai juomaansa vaikka tuota Bromo-DragonFly ainetta ja se oli CIA:n salainen covert operaatio, joka toteutettiin siellä Espoontorilla perussuomalaisten vapputapahtumassa.

Silloin poliisi ei tule tutkimaan mitään tähän liittyvää. Silloin todennäköisesti myös epäillyn verikokeet jätetään ottamatta, kuten jätettiin myös allekirjoittaneelta ottamatta verikokeet, kun tämä joutui helmikuussa 2011 Viking Linella työskennellessään erittäin vahvan tutkimuskemikaalin huumauksen kohteeksi, jonka seurauksena tuli juuri 3 vrk:n mittainen paha trippi, jonka pelkotilat poistuivat vasta 3 vuorokauden kuluttua ja sopivasti juuri tuon Bromo-DragonFly tutkimuskemikaalin oireet kestävät juuri tuon 3 vuorokautta.

Joten on aika törkeetä miten lännen tiedustelupalvelut myrkyttävät ja huumaavat täysin terveitä ihmisiä, saadakseen heidät näyttämään hulluilta tai psykoosiin sairastuneilta. Jotta heidän julkinen uskottavuus saataisiin menemään pois.

Minustahan tuli silloin sen Viking Linella 2011 tapahtuneen jälkeen miltei internetissä tunnetuin ykköshullu ja joidenkin tuntemattomien mukaan olen edelleen joku Suomen ykköshullu ja seonnut.


Nythän tuolla murha.info foorumilla joku kirjoittelija vertasi tätä yliajajaa minuun, josta tein rikosilmoituksen törkeästä kunnianloukkauksesta.

Minä en ole koskaan ollut vaaraksi itselleni tai muille.

Aivan samalla tavoin tämä Esplanadin kuskin tapaus tulisi selvittää puolueettomasti. Mutta Suomen munaton poliisi ei siihen pysty.

Kun tein silloin 2011 helmikuussa siitä laivalla tapahtuneesta huumauksesta poliisille rikosilmoituksen, niin 2-viikkoa myöhemmin tuli minulle sieltä vastaus, että "Ei voida tutkia näytön puutteessa". Vaikka siellä olisi voitu ihan jo verikokeesta nähdä, että mitä tutkimuskemikaalia se oli, jota ne pudottivat siellä laivalla kahvin sekaan. Mutta verikokeita ei otettu, koska jäljet piti peittää.

Eduskunnan oikeusasiamiehen mukaan tämä myrkyttämällä tapahtunut henkirikoksen yritys oli jo 2 vuotta myöhemmin vanhentunut.

Valviran mukan se oli myös ehtinyt vanhentua.

Eli tässä näette sen mitä tämä oikeusturva on, jos olet Suomen suurimman salaliittoblogin ylläpitäjä.

Poliisilta et saa oikeutta

Valviralta et saa oikeutta

Eduskunnan oikeusasiamieheltä et saa oikeutta

Koska totuus on, että nämä Suomen virkamafian läpikorruptoituneet elitistit pelkäävät meidänlaisiamme totuudenpuhujia. Sen takia he ovat ujuttaneet nämä rikolliset syyttäjälaitokseen, poliisiin jne. Jossa vapaamuurarit valvovat, etteivät vapaamuurariveljet joudu oikeuden kanssa kuseen.

Suomen mätä oikeuslaitos on ollut aina suuri vitsi ja on sitä edelleen.

Lähde: MtvUutiset