http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Kitaristilegenda Eric Clapton kertoo menettäneensä miltei soittotaidon Astra Zenecan koronarokotteen seurauksena


Kitaralegenda Eric Clapton on käynyt ottamassa jo 2 Astra Zenecan koronarokotetta ja kertoo nyt saaneensa näistä piikeistä vakavia oireita, jonka jälkeen pelkää nyt ettei voisi enää koskaan soittaa, koska hänen raajansa jähmettyivät toisen rokoteannoksen jälkeen.

Clapton lähetti kirjeen koronarajoituksia vastustavalle italialaiselle Robin Monotti Graziadeille.

Clapton kertoi saaneensa jo ensimmäisestä rokoteannoksesta vakavia oireita, jotka kestivät kymmenen päivää. 

"Käteni ja jalkani olivat joko jähmettyneet, tunnottomat ja niitä poltteli".

Nyt Clapton kertoo olevansa kapinallinen, joka taistelee tyranneja vastaan ja on löytänyt joukkoonsa mm. brittiläisen poliitikon Desmond Swaynen sekä entisen tuomarin Jonathan Sumptionin.

Clapton itseasiassa teki jo vähän aikaa sitten muusiko Van Morrisonin kanssa pandemiarajoituksia kritisoineen kappaleen Stand and Deliver.

Tämä Claptonin tapauskin osoittaa varsin hyvin sen, ettei nämä lääkeyhtiöt ole kiinnostuneita, että ottaako sen piikin vaikka jokin kuuluisa rock muusikko. 

Koska jokaisen piikin vaikutus kilisee näiden rokotejättien kassaan ja tuottaa vielä voittoa, koska se tuhoaa samalla näiden koronarokotettujen immuniteetin. Eli tarvitaan enää pelkkä perusflunssa, joka sitten lopulta tappaa nämä koronarokotteiden ottajat myöhemmin.

Lähde: HS