http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 4. toukokuuta 2021

Astra Zenecan koronarokotteen pieniä sivuvaikutuksia


Facebook jostain syystä haluaa peittää nämä Astra Zenecan rokonarokotteen sivuvaikutukset, koska muuten tämän vaarallisen piikin markkinat voisivat vaarantua.

Eläinkokeita ei nyt juuri enää tarvita näille korona mutaatiorokotteille, jotka tuhoavat immuniteetin ja tappavat kaikki rokotteen ottajat viimeistään toisen rokotuksen jälkeen.

Joten nyt se on jokaisen oma valinta, joko haluaa sinne koronamassarokotus teurastamoille marssia ja altistaa kehonsa näiden lääketeollisuuden depopulaatiolle, joka tässä koronarokotuskampanjassa on kysymys.

Nämä lääkeyhtiöt joutuvat vielä sotarikosoikeuteen näistä rokotuksistaan sekä eri maiden hallinnot syyllistyvät näihin ihmisoikeusrikoksiin ja massamurhiin yhtä samalla tavalla. Mutta ainakin vielä nämä Pfizerit sekä muut massamurhaajat yrittävät pestä kätensä mm. syytesuojilla. 

Mutta karmaa he eivät voi ostaa pois. Se on tuhannen varma asia, sillä jokainen näistä Mengeleistä vastaa karmallaan näistä kyseisten piikkien vakavista rokotehaitoista, kuten äkillisistä kuolemista.


Ilmankos tämä koronarokotus onkin pimeyden henkivaltojen heiniä ja näiden rokotteiden valmistajat ovat satanisteja, joiden tavoitteenaan on vähentää maailman väestöä riittävästi, jotta lopulta jäisi enää se heidän tavoitteellinen 500 miljoonaa jäljelle.

Tämän ilmastonmuutoksellisen väestönvähennys tavoitteen nämä samat pankkiirit ovat myös raapustaneet sinne Georgiassa sijaitsevan Guidestonesin kivimonumentin kylkeen.