http://www.nwohavaintojapromo.blogspot.com/2924450.html>

-

-

tiistai 19. tammikuuta 2021

Suomen elintarvikehuolto harjoittelee poikkeustilannetta varten


Nyt menee äärimmäisen mielenkiintoiseksi, sillä Suomen elintarvikehuolto harjoittelee tällä viikolla kyberiskun kaltaista poikkeustilannetta varten.


Kyseessähän on simulaatio siitä, että miten Suomen elintarvikehuolto pärjäisi jos maahan syntyisi kyberiskun kaltainen poikkeustilanne, joka mm. lamaannuttaisi öljynjakelun, logistiikan sekä liikenteen sekä vesihuollon toimijoita.

Harjoitukseen osallistuvat mm. elintarvike puolella Meira, vesihuollon osalta HSY, SOK:n polttoainejakelu sekä rekkaliikenteestä vastaava DVR Road oy.

Harjoitus on kuulemma median mukaan osa tätä laajempaa Tieto20-harjoitusta, joka alkoi jo helmikuussa 2020.

Mutta tämän harjoituksen päätyttyä Suomen huoltovarmuuskeskus aloittaa valmistelemaan Tieto22-harjoitusta, jossa tätä harjoittelua laajennetaan kansainväliseen yhteistoimintaan.


Sanoisin, että rivien välistä tässä haisee nyt hyvin vahvasti Sveitsin Talousfoorumin pääjohtaja Klaus Schwabin suunnitelmat tuosta massiivisesta mm. Euroopan pankkitoiminnan lamaannuttavasta kyberiskusta, joka näiden sairaiden elitistien toteutuslistalla seuraavaksi on.

Schwab on näitä muiden globalistijohtajien kanssa juonitellut viime vuodet mm. Sveitsin Talousfoorumissa suljettujen ovien takana.

Schwab on pelkkä pikkukala tässäkin siltä osin, että tämän EU kyberisku suunnitelman takana vaikuttaa myös Rockefeller Institute.

Se kyberisku on vain näiden elitistien yksi operaatio, jolla he haluaisivat saada Euroopan henkisen selkärangan murtumaan ja aiheuttamaan tuon ruokapulan sekä pankkijärjestelmän kaatumisen tuollaisella kyberiskulla.

Mutta he ovat tiettävästi suunnitelleet, että tämä kyberisku lavastettaisiin joko Venäjän tai Kiinan tekemäksi, jotta sillä saataisiin vielä sotilaallisen konfliktin kaltainen tilanne aikaiseksi ja tältä osin kun Ruotsi mm. ilmoitettiin NATO-operaatioihin mukaan, niin mikähän tämä "sotilaalisen konfliktin" vaara siellä Itämerellä olisi muuta kuin, että jos saataisiin jonkinlainen false-flag isku aikaiseksi, kuten tällainen kyberisku, josta syytettäisiin Venäjää ja saataisiin sillä sotilaallinen konflikti Euroopan ja Venäjän välille.


Mikä tässä Itämeressä oikein on niin arvokasta, että siitä täytyisi vielä NATO:n alkamaan sotimaan Venäjän kanssa ?


Tämä asia jota toimittajat eivät uskalla vieläkään paljastaa on se, että siellä itämeren alla on öljyä ja tämä on se osatekijä, miksi NATO-johtajat kiihkoilevat siitä, etä kuinka Suomi ja Ruotsikin pääsisivät mukaan Naton itämeren operaatioihin tulevaisuudessa.


Nato päällystö on toistuvasti puhunut mahdollisesta sotilaallisesta kriisistä itämerellä ja tämä kiihkoilu ei ole loppunut viime vuosina, jopa Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö puhui tällaisesta muutama vuosi sitten. 

Että jos aina Suomen Tasavallan Presidentti Sauli Niinistökin on puhunut jostain aseellisesta konfliktista itämerellä, niin kai silloin noille puheille voisi jotain näyttöäkin jostain löytyä silloin ? 

Missäs tällainen ase sieltä itämereltä löytyy ? Ei ole sellaista vielä näkynyt.

Viking linet kulkee vielä toistaiseksi normaalisti sekä TALLINK SILJA. Ellei sitten konkurssiin vielä näitä haeta korona petoksen vuoksi.

Mutta tietenkin tämä sotilaallinen konflikti, josta nämä valtakunnanjohtajat puhuvat joka voisi syttyä itämerellä liittyy siihen ainoaan tekijään, joka näitä NATO:n kaltaista sotajärjestöä siellä kiinnostaa, eli öljyä.

Joten kun se öljyläikkä on siellä itämerellä ja se on valtion salaisuus, niin sinne ei olla vielä toistaiseksi sitä öljynporauslauttaa edes rakennettu.

Mutta jos Venäjä sinne rakentaisi sen öljynporauslautan, niin johan alkaisi Suomen mediassa itku, että nyt ne tulivat meidän maan alueelle ja poraamaan meidän öljyä.

Nimenomaan...

Mutta koska tästä itämeren öljyesiintymästä ollaan "poliittisista syistä vaihettu viimeiset vuosikymmenet. Ilmeisesti tämä öljyläikkä jätettiin hautumaan sen Talvisodan jälkeen ja ikään kun luvattiin jättää pöydälle.

Mutta öljyesiintymähän on jo sen mittaluokan asia taloudellisti, ettei se ole enää mikään pikkujuttu. 

Täällä kun menisi Suomen valtiolla kohta kuten Norjalla, jos sieltä itämerestä alettaisiin pumppaamaan sitä öljyä. Mutta se kun ei oikein näille eräille tahoille käy ja nämä Lontoon pörssin öljyparonit niitä sieltä Itämerestä havittelevat itselleen ja ovat valmiita siitä jopa sotimaan. 

Mutta koska luonnollisesti nämä askenasi- ja kasaarisijoittajat eivät itse lähde rintamalle, niin sinne tarvitaan aina näitä oikeita solttu miehiä.

Ruotsi ja Norja olisivat sotilaallisesti valmiita sotimaan Venäjää vastaan sinne viimeiseen suomalaiseen.


NATO kenraali
Petr Pavelin sanoi jo muutama vuosi sitten, että kuinka Suomi joutuisisi väkisin Itämeren konfliktiin halusivatpa ne sitä tai eivät.

Venäjä on kuulemma itämeren alueella kilpailija.

Että mikä voi saada nämä kenraalit käyttäytymään näin ? 

Siinä täytyy olla jo melkoinen CIA:n ja IMF:n pankin apuraha pelissä, jossa löytyy vähintään jo ne kuusi nollaa perästä ja useiden miljoonien eurojen huumerahaosingot, jotta aletaan käyttäytymään geopoliittisilla areenoilla noin öykkärimäisesti. 

Jos nyt ylipäänsä käytetään sitä kuuluisaa järkeä, niin tälläkään hetkellä siellä Itämerellä ei sitä öljyä pumpata millilitraakaan.

Puolahan ilmoitti löytäneensä itämerestä öljyä silloin 2006 vuonna n. 110 miljoonan barellin kokoisen alueen.


Myöhemmin Puola ilmoitti, että se aikoisi lähteä poraamaan sitä ylös sieltä. Mutta sitten vuonna miltei koko 2010 koko silloinen Puolan valtionjohto kuoli siinä Smolenskin lentoturmassa, joka oli järjestetty Puolan valtionjohdon joukkomurha.


Että siinä näkyy kuvassa mitä käy valtionjohtajille, jotka astuvat monikansallisten öljy-yhtiöiden oligarkkien varpaille.

Puolassakin yli puolen jo kansasta tietää, ettei tuo Smolenskin lentoturma ollut mikään "turma", vaan se oli Puolan valtionjohdon joukkomurha.


Että nämä NATO:n Itämeren operaatiot... jos niitä nyt koskaan syntyy, niin ne liittyvät vain ja yksinomaan öljyyn ja tämä venäläinen maakaasu- ja öljykonserni Gazprom on se vastapuoli, jota vastaan se NATO haluaisi lähteä aina sotimaan ja repimään Suomen valtion siihen väkisin mukaan.

Lähde: IS